Autor Subiect: Tunning New Vitara  (Citit de 84452 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Tunning New Vitara
« Răspuns #120 : 11.Apr.2018, 08:58:01 p.m. »
Omul a cerut păreri, deci amintirea proverbului respectiv e superfluă. Asta au făcut și ceilalți,  asta ai făcut și tu. Că ești singurul căruia i-a plăcut rezultatul final,  asta e.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #121 : 11.Apr.2018, 09:16:05 p.m. »
Mai este un proverb: nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie... ;-)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: enicky

Offline chriss

« Răspuns #122 : 11.Apr.2018, 11:07:41 p.m. »
Am pus piesele exact unde lipseau. Daca va uitati pe forumul suzuki,banda din spatele haionului o au de vanzare.Am considerat necesar  la manere,nu se mai murdareste, se sterge usor, etc..
Yeti@: vezi poza cu farul,inclusiv aici are spatiu pentru ce am pus eu, am vazut asa ceva pe cele mai tari masini.
"Blana de pe bord " am pus-o pt ca protejeaza de soare, eu tin masina in fata blocului.La drum o dau jos,normal.
enicky@-poza cu grilele care nu mi se potrivesc, dar o sa mai incerc si eu,poate cei de la service erau grabiti.. Solutia de ceramica data pe masina are garantie 2 ani(protejaza de rugina, zgarieturi,soare,murdarie,praf,etc...plus luciul inconfundabil!Este o solutie profesionala din Anglia, o sa-l intreb pe meserias cum se numeste si te anunt. Vezi ca sunt si la noi ceva de genul pe la 8-9 mii ron flaconul 50 ml care iti ajunge la o masina.
Apropos: a-ti vazut antena shark de pe masina mea? Prind aproape toate  programele de radio, prinde chiar si ce nu prindeam cu antena normala!
Nu mai postez nimic pentru ca aici doar ce fac altii este ok, ce fac eu si imi place (poate si altora) nu-i bine,asa ca nu are rost sa-mi bat capul si sa-mi pierd timpul ,ca poate am vrut sa ajut si pe altii,nu?
« Ultima Modificare: 11.Apr.2018, 11:18:40 p.m. de chriss »
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline kellogs

« Răspuns #123 : 11.Apr.2018, 11:23:32 p.m. »
Solutia aceea cermaica nefiind glasscoat de o au in catalogul cu accesorii Suzuki ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Ruhestand

« Răspuns #124 : 11.Apr.2018, 11:25:01 p.m. »
@chriss aha...vazusem pagina anterioara...credeam ca ai si chestii functionale...dar vad ca tu esti mai mult pe aspect  :P
eu nu prea ma omor cu "decoratul" masinii...o prefer cat mai "naked". imi place in schimb antena, pe care nici n-o remarcam daca nu spuneai de ea, si chiar ma enerveaza ca ei nu s-au gandit sa puna una d'asta din fabrica.
cum ai montat antena aia? lipita? banuiesc ca pe surub nu e. din poza nu-mi dau seama daca se pliaza pe masina sau ramane si putin spatiu prin unele locuri...
  • Suzuki Vitara S

Offline jupanul1

« Răspuns #125 : 11.Apr.2018, 11:30:54 p.m. »
De gustibus...

Bandouri de-alea dacă aveam și eu când o pălit duamna mall-ul... ce bine ar fi fost.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline chriss

« Răspuns #126 : 12.Apr.2018, 12:33:54 a.m. »
@Ruhestand  antena se monteaza fff usor, se desurubeaza antena originala, se lipeste 3M banda dubluadeziva pe antena shark,cablul de la shark se prinde cu un surub in locul de unde am desurubat antena apoi se fixeaza pe plafoniera dar inainte dezlipesti adezivul. Nu a ramas nimic liber,se pliaza perfect,culoare exacta, chiar am spalat masina, nu sunt probleme ,nu se misca ,dar surpriza este radio care prinde fff multe programe! P.S  tot ce-am pus eu pe masina se poate da jos  fara probleme oricand cu un fir de nailon de pescuit.
All grip

Offline steph

« Răspuns #127 : 12.Apr.2018, 12:55:47 a.m. »
@enicky Bag seama ca tu ai o parere despre orice si esti usor sensibil la pareri care difera de a ta.

Nu mai postez nimic pentru ca aici doar ce fac altii este ok, ce fac eu si imi place (poate si altora) nu-i bine,asa ca nu are rost sa-mi bat capul si sa-mi pierd timpul ,ca poate am vrut sa ajut si pe altii,nu?

Nu e cazul sa o iei personal. Ai cerut pareri. Trebuia sa spui daca e musai sa fie pozitive. Nu cauta aprobare din partea altora. Daca tie iti plac asta conteaza. Daca sunt persoane care ridica insa o spranceana cand vad genul asta de accesorii, ghinion. Mai departe de felul in care arata eu mi-as face probleme de cum rezista accesoriile astea in timp. Soare, frig, pete de la spalatorie, etc. Eu de exemplu la S-Cross am zile in care ma intreb ce a fost in capul lor cand au decis sa puna 356346356kg de plastic cromat pe botul masinii. Nu are rost sa zic cat e de patata dupa prima spalare. Vorbim in viitor :D
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: shpeedy

Offline enicky

« Răspuns #128 : 12.Apr.2018, 01:03:13 a.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline chriss

« Răspuns #129 : 12.Apr.2018, 01:05:59 a.m. »
@speph- nu-mi fac probleme,probleme vad ca-si fac altii!
Plasticele mele se pot da jos fff  usor,momentan  vad ca sunt ok, nu raman patate dupa spalare. Am fost interesat mai mult de interior,acolo chiar este nevoie de ce am pus eu.
All grip