Autor Subiect: Impresii...prima iarna cu New Vitara  (Citit de 67295 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Impresii...prima iarna cu New Vitara
« Răspuns #70 : 20.Ian.2016, 12:13:45 p.m. »
Azi am fost nevoit sa abordez o panta de cativa metri ... am urcat-o fara nici cea mai mica problema.
  :-O Ai coborit urcind  :-/
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline AT

« Răspuns #71 : 20.Ian.2016, 12:13:59 p.m. »
       La celelate masini nu mi s-a intamplat, dar la Vitara de 2 zile imi ingheata parbrizul pe.... interior ! S-a mai intamplat la cineva?

Nu am constat inca acest fenomen, dar cand parchezi, pune peste parbriz un asa numit ecran de protectie pentru ianrna.
Protejeaza impotriva inghetului pe exterior, poate rezolva si problema ta cu inghetatul parbrizului pe interior.
Eu am achizitionat si montat aseara un astfel de ecran.
Gasesti acum la Lidl in promo, este 9,7 lei:
http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=1018
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: Cosmin09, PAR, Augustin Beldeanu

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #72 : 20.Ian.2016, 12:19:15 p.m. »
Sunt si niste suporturi de schiuri pe-acolo...  :-/
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #73 : 20.Ian.2016, 12:21:01 p.m. »
de 2 zile imi ingheata parbrizul pe.... interior !
Pina cind aerul din interior se incalzeste si se usuca cu ajutorul AC-ului, incearca sa stai pe afara curatind masina de zapada si geamurile laterale de gheatza.

Sunt si niste suporturi de schiuri pe-acolo...  :-/
Pe parbriz?
« Ultima Modificare: 20.Ian.2016, 12:23:30 p.m. de Laurentiu »
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline ecodrive

« Răspuns #74 : 20.Ian.2016, 12:24:09 p.m. »
Astazi am constatat si eu fenomenul, dar se intampla si la celelale masini si nu mi se pare ceva iesit din comun. Probabil depinde si de conditiile meteo. Azi a fost ger si ceata in acelasi timp.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline ariciul

« Răspuns #75 : 20.Ian.2016, 12:26:38 p.m. »
Nu Laurentiu, suportul de ski e in oferta Lidl  :)
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Augustin Beldeanu

« Răspuns #76 : 20.Ian.2016, 12:28:54 p.m. »
Protectiile de parbriz sunt foarte bune. Cumnatul meu are pe masina lui avand in vedere ca sta in Corbeanca iar de la poarta lui este campul.....Sunt practice si merita ca pret.
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline enicky

« Răspuns #77 : 20.Ian.2016, 12:39:41 p.m. »
   Multumesc @ BXXENL, o sa iau silica-gel cu ciorap (nefolosit !). E misto si folia de parbriz  (@AT :good:) , culmea ca p-afara n-a prea inghetat, am dat cu un fas-fas tot dela Lidl, si in 1min era gata.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #78 : 20.Ian.2016, 01:36:22 p.m. »
...suportul de ski e in oferta Lidl  :)
  :) Am inteles acu'. Asa se intimpla cind nu arati la ce mesaj si la ce pasaj te referi.

...p-afara n-a prea inghetat...
Cind parchezi masina pt noapte, lasa butonul de dirijare a aerului pe pozitia "spre picioare". Poate se rezolva situatia inghetarii parbrizului.
« Ultima Modificare: 20.Ian.2016, 01:37:59 p.m. de Laurentiu »

Offline AT

« Răspuns #79 : 20.Ian.2016, 02:22:31 p.m. »
E misto si folia de parbriz  (@AT :good:) , culmea ca p-afara n-a prea inghetat, am dat cu un fas-fas tot dela Lidl, si in 1min era gata.

Si cred ca mai are un avantaj folia. Se monteaza sub stergatoare, deci in caz de inghet nu se mai lipesc nici stergatoarele de parbriz:)
Oricum cu aceasta folie ar trebui ca dupa o noapte de inghet sa ajungi la masina, scoti folia si...gata de drum :)
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -