Autor Subiect: Impresii...prima iarna cu New Vitara  (Citit de 67291 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mariusl82

Re: Impresii...prima iarna cu New Vitara
« Răspuns #490 : 19.Ian.2017, 08:56:00 a.m. »
In concluzie, o sa reclamam problema la revizia de 3000 Km ( avem 2500 acum ) si sper sa fie rezolvata.

la ce te referi cand spui de revizia de 3000km?? se face la 1000 prima, apoi la 15.000 sau 1 an...
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline hugbear

« Răspuns #491 : 19.Ian.2017, 05:29:28 p.m. »
--- In 7 teste din 10 sotia a trebuit sa tina apasat butonul peste 15 secunde pt dezactivare manuala
--- in cel mai bun caz a fost nevoie de 10 secunde pt dezactivare
Scump, dom'le, scump...

--- in toate cazurile reactivarea manuala a ESP s-a facut in max 4-5 secunde, cam in marja indicata de voi
Sînteți siguri că reactivarea n-ar trebui să se facă instantaneu?!  :-?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline mariusl82

« Răspuns #492 : 20.Ian.2017, 07:14:32 a.m. »
Nu are voie sa se dezactiveze la o simpla apasare pentru ca e o functie de siguranta si ca orice buton exista riscul sa il apesi "din greseala" de aceea e long press-ul.La fel radar-ul

Offline toma

« Răspuns #493 : 20.Ian.2017, 08:55:38 a.m. »
REactivarea instantanee. Asta ziceam si eu si hugbear si asa ar trebui sa fie.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline mariusl82

« Răspuns #494 : 20.Ian.2017, 09:03:11 a.m. »
my bad, am citit printre raduri de pe telefon :)
acum legat de reactivare, depinde foarte mult de cum e construit sistemul , probabil isi face ceva check inainte de a se activa

Offline enicky

« Răspuns #495 : 20.Ian.2017, 09:50:41 a.m. »
REactivarea instantanee. Asta ziceam si eu si hugbear si asa ar trebui sa fie.
              Reactivarea este instantanee ! In postarea mea anterioara am scris dezactivare in loc de reactivare, scuze !
             Fiind un sistem electronic si nu mecanic nu vad de ce ar fi diferit de la o masina la alta. Acum, ca sa fiu carcotas, nu stiu cum a numarat sau cat tine o secunda la d-na !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cydul79

« Răspuns #496 : 23.Ian.2017, 08:18:51 a.m. »
Facut si transraraul ieri desi la intrarea dinspre Pojorata scria ca e inchis, era curatat si plin de noroi pe toata portiunea pana la intersectia cu drumul spre Chiril. Acolo s-a schimbat treaba, drumul avea numai o banda aproape peste tot, zapada tasata, am avut ceva emotii la coborare cand m-am intalnit cu un ASX si am trecut la 5 cm de el(bune si oglinzile pliabile apropo). Faina experienta desi umbrita de faptul ca imi trancane ceva la drumuri cu gropi. Sa fie oare scutul motor care loveste ceva? Sper sa-i dea de cap la verificarea de 1000 de km.
  • Vitara S 4WD, MT- Cool White Pearl

The following users thanked this post: SuViPa

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #497 : 23.Ian.2017, 09:57:33 a.m. »
Trăncănitul ăla îl am și eu la drumuri cu denivelări. Scade în intensitate când se încălzește mașina dar e acolo.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Laurentiu

« Răspuns #498 : 23.Ian.2017, 10:52:23 a.m. »
...imi trancane ceva la drumuri cu gropi.
Poate trancaneala vine de sub scaunul din dreapta fata, daca ai o tavita de plastic si ai pus in ea o lanterna sau orice alt obiect care poate "salta" la denivelari, .
« Ultima Modificare: 23.Ian.2017, 11:07:41 a.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline AT

« Răspuns #499 : 23.Ian.2017, 12:36:44 p.m. »
Intrucat zilele acestea am ajuns la Obarsia Lotrului pentru cateva zile de ski  (domeniului schiabil Transalpina) am avut ocazia sa testez in varii situatii de iarna comportamentul masinii dotata cu Michelin CrossClimate.
Pe zapada geruita circa 20 cm aderenta fara probleme in special pe setarea  Snow. Pe zapada negeruita dar apoasa, aderenta mai scazuta, posibil datorita incarcarii cu zapada a rizurilor mai putin adanci la CrossClimate. Pe sosea partial curatata de zapada dar avand in curbe banchize de gheata de circa 2 cm, pierdea aderenta la trecerea peste aceste banchize daca nu reduceam semnificativ viteza(spre 10-15 km/h) sau daca franam in timp ce treceai peste aceste banchize de gheata. Probabil o anvelopa dedicata pentru iarna ar fi avut o aderenta un pic mai buna (??) peste acele banchize de gheata, dar oricum daca treceai peste ele cu viteza mai mare, te aruncau in lateral ca un tren la trecerea peste macaz, riscand sa pierzi controlul.  Am facut nenumarate teste de franare controlata doar in linie dreapta la viteza mica(20-30 km/h) peste aceste zone inghetate, in toate modurile Auto/Sport/Snow comportamentul a fost destul de sigur, la deraparea provocata prin franare brusca masina a ramas pe traiectorie dreapta oprind in circa 2m. La aceste derapari provocate, desi am auzit intrarea in functiune a sistemelor ABS/ESP, nu am vazut aprinzandu-se nici un moment la bord martorul optic al ESP-ului. La voi in cazul pierderii aderentei se aprinde martorul optic de la ESP?
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -