Deci am testat ESP-ul : ambreiaj calcat, introdus aIa, snow-mud, lock, apas pe buton si la aIVa secunda se aprinde pe bord iconita desenata pe buton(secundele le-am numarat cu 101, 102,etc.). Am trecut inapoi pe snow-mud si nu s-a stins iconita. Am scos din viteza, a ramas tot aprinsa, apoi dezactivare din buton. Precizez ca nu exista si un semnal sonor la actv./dezact.
Afirmatie corecta @shpeedy : tii apasat pana se dezactiveaza.
Revin dupa ce am testat dezactivarea ESP pe masina din semnatura urmind sugestiile si testele colegilor.
Am facut 10 teste cu masina rece, dupa rulaje mai mici sau mai mari, etc, pt a fi sigur de masuratori iar timpul scurs a fost cronometrat cu smartphone-ul.
Am reusit sa dezactivez ESP-ul in toate testele dar cred ca rezultatele indica totusi o problema:
--- In 7 teste din 10 sotia a trebuit sa tina apasat butonul peste 15 secunde pt dezactivare manuala
--- in cel mai bun caz a fost nevoie de 10 secunde pt dezactivare
--- in toate cazurile reactivarea manuala a ESP s-a facut in max 4-5 secunde, cam in marja indicata de voi
In concluzie, o sa reclamam problema la revizia de 3000 Km ( avem 2500 acum ) si sper sa fie rezolvata.
Multimesc tuturor care au consumat din timpul lor pentru sugestii, teste si ... glume legate de problema dezactivarii ESP ...