Autor Subiect: Impresii...prima iarna cu New Vitara  (Citit de 67316 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Costel

Re: Impresii...prima iarna cu New Vitara
« Răspuns #370 : 06.Ian.2017, 11:40:47 a.m. »

• Peugeot

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #371 : 06.Ian.2017, 11:42:36 a.m. »
Astazi mi-a confirmat din nou : 4X4  este ....4X4.
4X4  este ... 16!!!  :D
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline enicky

« Răspuns #372 : 06.Ian.2017, 11:48:36 a.m. »
4X4  este ... 16!!!  :D
                Eeee, te pricepi ! De cand am facut eu tabla inmultirii am crezut ca s-o fi schimbat ! :-))
           @Costel pune  ceva facut de tine  :) !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #373 : 06.Ian.2017, 12:51:01 p.m. »
Las că la prima întâlnire îți notez cu șurubelnița sub Allgrip acolo, să îți aduci aminte la nevoie  >:)
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline toma

« Răspuns #374 : 06.Ian.2017, 02:02:01 p.m. »
Las că la prima întâlnire îți notez cu șurubelnița sub Allgrip acolo, să îți aduci aminte la nevoie  >:)

pai nu e la indemana... te dai jos din masina, te duci in spate.... noteaza si pe bord  >:)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline wolfin

« Răspuns #375 : 08.Ian.2017, 09:19:41 p.m. »
Aseara am ramas mut. Dupa 20 min. Inca nu trecuse de prima liniuta (temp motor).

Ca cei din spate se plangeau de frig ...a trebuit sa nu mai schimb sub 2500 chiar 3000. cand am ajuns acasa...adica 30-35 min a inceput sa bage caldura bine....

Cum scadeam turatiile cum se racea.

:-/
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline mariusl82

« Răspuns #376 : 08.Ian.2017, 10:08:02 p.m. »
A verificat cineva antigelul din Vitara pana la ce temp negative rezista?
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline MariusS

« Răspuns #377 : 09.Ian.2017, 06:08:32 p.m. »
Salutare si La multi ani !

Desi nu a trecut prima iarna cu Vitara, impresiile de pana acum sunt mai mult decat pozitive.
Revelionul l-am petrecut in zona Moeciu, sat Pestera. De la soseaua principala, urci aprox 7 km pe un drum inzapezit. New Vitara rezista ( erau masini cu lanturi, altii dadeau la lopata, etc ).
Tractiunea 4x4 si anvelopele noi fac diferenta. In Bucuresti am incercat de cateva ori sa “rup” aderenta si nu am reusit. Ramane foarte stabila si in curbe.
Am fost la Baneasa si in spatele mall-ului e un drum mai putin circulat pt acces in parcare. Am facut niste cerculete dementiale in sensurile giratorii de acolo ( in modul Sport ). So fun to drive !!!
Rampa de acces din parcarea subterana a blocului este foarte abrupta. Intentionat am lasat-o cu zapada…si tot a iesit fara sa gafaie 
Sunt foarte multumit de masina.
Sa ne auzim/citim cu bine .
  • Vitara 1.6 DDIS Spirit ALLGRIP

Offline AT

« Răspuns #378 : 10.Ian.2017, 12:35:37 p.m. »
A utilizat cineva lanturile in aceasta iarna?
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline enicky

« Răspuns #379 : 10.Ian.2017, 01:20:37 p.m. »
....Cum scadeam turatiile cum se racea.
             Prea mult 20min. Dupa cum descri tu, fenomenul e specific defectarii termostatului  care a ramas deschis si nu mai inchide. Dar mai monitorizeaza, fiind nou, poate isi revine. La mine in maxim 10min. se simte cald la gurile de aer.
..... impresiile de pana acum sunt mai mult decat pozitive....Tractiunea 4x4 si anvelopele noi fac diferenta. In Bucuresti am incercat de cateva ori sa “rup” aderenta si nu am reusit.

N-o sa rupi aderenta decat pe gheata sau daca scoti ESP-ul.
      La toate cele enumerate de tine mai contribuie si cuplul f.bun al motorului diesel.

La a mea dimineata parbrizul era inghetat tare prin ...interior. Am asteptat 5-6min sa-si faca treaba ventilatia.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip