Autor Subiect: Impresii...prima iarna cu New Vitara  (Citit de 67332 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Impresii...prima iarna cu New Vitara
« Răspuns #290 : 03.Dec.2016, 07:44:01 p.m. »
       Foarte interesante si de retinut mi se par a fi  husele antiderapante.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #291 : 03.Dec.2016, 07:51:07 p.m. »
Interesant e şi sistemul ăsta:

Nu cer de mâncare şoriceii ăia prin portbagaj, nu?
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline ariciul

« Răspuns #292 : 03.Dec.2016, 08:25:24 p.m. »
Stiu si eu? M-am uitat dupa ele pe Amazon si acolo rewieurile nu sunt pozitive, cativa ziceau ca s-au rupt toate in primele 2-3 rotatii ale rotilor!
Deci mai cautam solutii.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline enicky

« Răspuns #293 : 03.Dec.2016, 08:32:25 p.m. »
Stiu si eu?
             Sunt ok pe zapada, dar pe gheata nu cred ca fac mare lucru. Asa este @Laur, deci tot husele ar fi  de incredere. Aaa, acum mi-am amintit ca s-au cumparat si pt. masinile noastre la servici.
    Un articol interesant am gasit aici.
« Ultima Modificare: 03.Dec.2016, 08:44:43 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #294 : 03.Dec.2016, 08:36:54 p.m. »
        pe gheata nu cred ca fac mare lucru.
Bunicii la tara, pe timp de iarna nu incaltau ciorapi de lina peste incaltari?  :)   Pe gheata nu-ti vor lasa picioarele sa plece la voia intimplarii. E drept ca nu ai aderenta ca pe uscat, 
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ariciul

« Răspuns #295 : 03.Dec.2016, 08:41:44 p.m. »
 :D pe zapada ziceau aia ca s-au rupt si nu era nici mare! Nu cred ca ti-ar place sa te chinui sa le pui si dupa aia poc la prima rotire! Citeste rewieurile si ai sa te lamuresti!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #296 : 03.Dec.2016, 10:38:30 p.m. »
:D pe zapada ziceau aia ca s-au rupt... Citeste rewieurile si ai sa te lamuresti!
Motivele pot fi multiple: au cumparat chinezarii IEFTINE, nu au stiut sa le foloseasca, au patinat roata pe gheata, minciuni etc. Pina nu le probezi singur dar citind in prealabil instructiunile de folosire a produsului ORIGINAL cumparat, nu ai sa poti fi sigur ca cele relatate in rewieuri sint adevarate ori ba.

http://www.autosock.com/en/news-medias/customer-feedback.html

"Today, AutoSock is also approved already by car manufacturers, including BMW Group, Citroën, Fiat Group, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Seat, Suzuki, Daihatsu, Volvo, VW and others." http://www.autosock.com/en/products/tests-approvals.html

"AutoSock este mult mai eficient decat anvelopele de iarna, chiar si decat lanturile de iarna in anumite situatii. Produsul a fost testat si aprobat atat de mai multi producatori de automobile, cat si de TUV si SUD din Germania. AutoSock poate fi montat atat pe anvelope de vara, cat si pe cele de iarna." http://www.antiderapare.ro/
« Ultima Modificare: 03.Dec.2016, 10:59:28 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Lerua07

« Răspuns #297 : 03.Dec.2016, 11:23:59 p.m. »
Sunt asa de eficiente si de cautate incat nici magazinele online de piese si accesorii auto nu le au la vanzare, desi sunt aparute pe piata de vreo 8 ani !  >:)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

« Răspuns #298 : 03.Dec.2016, 11:59:27 p.m. »
        Eu nu m-as grabi cu afirmatii de acest gen !
    Aceste huse sunt probabil f. folosite in tarile nordice unde este f.multa zapada si temperaturi scazute mult timp. Acolo fiind foarte utile.
    Pe de alta parte trebuie sa vorbim si de cultura soferului roman care are cateva idei preconcepute bine inradacinate : "lasa ca merge s-asa" sau "nu mi se-ntampla mie" sau "ei, mai dau banii si p-alea, ce sa fac cu ele". "Bazati" solid pe aceste principii, multi nici cauciucuri de iarna nu si-au montat inca ("n-a nins, nu ma amendeaza!), nu-si fac nici casco(poate nici rca), ce sa mai vorbimde lanturi, sau huse.
    Daca ieri la Sinaia ar fi avut macar jumatate din cei implicati in "patinajul" vazut la tv. huse antiderapante, poate s-ar fi evitat multe. Idem si pe drumul spre Poiana de care ne-a povestit colegul @Relisis.
    Eu cred ca deja inconstienta soferului roman este de notorietate.
    Evident ca este un procent care respecta legea, si care stie ce este preventia. Dar degeaba respectam cativa, ca vine inconstientul si te face praf !

Offline Laurentiu

« Răspuns #299 : 04.Dec.2016, 12:08:18 a.m. »
...nici magazinele online de piese si accesorii auto nu le au la vanzare...
Ai icercat sa iei legatura cu ei? Sint relativ aproape de tine:

SC LAHORAMA TRADING
RO 6182181
J23/2145/2007

Adresa: Sos. de centura nr.8, Voluntari, Ilfov

Telefon: 021 310 14 36

Fax: 021 310 14 36

Mobil: 0722 246 284, 0729 08 57 58

Email: office@lahorama.ro
  • Suzuki SX4