Autor Subiect: Impresii...prima iarna cu New Vitara  (Citit de 67331 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline marcone

Re: Impresii...prima iarna cu New Vitara
« Răspuns #260 : 01.Feb.2016, 02:41:44 p.m. »
Considerand ca Vitara incepe de la 13.650 euro iar Dusterul in echiparea Laureate (ca mai jos in echipare nu ai aer conditionat, servodirectie si alte descoperiri ale secolului XX in materie de tehnologii auto) costa 13 250 euro, comparatia cu Dacia (desi nu Logan care e in alta clasa) e mai mult decat intemeiata.
Acum ca unii dintre noi au dat 60% peste suma minima asta nu inseamana ca au primit mai mult in materie de finisaje, confort samd, in pretul minim constructorul trebuie sa asigure si scaune si finisaje interioare si vaselina la usi :)

Sfat pentru cei care se considera tradati de achizitie: intai scapati de masina apoi insirati-i defectele :)

Offline shpeedy

« Răspuns #261 : 01.Feb.2016, 02:47:21 p.m. »
Hai sa ne rezumam la impresiile de iarna pe acest topic...

Pentru comparatii Vitara<>Duster exista topic dedicat.

Thx!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline hugbear

« Răspuns #262 : 01.Feb.2016, 05:15:50 p.m. »
Off topic
Eu am vazut cu ochii mei cum cei de la spalatorie baga jetul cu usile deschise sa spele pragurile si stalpii la interior.
Unde? Sa stiu sa nu ma duc...

On topic: magic, esti sigur ca-s franele? Sa nu fie rulmentii...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ecodrive

« Răspuns #263 : 01.Feb.2016, 07:08:08 p.m. »
La Berin, pe Cosbuc.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline enicky

« Răspuns #264 : 04.Feb.2016, 09:23:37 p.m. »
   Astazi am folosit spray-ul cu ulei siliconic de care va spuneam aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-new-vitara/impresii-prima-iarna-cu-new-vitara/176/#gsc.tab=0. Interesant mi s-a parut ca dupa ce s-a "uns" tot chederul, cu timpul a inceput sa se evapore sau sa-l absoarba cauciucul, pt. ca incet-incet disparea, cert e ca dupa aceea mi s-a parut mai moale.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Gen: Bărbat
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
« Răspuns #265 : 28.Mar.2016, 11:12:08 p.m. »
Impresii de iarna...

N-am mai facut sport iarna aceasta...deloc.  Masina a iesit din parcarea de la bloc fara sa dau zapada...deloc. Ma rog, trebuia sa intru, asa ca mi-am facut loc la portiera. Deci am ratat interactiunea cu vecinii care dadeau la lopata. :)
Pe zapada a mers impecabil. De altfel mi-a facut placere sa intru pe "dupa blocurile gri" ca sa scurtez drumul sau sa ma dau la o parte, in zapada, ca sa treaca cate un coleg de trafic.
Am fost  la Trei Brazi, in Predeal si am mers la Poiana Secuilor, la prima zapada din decembrie. Si eram singura masina care facea urme pe acolo. Am avut emotii, la urcare pe panta cea mai mare, dar masina n-a ezitat nici o secunda, pe modul lock. Excelent pe zapada!!!
Pe gheata, ca pe gheata, dar nu e relevant.
Este minunat sa iti faci loc de parcare dand in fata si in spate! :)
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Offline enicky

« Răspuns #266 : 29.Mar.2016, 01:42:06 a.m. »
...
Am fost  la Trei Brazi, in Predeal si am mers la Poiana Secuilor, la prima zapada din decembrie. Si eram singura masina care facea urme pe acolo. Am avut emotii, la urcare pe panta cea mai mare, dar masina n-a ezitat nici o secunda, pe modul lock. Excelent pe zapada!!!
              Poate ne delectezi si cu niste poze de iarna ! Ar fi super !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Relisis

« Răspuns #267 : 03.Dec.2016, 12:02:20 p.m. »
Ieri am fost sa intalnim prima da ta zapada pe anul acesta si cu ocazia aceasta, am vazut ce poate cauciucurile Michelin Crossclimate..personal nu sunt un fan al cauciucurilor allseason..am ales acestea pentru review-uri f bune..si sunt intradevar f bune pe suprafete umede, zapada dar poate mai slabe pe gheata acoperita cu strat mic de zapada; totusi la aceste conditii trebuie sa adaug si panta destul de abrupta, sunt sigur ca stiti drumul din Sinaia spre cota 1400.
In situatii asa  severe, sansa/norocul sau bordura te mai ajuta!  :)

Articolul din Gandul: www.gandul.info/stiri/drumul-care-leaga-sinaia-de-cota-1400-a-fost-inchis-dupa-ce-zeci-de-masini-au-fost-avariate-16013843
  • Suzuki Vitara 1.6 benzina allgrip passion

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline AT

« Răspuns #268 : 03.Dec.2016, 01:07:34 p.m. »
Pe gheata acoperita cu putina zapada nu cred sa se descurce mai bine (sa nu piarda aderenta) nici cele mai bune anvelope dedicate de iarna. Poate doar cele dotate cu crampoane (tinte) dar care in schimb nu sunt utilizabile/practice pe carosabil curatat.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline enicky

« Răspuns #269 : 03.Dec.2016, 01:49:48 p.m. »
       Daa, am vazut si eu filmuletul. Azi n-am mai plecat(ne-am sculat si tarziu). Totusi ceva aderenta ai avut.