Autor Subiect: Impresii...prima iarna cu New Vitara  (Citit de 67324 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Re: Impresii...prima iarna cu New Vitara
« Răspuns #220 : 28.Ian.2016, 10:45:15 p.m. »
Cine mai cumpara masina s-o tina 10 - 13 ani ...asa cum intentionez eu ?
Si masina mea mai prinde lejer 4-5 ani la mine (si are 7) :)
Se poate.

Noapte buna tuturor.

The following users thanked this post: SPIRIDUSHU, PAR

Offline ecodrive

« Răspuns #221 : 28.Ian.2016, 10:50:14 p.m. »
Contrariat de problemele reclamate ca inadmisibile la noua Vitara cu inghetarea parbrizului, am intrebat printre colegi azi.

Surpriza, coincidenta, nu stiu cum sa o numesc, trageti voi concluziile. Din 5 colegi intrebati, 2 au avut aceleasi probleme in zilele trecute cu temperaturi sub 10 grade. Interesant ca cei doi aveau SUV-uri: Qashqai si noul Hyundai Tucson, ultima o masina de 35000 euro (1.6 T-GDI 177 CP 4WD 7DCT).

Ambii considerau perfect normal fenomenul si nici nu au de gand sa se planga la dealer ca au primit un lamaie fara chedere.

Ceilalti, au zis ca nu au remarcat, dar ca nu exclud ca in anumite conditii sa inghete condensul pe parbriz.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

The following users thanked this post: pavel_o

Offline magicoolje

« Răspuns #222 : 28.Ian.2016, 11:15:46 p.m. »
"P.S.  Câtă vreme continuați cu obstinație sa postați  în subiecte "carnat" pe care nu le citește nimeni după 3-4 zile, în loc sa creați topicuri dedicate în secțiunea Probleme tehnice, chiar nu au cum oficialii sau potențialii cumpărători sa afle despre ele."

Sper doar ca mai exista si persoane care nu se lasa influentati de falsa reclama pe care o face Brandul si unii dintre utilizatorii forumului, tot in folosul Brandului. Unii stiu sa citeasca printre randuri si sa vada si problemele reale.
In ce priveste carnatul pe care "noi"...adica cei care se plang...il scriem...pai nu e carnatul nostru, ca sa va explicam asa...E carnat pentru ca orice problema semnalata, nu este acceptata...si trebuie dezbatuta, si invartita, pana cel care are o problema ajunge sa isi ceara scuze ca a grait si i se pare Normal ca aceea problema exista!!!
In final orice cititor nou al acestui forum...ajunge sa citeasca doar lucrurile bune si frumoase...pentru ca cei care indraznesc sa cracneasca impotriva sistemului...au terminat rabdarea si vointa de a mai incerca sa vorbeasca deschis. Tineti-o tot asa fratilor...faceti buzunarele mari la Dealeri/Producatori, iar voi pe banii vostrii incepeti sa invatati fizica, mecanica,...emiteti teorii, iar cei mai nepriceputi...umiliti-va in serviceuri...Mult succes !!!

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #223 : 28.Ian.2016, 11:46:26 p.m. »
Exista o arie intreaga pentru probleme tehnice   http://www.suzuki-club.ro/forum/probleme-tehnice-new-vitara/

Cine va opreste sa deschideti acolo un subiect pentru fiecare problema ce o aveti cu masina si cine va obliga sa scrieti tot ce tine de Vitara in unul, doua maxim trei topicuri la gramada, cum e si acesta deschis la sectiunea Diverse? Nu asta a fost si recomandarea inca de cand noul model Suzuki a inceput sa aibe tot mai multi simpatizanti?   :-/

Offline magicoolje

« Răspuns #224 : 29.Ian.2016, 12:02:49 a.m. »
Uite de ce!!! Din cauza oamenilor care au tendinta de a corecta tot timpul ceva. Din cauza ca orice topic ar fii deschis...tot ar fii poluat de pareri  elogioase Suzuki si contrare...contrariului. Tot ce nu s-a inteles este ca nemultumirea "noastra" este un progres in mentalitate! Fiti nemultumiti..daca este cazul! Ajuta la respectul de sine si la bugetul propriu( nu va bateti joc de bani...indiferent de cat de mica e suma). Daca considerati ca Suzuki este ieftina...mergeti si cumparati o paine...si acceptati sa va scuipe cineva in paine...ca doar e ieftina!
PS...eu am incheiat acest "topic". Am spus doar ce am avut de spus. Etansarea e proasta. Iar daca la uni e ok... Asta e...controlul calitati deci e inexistent!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
« Ultima Modificare: 29.Ian.2016, 12:18:31 a.m. de magicoolje »
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

The following users thanked this post: Ty

Offline hugbear

« Răspuns #225 : 29.Ian.2016, 12:48:00 a.m. »
Da, am avut ocazia sa cunosc echipa Suzuki Romania care face eforturi sa rare ce strica Ungaria si in ciuda problemelor isi pastreaza decenta de a spune urmatoarea fraza: " satisfactia clientului este cea mai importanta pentru noi indiferent de cost" lucru dovedit prin fapte.
...
Si da, ii respect pe membrii echipei Suzuki Ro pentru implicare, pentru ca isi respecta cuvantul dat si se zbat sa rezolve problemele semnalate fara sa ne faca pe noi vinovati.
Acesta este singurul lucru bun in toata aceasta peripetie cu achizitia unei masini Vitara
Îmi pare rău s-o spun, dar ești cumplit de naiv, amice! Singura implicare a „echipei Suzuki România” a fost efortul de a-ți înfinge limba-n ureche ca să-ți închidă gura și să accepți să păstrezi o rablă „de vineri” pe care-ai plătit-o cu bani grei, în loc să-ți dea o mașină nouă și pe asta s-o retrimită-n fabrică sau direct la fier vechi! Iar tu vii și te lamentezi aici, ca să... ce?! Să-ți chemăm noi OPC-ul? Să-ți căutăm noi avocat? Să-ți executăm noi contractul de garanție? Tu chiar nu pricepi că ăsta e un forum PRIVAT unde se adună să discute PROPRIETARII de mașini, și că forumul nu are nici o legătură legală, comercială, de afiliere sau de orice altă natură cu Suzuki România??

Nu ameninta nimeni cu nimic, am trmis deja mesajul lui gabineg catre Suzuki Romania pentru a primi raspunsul lor, pentru a-mi confirma ca este o aberatie nu o realitate. Voi vedea ce raspund.
M-am stricat de râs, dar cred că nu la fel de mult ca „echipa Suzuki România”, că în fond ei stau pe vreo 40-50 de mii de euro colectați de la newah și magic...  =))

Măi oameni buni, nu neagă nimeni că aveți probleme cu mașinile VOASTRE pe care le-ați plătit din banii voștri. Nu vă ia nimeni dreptul de a posta despre problemele respective. Dar ați umplut forumul cu văicăreli în loc să vă luați c*#@%&”e în mână și să vă rezolvați problema LA SURSĂ. Că nu forumul v-a luat banii și nu forumul v-a dat rable!!!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: mpamfil, Dexx

Offline enicky

« Răspuns #226 : 29.Ian.2016, 12:50:15 a.m. »
    Aceste 2 etape de zapada mi-au confirmat ca n-am dat banii degeaba pe masinuta asta, chiar daca este entry lavel. Azi dimineata pe o strada laterala am astepta 7-8min sa treaca peste niste sleauri inghetate, un logan, o octavia si un focus, soferii chinuindu-se de mi-era mila de ei. Am trecut si eu cu a mea peste aceleasi sleauri (sotia, ca nu mi-e frica?), incet cu a1a, NU s-a clintit UN cm!! "Nu-mi vine sa cred", a exclamat ea. Sincer ? nici mie nu-mi venea sa cred ! Mi s-a blocat o broasca la usa, un coleg mi-a dat un sfat(n-a mers), vreo 2 m-au luat la misto, le-am aratat si eu.... portbagajul si mergem mai departe. Mi-am pus ceas, cotiera, scuturi, n-am auzit comentarii ! Nimeni nu-i perfect ! Ce sa fac, sa-mi plang de mila? Chiar nu vedem ca suntem in zona low cost?? Avem 4 passat-uri si o s.superb la serv. si daca va fac o lista cu cate probleme au avut, va speriati! Trebuie sa-ntelegem ca masinile sunt deja.... consumabile !!
    Eu astept urmatoarea tura de ...zapada ! Fiti optimisti ! :good:

"WTF?!?!

LE: va rog sa reveniti la subiectul topicului! "
« Ultima Modificare: 29.Ian.2016, 12:54:01 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline newah

« Răspuns #227 : 29.Ian.2016, 05:01:25 a.m. »
hugbear multumesc pentru mesajul de mai sus, propun sa fie primul postat pe pagina de intrare in forum! Este edificator pentru noii colegi si cei ce doresc sa devina proprietari de Suzuki. daca il citeam acum 8 luni eram de mult departe insa ii putem ajuta pe ceilalti.

si eu care credeam ca sloganul Dacia era "Dacia pentru taranul din tine"....

sunt uimit ce echipa de moderatori unul si unul are acest forum, solicit inca odata eliminarea integrala a postarilor mele si iesirea stergerea userului

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #228 : 29.Ian.2016, 07:10:46 a.m. »
Finally!!!
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #229 : 29.Ian.2016, 08:39:45 a.m. »
Ce bine că postările rămân pentru veșnicie (ma rog, pana pica forumul :) )  astfel încât oricine să-și poată face o imagine cat mai completă și peste ceva vreme.