Autor Subiect: Impresii...prima iarna cu New Vitara  (Citit de 67320 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline magicoolje

Re: Impresii...prima iarna cu New Vitara
« Răspuns #200 : 28.Ian.2016, 04:47:10 p.m. »
Sincer nu cautam compasiune aici pe forum. Vreau doar sa informez/ dezinformez...depinde cum considera fiecare...opinia publica. Si poate Doamne ajuta cineva de la Suzuki o sa considere util si acest feedback negativ, lipsit de elogii si asanale aduse brandului. Dar oricum impresia generala duce doar la faptul ca aceste minusuri sau probleme ale brandului deranjeaza...Pe majoritatea... Cum am mai subscris...nu inteleg de ce?  Tendinta umana este sa auda doar lucruri bune...dar ce facem cu cele rele? Le bagam sub covor? Asta ca sa il parafrazez pe Newah...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline AT

« Răspuns #201 : 28.Ian.2016, 04:52:17 p.m. »
Este vital pentru orice brand:  lansarea pe o piata (in cunostiinta de cauza sau din cauza nerespectarii procedurilor de control a calitatii de catre fabrica producatoare) chiar si a catorva exemplare care prezinta neconformitati majore (ex: motor, cutie viteze, ambreiaj) ce nu sunt compatibile cu statutul unui produs nou sau si mai grav prezinta anomalii de comportament sau functionare (ex: vibratii anormale,  functionare necorespunzatoare a motorului / cutiei de viteze) neprezente la autovehiculele de drive test, incuba un risc major pentru imaginea brandului respectiv si un risc potential de afectare a pietei respective (atentie dealerilor la aceste aspecte) intrucat clientii vor reactiona pe masura situatiei, fenomenul de promovare a imaginii negative se produce lent in primele luni dar apoi are loc o amplificare exponentiala care, poate afecta vanzarile totale ale acelui brand indiferent de modelul care a cauzat imaginea negativa.
« Ultima Modificare: 28.Ian.2016, 07:50:20 p.m. de hugbear »
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #202 : 28.Ian.2016, 05:03:27 p.m. »
@magicoolje:  Am postat recent câte pagini de probleme tehnice sunt pe forum la mașinile Suzuki.  La ele se adaugă cele semnalate de tine, de @Newah și de alți colegi.  Dacă tu crezi ca celor de la Suzuki le pasă de ce scrii tu aici, te înșeli. Le pasa doar de ei și de afacerea lor. Daca ti-ar fi zis cineva pe forum să nu-ți iei prima masina Vitara S scoasă pe banda l-ai fi ascultat? În prima zi de când ai fost anunțat ai dat comanda. Ai un contract cu Suzuki,  executa-l și respecta-l sau vinde mașina. Oricum, forumul iti va prelua mesajele atat cat respecti regulamentul. Acum e la latitudinea ta daca te plangi sau acționezi.  Punct.

P.S.  Câtă vreme continuați cu obstinație sa postați  în subiecte "carnat" pe care nu le citește nimeni după 3-4 zile, în loc sa creați topicuri dedicate în secțiunea Probleme tehnice, chiar nu au cum oficialii sau potențialii cumpărători sa afle despre ele.
« Ultima Modificare: 28.Ian.2016, 05:17:08 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #203 : 28.Ian.2016, 05:07:03 p.m. »
@magicoolje
Da, asa e, dar se intampla la case mai mari cu modelele nou aparute cat si cele deja consacrate. Unele "defecte" sunt special plasate pentru a castiga bani dupa x km, altele apar din cauza unor situatii neprevazute (cum ar fi utilizarea pe strazile din Ro :))) )
Eu iti pot da exemplu pe care-l stiu: la Peugeot dupa 100.000 km pica puntea spate si trebuie schimbati rulmenti si brate... f scump. Ei (PSA) stiu foarte de acest minus de mult timp dar e ok, nu fac nimic pentru asta.

http://www.4tuning.ro/tehnica-auto/defecte-comune-in-functie-de-marca-boala-lor-19350.html

Imi pare sincer rau ca ai probleme cu masina si daca si eu as avea, as fi foarte suparat. E bine ca intri pe forum si ne spui pentru ca, in timp, unele probleme care tot apar la diversi posesori, pot scoate la iveala o problema comuna pentru model. De aceea cred ca e foarte important ca orice problema aparuta, sa fie raportata aici, pe forum.
« Ultima Modificare: 28.Ian.2016, 05:09:34 p.m. de SPIRIDUSHU »
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline Laurentiu

« Răspuns #204 : 28.Ian.2016, 05:34:17 p.m. »
Azi am spalat masina...pe la chederul din partea soferului mi-a intrat apa in masina!!!. S-a prelins destula apa pe butoanele de control ale soferului.A sarit chiar si pe bord.
Esti sigur ca geamul si / sau portiera au fost inchise perfect !?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline magicoolje

« Răspuns #205 : 28.Ian.2016, 05:57:06 p.m. »
Foarte sigur... am verificat. Mai ales ca stiu ca usa nu se inchide de fiecate data...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline Laurentiu

« Răspuns #206 : 28.Ian.2016, 06:06:13 p.m. »
...stiu ca usa nu se inchide de fiecate data...
O idee ca sa te convingi daca portiera se inchide perfect si chederul etanseaza sau nu: unge chederul cu vaselina, inchide-deschide portiera si vezi daca vei gasi urme (amprenta) de vaselina lasate de cheder pe tabla poertierei.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

« Răspuns #207 : 28.Ian.2016, 06:16:49 p.m. »
    Sau incearca cu ulei siliconic, poate chiar isi revine chederul : http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-new-vitara/impresii-prima-iarna-cu-new-vitara/176/  . N-o fii dracu asa de negru sa fie usa deformata! Eu as mai face si altceva : ia o galeata cu apa, si aruna apa cu forta in zona unde crezi tu ca e problema, si vezi daca asa intra apa innauntru ! stergi apoi cu o piele sau carpa curata apa si daca nu a intrat, inseamna ca nu va intra daca ploua, ci doar dela presiune mare. Daca si asa patrunde apa, inseamna ca e de rezolvat la service. Ti-o spun la modul cel mai serios ! Am vazut jet de apa care reusea sa exfolieze vopseaua in zona unei zgaraieturi.
« Ultima Modificare: 28.Ian.2016, 06:23:57 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline newah

« Răspuns #208 : 28.Ian.2016, 08:42:33 p.m. »
Este vital pentru orice brand:  lansarea pe o piata (in cunostiinta de cauza sau din cauza nerespectarii procedurilor de control a calitatii de catre fabrica producatoare) chiar si a catorva exemplare care prezinta neconformitati majore (ex: motor, cutie viteze, ambreiaj) ce nu sunt compatibile cu statutul unui produs nou sau si mai grav prezinta anomalii de comportament sau functionare (ex: vibratii anormale,  functionare necorespunzatoare a motorului / cutiei de viteze) neprezente la autovehiculele de drive test, incuba un risc major pentru imaginea brandului respectiv si un risc potential de afectare a pietei respective (atentie dealerilor la aceste aspecte) intrucat clientii vor reactiona pe masura situatiei, fenomenul de promovare a imaginii negative se produce lent in primele luni dar apoi are loc o amplificare exponentiala care, poate afecta vanzarile totale ale acelui brand indiferent de modelul care a cauzat imaginea negativa.

perfect adevarat tot ce scrii aici AT, deocamdata entuziasmul este maxim insa incep sa apara din ce in ce mai multe voci nemultumite, care in cele din urma vor genera fenomenul descris de tine. Iar in acel moment, un brand ca Suzuki care se bazeaza exclusiv pe entuziasmul cumparatorilor si mai putin pe tehnologii superioare si calitate excelenta va cobora mai repede decat a urcat in topul preferintelor.
Pacat doar ca cei care au apucat sa cumpere vor avea probleme cu revanzarea asa ca pierderea va fi resimtita pe toata linia.
Eu personal prefer sa remedieze toate problemele semnalate si sa produca masini fiabile, apreciate si respectate de cumparatori pentru ca atunci se conserva o parte consistenta din valoarea de cumparare.

Catalin nu te amara cu apa intrata in interior, si eu astazi am primit vestea ca gheata formata in exca se poate datora chederului parbrizului, urmeaza sa se testeze ulterior.
Imi aduc aminte de replica regretatului Dinica in filmul Crucea de piatra: " ce va asteapta nenorocitilor...."

medeline nu este bre injuratura este o replica de film :)

Offline newah

« Răspuns #209 : 28.Ian.2016, 08:48:37 p.m. »
  Am postat recent câte pagini de probleme tehnice sunt pe forum la mașinile Suzuki.  La ele se adaugă cele semnalate de tine, de @Newah și de alți colegi.  Dacă tu crezi ca celor de la Suzuki le pasă de ce scrii tu aici, te înșeli. Le pasa doar de ei și de afacerea lor. Daca ti-ar fi zis cineva pe forum să nu-ți iei prima masina Vitara S scoasă pe banda l-ai fi ascultat? În prima zi de când ai fost anunțat ai dat comanda. Ai un contract cu Suzuki,  executa-l și respecta-l sau vinde mașina. Oricum, forumul iti va prelua mesajele atat cat respecti regulamentul.

mesajul tau catre un user cu probleme reale dovedite este STUPEFIANT! cum iti permiti sa te ..... pe cineva care a dat peste un miliard pe o masina slaba calitativ dar laudata fix aici pe acest forum? cum adica " nu le pasa celor de la Suzuki"?
Acest mesaj va fi trimis de mine catre conducerea Suzuki sa vedem ce parere au si daca ai dreptate promit sa-mi bag picioarele in ea de masina

am citit de nspe mii de ori ca ai platit din buzunar amortizorul defect, iar atitudinea ta este de tipul " eu mi-am luat-o sa se aleaga praful de a le voastre sa vedeti cum este fraierilor". Mai esti si modrator!

asta chiar ma scoate rau din sarite asa ca astept reactia normala fata de ce ai scris mai sus
« Ultima Modificare: 28.Ian.2016, 08:55:45 p.m. de newah »