Autor Subiect: Impresii...prima iarna cu New Vitara  (Citit de 67313 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Impresii...prima iarna cu New Vitara
« Răspuns #190 : 28.Ian.2016, 02:59:09 p.m. »
Exact, acesta este şi motivul pentru care instalaţia de ventilaţie nu trebuie menţinută mult timp în regim de recirculare a aerului, nu orice şofer realizează că urmează să aţipească din cauza hipoxiei.

Sau cu ventilația pe off. Am avut  ceva discuții contradictorii cu nevasta pe acest subiect. Dar subiectul deschis de tine este foarte interesant și merita un topic nou
« Ultima Modificare: 28.Ian.2016, 03:07:53 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #191 : 28.Ian.2016, 03:05:47 p.m. »
    Eu cred ca deja vrem prea mult dela aceasta masinuta : si fasneata, si consum mic, si portbagaj mare, si motor mic, si 4x4,  si ieftin si bun, si mai nou sa fie si amfibie (cu etansietate de avion). Tipic romanesc ! are ea destule locuri pe unde sa iasa(si sa intre) aerul fara sa se umfle ca un balon si s-o ia vantul ! :D  Atunci cand urcam la munte de ce ni se infunda urechile? de ce nu se intampla asta si cand mergem  la mare? Ce presiune e afara, aia e si inauntru ! Ce este diferit, e temperatura si calitatea aerului !
« Ultima Modificare: 28.Ian.2016, 03:26:37 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline magicoolje

« Răspuns #192 : 28.Ian.2016, 04:15:42 p.m. »
Apropos de etansare. Azi am spalat masina... Surpriza...pe la chederul din partea soferului mi-a intrat apa in masina!!!. S-a prelins destula apa pe butoanele de control ale soferului.A sarit chiar si pe bord. Deci ce ziceati ca e ok? Mentionez ca nu am patit acest lucru la nici o masina. Bineinteles ca o sa spuneti ca presiunea prea mare...ca rata impunge si boul macane... Din nefericire eu sunt si boul si rata la aceasta achizitie. 5000 de km si deja incredere =0 in acest brand.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #193 : 28.Ian.2016, 04:21:36 p.m. »
Sincer acum, e si treaba de noroc. Am vazut un Opel cu caseta de directie schimbata la cateva luni de la iesirea din magazin... noroc de cum o prinzi. Pe toate forumurile unde vei intra, vei vedea ca sunt o gramada cu probleme la km relativ mic si multi cu cu multi km la activ care n-au nici o problema. Unde mai pui ca sunt primele modele, cineva mi-a spus la un moment dat "fereste-te de primul model de motor si de modelel nou aparute"! Cu cat mai nou modelul, cu atat mai mari sansele ptr. tot felul de minunatii. Dupa ce se va aseza, generatia a 2-a sau a3-a va veni cu tot felul de imbunatatiri.
Am avut un Peugeot din 2003 care dupa o ploaie mai sanatoasa si masina parcata juma' pe bordura, era plin de apa in spate.
Avem garantie, unele probleme se pot repara/ajusta, pe unele nici nu cred ca stiu inca cei din service sa le repare... e prea noua masina.
« Ultima Modificare: 28.Ian.2016, 04:25:35 p.m. de SPIRIDUSHU »
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline magicoolje

« Răspuns #194 : 28.Ian.2016, 04:24:09 p.m. »
Da...e vb de noroc.. ca doar e tombola...dar ce faci daca iti expira norocul dupa perioada de garantie?:(

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #195 : 28.Ian.2016, 04:26:35 p.m. »
daca iti cunosti masina bine si nu esti multumit de ea, cu 2 ani inainte sa expire garantia, vanzare. Pret bun peste care se pune o diferenta si masina noua. Daca apar probleme dupa 5 ani si o pastrezi, asta e ! Dar in principiu, daca nu ai probleme cu ea in primii ani, nu prea ai de ce sa te astepti la probleme pe termen lung.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #196 : 28.Ian.2016, 04:29:57 p.m. »
...dar ce faci daca iti expira norocul dupa perioada de garantie?:(

Dai din buzunar, ca mine: un amortizor spate schimbat pe garanție,  al doilea pe banii mei. :-(( Rezolvati-va problemele din timp și nu așteptați finalul...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #197 : 28.Ian.2016, 04:30:49 p.m. »
      Ai timp 5 ani sa le rezolvi pe toate ! Unii si-au sch. cutia in prima suta, o apare si unu cu motorul....Da cu apa e naspa, sa pui mana pe butonul de inchidere al geamului, cine stie.... Te duci la mecanic, iti trage nitel de usa si gata (dar tu n-o sa vezi, si nici el n-o sa-ti spuna). Dar poate vine vara, se dilata tabla si se rezolva !
« Ultima Modificare: 28.Ian.2016, 04:47:01 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline magicoolje

« Răspuns #198 : 28.Ian.2016, 04:33:49 p.m. »
Merci frumos pt. sfaturi. Abia astept sa imi folosesc putinul timp liber pe care il am...pentru ca trebuie sa muncesc...ca sa traiesc pe picior mare....ca deee am SUV....sa ma duc prin serviceuri. Super !!!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #199 : 28.Ian.2016, 04:37:25 p.m. »
Pai atunci stai cu ele așa sa te tragă curentul și sa-ți intre apa!  :-j