Autor Subiect: Impresii...prima iarna cu New Vitara  (Citit de 67303 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Daniel42

Re: Impresii...prima iarna cu New Vitara
« Răspuns #140 : 25.Ian.2016, 07:24:46 p.m. »
Eu unul cu condensul din masina se pare ca , am rezolvat problema cu un dezumidificator luat de la un magazin . Are un sacut cu silicat cam de dimensiune 20 cm . care atunci cind l-am pus in masina era moale si acum este tare ca piatra , fiindca a tras umezeala . Acum nu mai am problema nici cu potentiometrul  de la radio , care cred ca din cauza umezelii forma pelicula si nu mai cupla . O sa schimb sacul cu unul nou pentru ca , vad ca merge figura . Apoi am vazut pe net ca merge facut acelasi lucru cu silicat care se foloseste in ladita pisicilor , pentru cei ce au asa ceva in casa . Este un absorbant la fel de eficient .  :good: M-am gindit  sa va dau ideea asta poate rezolvati si cu inghetul .Eu unul nu am Vitara , ci un SX 4 dar pina acum nu a inghetat la interior niciodata si va asigur ca la Craiova a fost o saptamina de cosmar noaptea . :)
« Ultima Modificare: 25.Ian.2016, 07:28:34 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

The following users thanked this post: gabineg

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #141 : 25.Ian.2016, 07:56:44 p.m. »
Corect, pana la urma fizica nu tine cont de ce marca are masina. Si nu, nu e vorba de o atitudine de genul las ca merge si asa.

« Ultima Modificare: 25.Ian.2016, 08:01:24 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline marcone

« Răspuns #142 : 25.Ian.2016, 08:07:53 p.m. »
Citind postarile tale anterioare, concluzia asta suna a blasfemie  :D

E simplu: Vitara e urmasul SX4 iar SX4 S-Cross e urmasul Grand Vitara.
Suzuki vrea sa ne determine sa cumparam ambele modele ca sa fim siguri ca am nimerit bine arborele genealogic al unui model sau altuia :)

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #143 : 25.Ian.2016, 08:37:08 p.m. »
Concluzia este una simpla: umpleti soseta/ciorapul cu Silicat pentru mâtze si gata.... la Terios nimic de genul, in 8 ani.:)

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline Bar

« Răspuns #144 : 25.Ian.2016, 08:56:23 p.m. »

Vitara e urmasul SX4 iar SX4 S-Cross e urmasul Grand Vitara.

Prima varianta e realitate, a doua era asa de provocare. :-))
  • X

Offline enicky

« Răspuns #145 : 26.Ian.2016, 09:20:23 a.m. »
   @ariciul inteleg ca e putin diferit scenariul, oricum noi n-am fost de fata ca sa ne spunem parerea, dar raman la ideea folosirii numai a franei de motor pe gheata si miscare lina sau deloc la volan. Dar sistemele merg, dar in anumite conditii, una fiind soferul.(e mai bine sa nu apelezi la ele!)
     Iar de inghet  parbrizul am scapat de cand las aerul pe la picioare. Dar vad ca nu spune nimeni de caldura puternica care o baga instalatia in masina !! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #146 : 26.Ian.2016, 09:34:24 a.m. »
Nu stiu cum faceti voi, dar eu am butonat la sistemul de incalzire o singura data la inceput si l-am pus la 23 de grade pe auto. De atunci nu m-am mai uitat la el, isi face treaba foarte bine, de asta am dat bani pe un sistem automat, sa nu fiu dj la butoane.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline Cosmin09

« Răspuns #147 : 26.Ian.2016, 09:39:53 a.m. »
Si eu la fel. L-am pus pe 22 de grade, auto si asa a ramas. Cand e nevoie, il mai trec pe parbriz si dupa ce s-a dezaburit sau dezghetat (pe exterior), il comut din nou pe Auto.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline mpamfil

« Răspuns #148 : 26.Ian.2016, 09:42:07 a.m. »
La mine tot pe auto merge în majoritatea timpului, rar mai butonez la el.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline enicky

« Răspuns #149 : 26.Ian.2016, 03:14:30 p.m. »
Si eu la fel. L-am pus pe 22 de grade, auto si asa a ramas.
              Eei, bre, unii mai este si cu clima manuala, invartim de butoane la 1, la 2 (sa nu ne plictisim la volan :) ). Aseara am facut 150km si nu puteam sa las ventilatorul decat la 1 si pe la picioare, ca muream de cald, si uneori pe la parbriz( la -10gr). Daca n-avem climatronice ! :D
    Pt. @rex : aaa, ala nu-l mai tineam  vertical(maxim in jos) ci la orizontal .
« Ultima Modificare: 26.Ian.2016, 03:38:19 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip