Autor Subiect: Polita portbagaj spate - elemente de sprijin casante la temperaturi scazute  (Citit de 16357 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline LiviuMP

Ti-am raspuns prin MP (nu vreau sa se interpreteze ca nu sunt ei neaparat de vina).
  • Suzuki Vitara

The following users thanked this post: Lerua07

Offline SPIRIDUSHU

Salutare,

Iaca a venit si randul meu cu aceasta polita. Un pivot s-a rupt pur si simplu cu tot cu plasticul din jur si celalat este "albit" de jur imprejur si are joc, semn ca plasticul este subtiat acolo si nu mai are mult.
Am trimis mail, e de prisos sa spun ca nu am fortat cu nimic polita, nici nu as fi avut cum, am thule pentru bagajele mari si portbagajul vede doar 2 -3 trollere. Din ce se poate observa, plasticul e al naibi de prost.
Sa vedem ce se rezolva cu garantia, eu sper sa pot schimba plasticele lor ...cu alte plastice, evident, la fel de proaste, dar macar sunt noi, asta daca nu au revizuit un pic.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline LiviuMP

Salut,

Mie mi-a fost schimbat reperul pe garantie dar trebuie sa insisti ca incearca sa spuna ca l-ai rupt tu.
  • Suzuki Vitara

Offline SPIRIDUSHU

da, ma astept, desi ar trebui sa fie clar pentru toti ca nimeni nu are o placere nebuna sa traga de  tamburusii aia in veselie, apoi sa stea prin service cu masina. Pe langa asta, cred ca este prima data cand pica pe o masina fix elementul ala :))) n-am mai auzit pana acum si cred majoritatea am codus ceva masini pana acum.
Inca n-am primit nici un raspuns de la dealer, dar mai astept...

• New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline Kats_1981

Salut,

Legat de hayon, se intampla si la voi sa se inchida greu - sa trebuiasca trantita destul de tare pentru a ramane inchisa complet?

Exista vreo solutie sa se inchida mai usor?

Multam.
  • Suzuki New Vitara Passion 1.6 Petrol 2WD AT

Offline mariusl82

ceao
da, avem un topic pe undeva, dar o sa vezi ca in timp o sa se inchida foarte usor, asta e valabil si pentru restul usilor
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

The following users thanked this post: Kats_1981

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
@Kats_1981
Te rog sa folosesti cu incredere functia de cautare a forumului: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?action=search2

Topic despre hayon este aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6282.msg207615#msg207615
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: Kats_1981

Offline BW

Si eu am patit la scurt timp dupa ce am cumparat masina sa raman fara unul din suportii de polita, cel din dreapta (cum te uiti in portbagaj). La Cluj au zis ca incearca sa discute la garantii, dar asa a ramas, nu am primit raspuns. La Bucuresti nici nu m-au bagat in seama. Acum am ceva mai mult timp si am sa insist, poate reusesc inainte sa se rupa si cel de-al doilea.
  • Vitara 1.6 DDIS Spirit Allgrip 6TCSS