Autor Subiect: Polita portbagaj spate - elemente de sprijin casante la temperaturi scazute  (Citit de 16359 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline TVS

Marți am fost la service. Timp de lucru , cam o ora . Am fost de fata pe parcursul întregii operațiuni . Trebuie demontata bancheta spate cu totul . Ca o completare , constatarea a fost făcută  de un domn consilier numit Sorin . Mai este un consilier care din punctul meu de vedere trebuie evitat pe cat posibil .
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline NicNic

La ce te referi cand spui consilier?
Si de ce ar trebui evitat cel indicat?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Vali D

NicNic  Pentru ca este o acritura. Nu ca ar fi baiat rau, dar are un stil si fel respingator.

Offline aleksanders

dombrowscki parca - confirm ca trebuie ocolit - " le stiti voi pe toate pe forum !" - text reprodus cu fidelitate maxima - mi-a refuzat o operatiune de desfacut usa sa vedem daca atarna ceva pe acolo pentru ca semnalasem un zgomot spunand ca operatiunea dureaza mai mult de o ora si se termina programul in ideea ca la 15 30 cand am avut programarea semnalasem inclusiv acea problema - pentru o rezolvare calma si discutii constructive il recomand pe sorin marincu.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline LiviuMP

Si eu am gasit piciorusul din dreapta pe care se sprijina polita rupt (exact ca la initiatorul problemei). Nu am pus nimic greu pe polita si nici nu am lovit piciorusul.Sper ca sa mi-o repare pe garantie ca este clar ca este un defect de material sau proiectare. Ma duc sambata sa dechid dosar de garantie.
  • Suzuki Vitara

Offline toma

Chiar is curios ce raspuns primesti.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline LiviuMP

Sambata am reusit in sfarsit sa schimb amsamblul pe garantie.
  • Suzuki Vitara

Offline toma

De ce a durat asa mult? Nu ai avut tu timp sau te-au plimbat ei cu garantia?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline LiviuMP

M-au plimbat. Initial cei din Romania nu au vrut sa o schimbe pe garantie si s-a facut cerere in Ungaria. De aici s-a primit raspuns ca trebuia mai intai inlocuita piesa si apoi deschis dosar?! Situatie fara iesire (voiau sa platesc eu si apoi sa imi deconteze)! I-am amenintat cu ANPC-ul si cu faptul ca suntem mai multi pe Forum cu aceeasi problema si asa s-a rezolvat.
  • Suzuki Vitara

The following users thanked this post: toma

Offline Lerua07

La care service ai facut schimbarea ?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !