0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
A mai avut cineva probleme cu vreunul din cele doua elemente de sustinere a politei spate?Am avut ieri fericirea ca la -12 grade sa descoper ca un element d eplastic din stanga s-a spart cu o bucata consistenta din laterala masinii.Costa fix 150 de euro plasticul in care se afla si acest element de support.Cred ca pozele sunt relevante.Ce sa zic, capricioasa rau si mai ales de calitate slaba, cred ca nici la Dacia nu se poate intampla asa ceva.
Pentru mine e greu de crezut ca e rezultatul unui defect de fabricatie, de material sau de proiectare...
Am fost la munte, prin Parâng ,si dimineața cand am plecat spre casa , erau -15 grade . Pe polița nu țin decât umbrela primită cadou la achiziția mașinii. Pensiunea la care am stat era pe un drum pietruit . Ideea este ca am pățit aceeași chestie . S-a rupt exact ca in pozele lui Newah, fix la fel. Încep sa cred ca e defect de fabricație . Ma voi prezenta la AutoNet săptămana viitoare . Va țin la curent.La multi ani !http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?action=dlattach;topic=6243.0;attach=6245;image