Autor Subiect: Polita portbagaj spate - elemente de sprijin casante la temperaturi scazute  (Citit de 16360 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

se scoate prin tragere -are doua urechi, cum se poate vedea in poza de mai jos - de obicei zdranganitul se produce prin jocul creat de cele doua picioruse de prindere si polita - cele doua picioruse sunt conice - eu am rezolvat problema zgomotului prin adaugarea unor garnituri de cauciuc pe cele doua picioruse conice.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline jupanul1

Am încercat să trag de ea, dar n-a vrut să iasă neam! Mi-a fost frică să o forțez, să nu ajung să apelez la ... garanție, cum citesc aici că a mai făcut lumea. O fi doar înțepenită, e prea nouă?

Direcția de tragere este drept în sus când polița e lăsată la maxim sau ridicată la maxim? Sau cum e corect? În manual nu am găsit cum se face...
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline aleksanders

cand e lasata incearca sa tragi in sus - impinge mai bine cu degetul pare fix pe prindere -apoi din partea cealalta o sa iasa prin tragere laterala - nu e prea firava ca sa te temi ca se rupe - newah a apasat pe ea cand nu era fixata in urechile respective si a reusit sa le rupa - fara teama si cu simt de raspundere  :D
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline TVS

Oricum ar fi fost , i -au schimbat-o pe garantie. Știu din surse sigure  ;)
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline aleksanders

prima masina s "cu cu"tie automata - prima si singura cutie crapata - cam mare ghinionul, asa ca poate i-au acceptat si micile rahatele

Offline toma

Am rupt si eu cu ceva vreme in urma un element din ala de sprijin impingand cu un bagaj voluminos care se proptise in el. Intreaga solutia de prindere a politei mi se pare "ieftina" asta ca sa nu zic timpita.

Dupa cateva relipiri cu diverse superlipiciuri deocamdata merg fara polita aia.... nu stiu cand o sa-mi fac timp sa incerc o reparatie mai solida sau sa-mi fac curaj si sa intreb la Radacini cat costa sa o schimb - aparent e ditamai bucata de plastic ce trebuie inlocuita.

Foarte interesant cu Vitara asta noua: au inclus in pret niste sisteme de pe clase superioare dar au dat rasol (sau au facut economie) la tot felul de chestii simple   :-?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

Vezi ca se poate face din osb(vezi jurnale de bord "vitara-my dream" si "yetimobilul"), si nu mai are moarte.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

cred ca e vorba despre o neintelegere.... am rasfoit ambele jurnale si nu am gasit nici o informatie legata de ce am rupt eu. Probabil ca ai inteles tu gresit si mi-ai dat indicatii legate de cum se confectioneaza o polita din aia care pusa in pozitia "sus" aliniaza fundul portbagajului cu nivelul deschiderii usii...

Eu ma refer la cele doua motoflendere de plastic pe care se sprijina polita haionului - aia de e agata cu ate de usa si se ridica/coboara odata cu ea. Exact ce apare in prima postare din acest topic

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline fireburn

Nicu, colegul zice de partea de plastic de la nivelul inferior al geamului custode spate (stanga sau dreapta).

Offline ariciul

Vezi daca nu ti-o schimba si tie pe garantie, la initiatorul acestui topic asa s-a procedat.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip