Autor Subiect: Polita portbagaj spate - elemente de sprijin casante la temperaturi scazute  (Citit de 16362 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline hugbear

Ieri a venit Dir Tehnic Suzuki a facut poze, a testat pozitia politei comparativ cu masina de la reprezentanta si mi-a zis ca este al doilea caz integistrat si ca pe garantie nu se schimba decat la defecte de proiectare sau fabricatie.
Am observat impreuna ca diametrul boltului era un pic mai mare si forta prinderea insa urmeaza concluziile probabil saptamana viitoare. Totodata am constatat cu surprindere la ambele masini ca polita se sprijina pe max 2mm de material pe lateralele din plastic, luftul fiind de cativa cm poate si din contractia la frig. Deocamdata a luat bucata de material rupta sa o testeze.
Apreciez mult implicarea si bunavointa in a gasi o solutie, multumesc mult dle Dragos!

le poti spune ca acele cauciucuri mici laterale nu sprijina deloc pe marginile de plastic, lucru ce duce la acel zarnait - si ca ar trebui sa regandeasca afirmatia ca nu este un defect de fabricare.
« Ultima Modificare: 08.Ian.2016, 09:26:59 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline newah

asta clar nu am inteles-o, poate ne luminezi ce vrei sa spui

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Te luminez eu : le-a mutat unde le era locul... 

Trimis cu Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline newah

super! usor usor incep si eu sa invat limba forumului. multumesc :)

Offline aleksanders

Pe marginile politei ai 2 cauciucuri ce ar trebui sa fixeze polita pe respectivele margini, numai ca acele 2 cauciucuri nu isi fac treaba cum trebuie si de aici apar tensiunile si jocurile in suporturile ce au cedat la tine.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline newah

poti sa faci o poza te rog? am verificat si nu vad cele doua bucati de care spui

Offline aleksanders

in partea de sus a pozei se poate observa acel cauciuc prins de polita - despre el vorbeam
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: newah

Offline TVS

Între timp Am aflat ca fostului coleg i-a fost schimbată polița , pe garantie . Good job AutoNet  :clap:.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline jupanul1

Am o întrebare oarecum conexă - polița respectivă se poate scoate? Și dacă da.. cum se face? Mulțumesc!
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise