Autor Subiect: Polita portbagaj spate - elemente de sprijin casante la temperaturi scazute  (Citit de 16358 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ecodrive

Rectific:  ... mic pentru unii ...  :D
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
N-am auzit de CASCO sa acopere astfel de problem, poate doar daca ar fi rezultatul unui vandalism (real).
Ar putea intra pe garantie daca s-ar dovedi ca este defect de fabricatie/proiectare. Cam greu de convins un dealer, daca nu apar mai multe cazuri similar.

Ca sa-l ajutam pe newah, hai sa ne rupem mai multi suportul si sa cerem reparatie pe garantie pe motiv de defect de fabricatie .... glumeeam :)
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline bisti

Mergi la alt dealer Suzuki. Mie mi-a refuzat Autonet schimbarea volanului pe garanție pentru o problema cauzata de ei. La alții, în schimb, mi-au întins o cerere de completat și am așteptat 30 zile pana a venit volanul nou din Ungaria.
Mai cere și alte păreri, Autonet se cam "murdăresc la gura" când vine vorba de reparații pe garanție.

Offline newah

Da un casco nu ai? nu se poate repara pe asigurare?

am CASCO1 dar nu acopera asa ceva

Offline newah

Mergi la alt dealer Suzuki. Mie mi-a refuzat Autonet schimbarea volanului pe garanție pentru o problema cauzata de ei. La alții, în schimb, mi-au întins o cerere de completat și am așteptat 30 zile pana a venit volanul nou din Ungaria.
Mai cere și alte păreri, Autonet se cam "murdăresc la gura" când vine vorba de reparații pe garanție.

putin probabil mai ales ca a fost vanduta masina de concurenta

Offline ariciul

Si eu as zice sa incerci, ai putea avea sanse de reusita daca vrea concurenta sa te atraga! Oricum nu vad ce ai pierde in afara de benzina consumata pana la ei!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline shpeedy

am CASCO1 dar nu acopera asa ceva

putin probabil mai ales ca a fost vanduta masina de concurenta

Scuze ca intreb, da' de ce au fost necesare doua postari succesive la o distanta de nici un minut una de alta ?! :-/
« Ultima Modificare: 05.Ian.2016, 09:51:50 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline newah

ptr ca erau doua persoane cu mesaje diferite? este o problema cu nr de mesaje, daca da, inca nu am reusit sa maprind cum se rapsunde la mai multi deodata, eu folosesc citat si merge doar la o singura postare sa raspunzi

Offline shpeedy

In browser, la scrierea unui post ai posibilitatea inserarii a cat de multe citate doresti prin apasarea link-ului 'Insereaza un citat' disponibil sub ecranul de scriere, in dreptul fiecaruia dintre post-urile anterioare - vezi poza.

In Tapatalk e si mai simplu, dar iti las placerea descoperirii... ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline newah

gata m-am prins nu butonul de sus dreapta era, dupa ce dai mesaj nou poti baga citate. Multumesc