Autor Subiect: Polita portbagaj spate - elemente de sprijin casante la temperaturi scazute  (Citit de 16363 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline newah

A mai avut cineva probleme cu vreunul din cele doua elemente de sustinere a politei spate?
Am avut ieri fericirea ca la -12 grade sa descoper ca un element d eplastic din stanga s-a spart cu o bucata consistenta din laterala masinii.
Costa fix 150 de euro plasticul in care se afla si acest element de support.
Cred ca pozele sunt relevante.

Ce sa zic, capricioasa rau si mai ales de calitate slaba, cred ca nici la Dacia nu se poate intampla asa ceva.

Offline magicoolje

Tu l-ai rupt clar!!!
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline newah

Tu l-ai rupt clar!!!

nu exista dubiu, de mult imi doream asta :)
idea este ca daca la variatii de temperature, cald cand mergi cu masina si frig noaptea ne asteptam la asa ceva inseamna ca ne asteapta vremuri bune
Un prieten imi zicea acum ca el inainte de a inchide masina cand vine de pe drum iarna, deschide toate usile si hayonul sa se raceasca masina pentru a nu avea problem cu plasticele din variatii de temp peste noapte.
I-am zis ca la masinile germane nu exista problema asta  =)) si dupa mi-am amintit ..... de ce ma doare sufletul

Offline ecodrive

Era clar ca toate plasticele sunt de proasta calitate cel putin la atingere. Dar nu ma asteptam sa fie si atat de slabe ca rezistenta.

Eu nu am pus decat o cutie cu servetele pe polita pana acum, dar e bine de stiut ca nu trebuie incarcata cu chestii grele.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline AT

Neplacuta constatare.  Trebuie sa verificam si noi evolutia acelor elemente de sustinere a politei spate, mai ales ca in aceasta perioada cu temperaturi scazute
la inchiderea portbagajului socul inchiderii se transfera prin polita direct pe acei suporti de sustinere. Ori daca acei suporti sunt dintr-un material casant dar mai
ales foarte subtire dupa cum arata imaginea, posibil sa nu faca fata conditiilor pana la urme normale de utilizare si atunci producatorul ar trebui sa corecteze
situatia, fara costuri pentru utilizator. Daca nu mai apar si alte cazuri, posibil sa fi fost vorba de un viciu de fabricatie in cazul de fata (grosime insuficienta/fisura).
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline magicoolje

Va rog frumos cand plecati in casa sa fiti responsabili si sa luati polita cu voi si sa o tineti la piept sa ii fie cald sa nu se sparga!!!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline enicky

Si eventual ce mai gasim din plastic prin masina, o fata de usa ,un bord.....
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline newah

la inchiderea portbagajului socul inchiderii se transfera prin polita direct pe acei suporti de sustinere. Ori daca acei suporti sunt dintr-un material casant dar mai
ales foarte subtire dupa cum arata imaginea, posibil sa nu faca fata conditiilor pana la urme normale de utilizare si atunci producatorul ar trebui sa corecteze
situatia, fara costuri pentru utilizator. Daca nu mai apar si alte cazuri, posibil sa fi fost vorba de un viciu de fabricatie in cazul de fata (grosime insuficienta/fisura).

la inchiderea hayonului nu m-am gandit, mai ales ca niciodata nu se inchide din prima, trebuie redeschis si insistat

Offline ecodrive

Acum ca s-a rupt suportul asta, haionul se va inchide din prima.  :D
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Online bisti

Dacă vezi cum e zgâriat la.mine plasticul din pricina unor cartoane, te crucești. Zici ca e mașină făcută din hârtie creponata. Plastic extrem de ieftin.