Autor Subiect: Functionare AT  (Citit de 15628 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Functionare AT
« Răspuns #40 : 19.Ian.2017, 02:49:37 p.m. »
Iar pe diesel alta  :)

Offline centel

« Răspuns #41 : 19.Ian.2017, 02:56:54 p.m. »
Ceva pareri despre fiabilitate, intretinere, cum raspunde la kick-down, chestii din acestea.
Si eu am passion 1.6 benzina cu cutie automata. Nu pot sa ma pronunt inca de fiabilitate si intretinere dar pot sa spun ca pana acum (~8500 km) sunt foarte multumit de cum se comporta cutia automata atat schimbatul vitezelor, kick down-ul cat si frana de motor.
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline emil_greus

« Răspuns #42 : 20.Ian.2017, 06:37:28 p.m. »
Am înțeles ca uleiul din cutie nu necesita înlocuire, dar totuși, dacă se dorește înlocuire exista posibilitatea sa se scurgă uleiul vechi și sa se completeze cu ulei nou? Măcar parțial.

Adică, exista bușon de golire la cutie? Exista posibilitatea de a verifica nivelul/calitatea uleiului? Exista bușon de umplere?

Offline Vali D

« Răspuns #43 : 20.Ian.2017, 07:19:52 p.m. »
Am înțeles ca uleiul din cutie nu necesita înlocuire, dar totuși, dacă se dorește înlocuire exista posibilitatea sa se scurgă uleiul vechi și sa se completeze cu ulei nou? Măcar parțial.

Adică, exista bușon de golire la cutie? Exista posibilitatea de a verifica nivelul/calitatea uleiului? Exista bușon de umplere?

Desi producatorul recomanda numai completarea cu ulei, este mai bine inlocuirea totala la 8 ani. 21 si 22 sunt busoanele de umplere si evacuare.

Offline sebastian_suzuki

« Răspuns #44 : 20.Ian.2017, 10:41:08 p.m. »
Aveti idee cam cat costa litrul de ulei?
  • Vitara Passion 2WD 1.6 Benzina AT

Offline Vali D

« Răspuns #45 : 20.Ian.2017, 11:57:24 p.m. »
Aveti idee cam cat costa litrul de ulei?

Pardon acum am vazut ca vrei 2Wd - automata.

The following users thanked this post: PAR

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #46 : 21.Ian.2017, 09:31:41 a.m. »
- portierele se trantesc maxim 2-3 saptamani daca folosesti masina zilnic - chederul usii se aseaza in timp;

- viteza este indicata in josul ecranului dintre cele doua ceasuri -vitezometru/turometru;

1. Confirm
2. La cutie automată nu îți afișează viteza în care ești. Ai două variante, fie să muți poziția schimbătorului pe M, vezi viteza, muți la loc în D, fie să umbli la una din padelele de la volan și afli în ce viteză ai fost, mașina afișând-uți imediat viteza în care tocmai ai schimbat. Va trece în câteva secunde la loc în automat, respectiv viteza în care vrea ea (evident, nu sti în care că nu mai afișează).
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: emil_greus

Offline ejikson

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Chisinau
« Răspuns #47 : 03.Feb.2017, 05:27:33 p.m. »
Problema din viteza 2 in 3 la AT O CONFIRM, TRE SA ASTEPTI MAI MULT SAU SA DAI DRUMU LA PEDALA SI SA MAI APESI ODATA MAI TARE.
  • Vitara S GLX 4WD AT

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #48 : 03.Feb.2017, 08:23:09 p.m. »
E un trend nou pentru cei la prima postare să nu salute?

Salut și bine ai venit  :)
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline aleksanders

« Răspuns #49 : 04.Feb.2017, 12:36:50 a.m. »
a salutat omu in vreo 5-6 mesaje la rand, de la japonezi magari si asa mai departe, pana si-a gasit toate cuvintele de a postat aici  ;)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea