Autor Subiect: Zgomot metalic roti  (Citit de 9877 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: Zgomot metalic roti
« Răspuns #30 : 27.Iun.2016, 08:51:17 a.m. »
Noutati ? Mai bate la careva din voi ?

La mine sunt foarte sigur ca zgomotul vine de la unul sau ambele amortizoare ale hayon-ului si nu de la roti, cum am crezut initial. Am incercat sa reproduc zgomotul pe loc, cu hayon-ul deschis miscand de ele si se aude acelasi zgomot. Se aude infundat si destul de incet incat sa nu ma scoata din minti. Pt ca nu am timp si nici chef sa stau prin service, consider ca l-am acceptat. Daca nu uit de el, o sa-l amintesc la urmatoare vizita in service, in toamna, la revizie.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #31 : 28.Iun.2016, 12:23:57 p.m. »
@ Laurentiu,

da, asa e , scuze, m-am exprimat si eu de nu se poate. E un zgomot de frecare metalic, o harjaiala ca de tabla pe tabla. Pentru moment n-am timp sa ma duc. Daca sunt placutele, voi fi destul de iritat, doar ce-am fost cu ea in revizie.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline aleksanders

« Răspuns #32 : 05.Iul.2016, 11:51:28 p.m. »
zgomotul ala apare la mine cand vireaza stanga - acum 2000 de km la revizie nu au zis nimic de placute.... poate ca nu ii place in curbe  =))
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #33 : 11.Iul.2016, 11:16:24 a.m. »
Revin dupa vizita in service :

O piatra sau ceva de genul asta, poate o groapa mai ciudata, oricum ceva a indoit tabla de pe interior care are rol de acoperire. Aceasta indoitura freca de fiecare data cand viram dreapta. Au indreptat tabla aceea fara nici un cost, acum totul e ok.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

The following users thanked this post: aleksanders

Offline aleksanders

« Răspuns #34 : 12.Iul.2016, 11:24:41 p.m. »
o sa verific.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline GoneFishing

« Răspuns #35 : 07.Apr.2022, 09:04:41 p.m. »
Revin dupa vizita in service :

O piatra sau ceva de genul asta, poate o groapa mai ciudata, oricum ceva a indoit tabla de pe interior care are rol de acoperire. Aceasta indoitura freca de fiecare data cand viram dreapta. Au indreptat tabla aceea fara nici un cost, acum totul e ok.

Stiu ca ultima postare a fost facuta acum 120 zile dar sunt curios daca imi poti da detalii ref. la tabla indoita. In ce zona a masinii, etc?
Simteai cumva si o trepidatie in acceleratie/sau in piciorul drept daca il sprijineai de plasticul din dreapta la viteza mica? Parea ca e si o infranare a rotilor cumva?
  • SUZUKI VITARA 1.4, BOOSTERJET, AT, AllGRIP, 2019
- cu siguranta niciodata prostit pentru a 2-a oara de SUZUKI ;>)