Autor Subiect: Aer Condiționat, Ventilatie, Dezaburire, Dezghetare  (Citit de 29981 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Aer Condiționat, Ventilatie, Dezaburire, Dezghetare
« Răspuns #50 : 11.Feb.2017, 08:36:25 a.m. »
Sa înțeleg ca panoul de s cross nu se potrivește ? Pe mine ma bate gândul sa pun de cross, cu dublu Climatronic . Daca totuși se potriveste, ți-L dau pe al meu. ;)
Pune , te rog, o poza cu spatele panoului de clima

Poate fizic se potriveste dar pe langa acest panou cred ca mai sunt si alte componente in spatele bordului ce fac din S-Cross un "bizon"   :-?

Offline aleksanders

« Răspuns #51 : 11.Feb.2017, 08:54:59 p.m. »
panoul este identic .... mai putin prinderea din spate 4 clipsuri pt s-cross si 2 pentru vitara - mufa este identica, dar calculatorul care citeste informatia si o transmite mai departe... nu cred ca este identic pt dual zone fata de o zona;
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: TVS

Offline TVS

« Răspuns #52 : 13.Feb.2017, 10:03:57 p.m. »
Nu neaparat pt a o face si pe Vitara sa fie bizon  :-)), ci pt faptul ca da mai bine , ca aspect  B-)
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline aleksanders

« Răspuns #53 : 13.Feb.2017, 10:17:51 p.m. »
pentru aspect iti scriu eu cu markerul dual  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Sconx

« Răspuns #54 : 30.Mar.2017, 12:55:43 p.m. »
Buna ziua dragi prieteni.
In primul rand imi cer scuze daca s-a mai discutat acest aspect, dar, cu toate ca am parcurs forumul de new vitara nu am gasit sau cel mai probabil am omis, dicutia despre performanta aerului conditionat la new vitara 2016.

Aici ma refer la calitatea racirii in interiorul masinii.

Sunt masini care din fabrica vin cu o racire precara la aerul conditionat, eu mergand la un moment dat cu o skoda noua si pur si simplu in spate am transpirat...si masina era de 1 luna cumparata de noua din reprezentanta, proprietarul sesizand acest lucru la reprezentanta dar totul era OK dar NU.

Prin urmare, raceste AC-ul sau "baga" si el ceva aer rece doar asa ca sa nu zicem ca este ?

Cu stima.
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT Spirit

Offline ariciul

« Răspuns #55 : 30.Mar.2017, 12:59:25 p.m. »
Daca ai apucat sa citesti sectiunea cu probleme tehnice atunci ai constatat ca nu s-a plans nimeni de asa ceva! Deci functioneaza la parametri normali!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline valmar67

« Răspuns #56 : 30.Mar.2017, 01:19:31 p.m. »
Buna ziua dragi prieteni.
In primul rand imi cer scuze daca s-a mai discutat acest aspect, dar, cu toate ca am parcurs forumul de new vitara nu am gasit sau cel mai probabil am omis, dicutia despre performanta aerului conditionat la new vitara 2016.

Aici ma refer la calitatea racirii in interiorul masinii.

Sunt masini care din fabrica vin cu o racire precara la aerul conditionat, eu mergand la un moment dat cu o skoda noua si pur si simplu in spate am transpirat...si masina era de 1 luna cumparata de noua din reprezentanta, proprietarul sesizand acest lucru la reprezentanta dar totul era OK dar NU.

Prin urmare, raceste AC-ul sau "baga" si el ceva aer rece doar asa ca sa nu zicem ca este ?

Cu stima.

Functioneaza corect, aerul conditionat, cu mentiunea, ca in setarile computerului de bord ai trei setari pentru el: Eco, Normal si Confort. Vezi si tu care te multumeste...si normal , cu cat merge mai mult compresorul cu atat va consuma si masina combustibil :)
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline Sconx

« Răspuns #57 : 30.Mar.2017, 01:31:25 p.m. »
@ariciul : Da, tocmai ca nu am gasit asa ceva am vrut sa fiu sigur de concluzie si sa nu ma grabesc la vreo concluzie gresita.

Okay, deci sa inteleg ca setarea "agresiva" ( daca imi permiteti sa o numesc asa) este pe confort ?

Multumesc de raspunsuri.
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT Spirit

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #58 : 30.Mar.2017, 01:48:09 p.m. »
Alea trei setări sunt pentru TPMS nu pentru AC.  ;)

Offline valmar67

« Răspuns #59 : 30.Mar.2017, 02:06:56 p.m. »
Alea trei setări sunt pentru TPMS nu pentru AC.  ;)
Sunt 3 setari si pentru A/C, adica pentru functionarea lui in raport cu sistemul start/stop.
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic