Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54709 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanus

Re: Greierasi
« Răspuns #40 : 02.Feb.2016, 07:47:05 a.m. »
Masina are aproape 10 000.Zgomotul(refuz sa mai spun greierasi) se aude numai cand masina ruleaza pe drum prost.Pe asfalt nu se aude nimic.Ma intreb oare daca toate masinile testate de diverse reviste in conditii diferite de drum au zdranganit tot asa si jurnalistii nu au semnalat nimic?
« Ultima Modificare: 02.Feb.2016, 08:04:50 a.m. de bogdanus »

Offline mpamfil

« Răspuns #41 : 02.Feb.2016, 10:11:16 a.m. »
@bogdanus Eu unul am mers pe drumuri sa spun chiar mai mult decat proaste si singurul zdranganit venea din spate de la polita porbagajului. Eu zic sa iti faci timp sa faci o vizita in service si sa reclami problema si conditiile in care apare.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline ariciul

« Răspuns #42 : 02.Feb.2016, 10:43:50 a.m. »
Si eu la fel , drumuri cu asfalt prost, drumuri de acces cu pietris si chiar drumuri de pamant situate intre culturi , pe campuri. Ideea e ca am auzit in astfel de situatii mai multi greierasi nu numai polita din portbagaj dar sunt ok cu asta atata timp cat pe asfalt nu aud nimic. Ca la urma urmei pe asfalt o tinem cea mai mare parte din timp si acolo avem nevoie sa nu faca zgomot.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline ariciul

« Răspuns #43 : 10.Feb.2016, 12:11:34 a.m. »
Salut

De la ultima mea postare a mai aparut o chestie destul de deranjanta si anume locul de repaos pentru piciorul stang. Ei bine de vreo saptamana a inceput sa scartaie (pocneasca) ingrozitor! E suficient sa pun piciorul pe el si incepe sa scoata zgomote de genul podea de lemn. Si credeti-ma ca e foarte enervant! In timpul mersului nu-l bag in seama dar daca sunt oprit undeva si pun piciorul acolo...
Am inceput deja sa evit locul ceea ce nu-i tocmai grozav.

Offline Catalln

« Răspuns #44 : 10.Feb.2016, 06:56:03 p.m. »
La mine, este un scartait (ca atunci cand dai cu degetul pe o suprafata de sticla/portelan proaspat spalata), in partea dreapta a spatarului la scaunul soferului, doar la rece.

Trimis de pe al meu V1_ViperS folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline aleksanders

« Răspuns #45 : 25.Mar.2016, 07:00:36 p.m. »
greierasul de care va povesteam, cel din bord din zona aeratorului central spre parbriz - se rezolva prin demontarea bordului (8 h de manopera in service) si fixarea buretelui ce face legatura intre ventilatie si bord.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline ariciul

« Răspuns #46 : 26.Mar.2016, 01:19:01 p.m. »
Iar eu am rezolvat treaba cu scartaiala podelei la service, mi-au povestit ca sub mocheta este o placa care s-a desprins un pic, avand un pic de libertate aparea un scart la orice apasare in zona. Au desfacut , au fixat placa si de atunci nu s-a mai auzit nimic.

Offline enicky

« Răspuns #47 : 26.Mar.2016, 02:41:47 p.m. »
.... mi-au povestit ca sub mocheta este o placa care s-a desprins un pic,
             Si n-ai vazut ce fel de placa era acolo? te intreb ca eu vreau sa scot la vara mocheta si sa lipesc pe podea un material insonorizant si eram curios ce placa au pus ei acolo, ca la celelalte masini n-am gasit asa ceva. Probabil e tabla prea subtire si-au intarit-o cu ceva de plastic.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #48 : 26.Mar.2016, 03:53:28 p.m. »
Se cunoaste ca vine primavara.... au "reinviat" discutiile despre greierasi !  :happy:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline ariciul

« Răspuns #49 : 26.Mar.2016, 08:18:47 p.m. »
Enicky , n-am vazut ca n-am stat langa ei, de altfel asta a fost cand am fost busit in spate si la reparatii i-am rugat sa-mi rezolve si treaba asta.