Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54715 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline frenzy

Re: Greierasi
« Răspuns #300 : 06.Dec.2021, 10:24:05 p.m. »
Poze cheder
Salut. Cred ca poti sa tragi putin de cheder la montaj, in felul asta subtiindu-se si fiind mai usor de infipt mai bine intre geam si bord. De asemenea, recomand o unealta de plastic cu capat rotund cand il infigi, pentru a-l putea apasa cat mai bine. Din cate retin eu, cauciucul ala este destul de moale si deformabil, deci se poate fixa intr-un capat apoi tras de el pe masura ce e fixat.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet MT Passion 2019

Offline Solange

« Răspuns #301 : 07.Dec.2021, 08:18:26 a.m. »
Asa cred si eu. Nici nu mi-am batut prea mult capul sa il pun estetic, vroiam ma intai sa vad daca rezolva problema. Acum, ca a rezolvat-o, caut sa vad cum poate sa devina mai putin deranjanant.
Pana la urma am comandat pe Joom si daca o sa si vina va veni cu respectiva scula de montat. Ori poate ma duc la cei care pun parbrize, banui ca ei stiu sa lucreze cu chedere. Eu am doua maini stangi.
  • SX 4 S Cross
Suzuki - A Way of Life, but not a good one

Offline Solange

« Răspuns #302 : 08.Ian.2022, 03:43:50 p.m. »
Vad ca mai nou au aparut si pe OLX. La pret mai mare dar il iei pe loc. Daca nu as fi dat comanda pe Joom luam. Arata la fel, banui ca e tot de acolo
https://www.olx.ro/d/oferta/cheder-auto-bord-banda-de-etansare-zgomot-izolare-fonica-IDfE5wm.html

• SX 4 S Cross
Suzuki - A Way of Life, but not a good one

Offline enicky

« Răspuns #303 : 08.Ian.2022, 09:25:00 p.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Flint Beastmood

« Răspuns #304 : 08.Ian.2022, 10:50:06 p.m. »
Dacă acel spațiu nu are niciun rol, puteau pune din fabrică un cheder de 3 dolari sau puteau lipi bordul. Cea mai simpla explicație ar fi ca spațiul e lasat cu un scop iar cea mai rușinoasă că i-a durur in spațiu.
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

Offline tac

« Răspuns #305 : 09.Ian.2022, 09:59:56 a.m. »
Eu am un burete pus din fabrica.
Dar se pare ca cu cat este generatie mai noua taie din diverse maruntisuri.
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina

Offline CLOPO

« Răspuns #306 : 09.Ian.2022, 10:19:07 a.m. »
Acelasi burete îl am și eu între bord și parbriz. Eu nu am probleme cu greierasii în bord. Doar în spate ii aud. Ieri am observat ca nu se mai auzeau când era polita despărțitoare din portbagaj jos și aveam ceva greutate pe masina.

Trimis de pe al meu SM-G970F folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara Hybrid 48V

Offline Flint Beastmood

« Răspuns #307 : 09.Ian.2022, 06:19:26 p.m. »
La Vitara 2020 (hibrid) e pus un burete / o spuma ca cea de sub colturile dinspre uși ale capotei.

Mi-a apărut și mie un greiere deasupra torpedoului. Dacă apăs pe bord între torpedou și elementul decorativ colorat se oprește. Găsirea unei soluții este o provocare,.
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

Offline Flint Beastmood

« Răspuns #308 : 19.Apr.2022, 09:22:28 p.m. »
E doar primavara dar a mai rasarit un greiere: la plasticul din dreapta pedalei de acceleratie. Pe pipaite pare sa fie un clips de plastic slabit, in capatul dinspre motor. Maine ii aplic banda de izolat la imbinare.
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

Offline ASZ

« Răspuns #309 : 18.Mai.2022, 04:13:22 p.m. »
Ma enerveaza greierul care se aude in bord (deasupra locasului in care se poate monta ceasul). Daca apas zona de deasupra acelui locas, se face liniste ...
Ma gandeam sa folosesc careva levier de plastic din setul comandat din China si sa scot cumva acel inel + capac si sa izolam cumva elementele care se misca pe acolo
(juniorul are mana mai mica .. poate ca reuseste sa prinda elementul/cablul care se tot misca pe acolo).

Aveti ceva recomandari, cum sa scot acel inel si capac (fara sa le deteriorez) si eventual cum sa fac sa scap de acel greier (citisem ca unii au introdus burete intre elementele de acolo ...)