Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54710 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Greierasi
« Răspuns #290 : 02.Dec.2021, 01:37:30 p.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Hoinar, Solange

Offline Hoinar

« Răspuns #291 : 02.Dec.2021, 02:32:56 p.m. »
Eu nu am comandat asa ceva, am cautat rapid pentru tine, nu stiam ca nu merge acel site.
Acum ca ai spus, si la mine pocneste bordul de la caldura care intra in masina prin sistemul de ventilatie. ( dilatiatie ) .... pana acum nici nu am observat, asa ca eu nu imi bat capul, pentru ca nu ma deranjeaza.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline Solange

« Răspuns #292 : 03.Dec.2021, 10:30:07 a.m. »
Poze cheder
  • SX 4 S Cross
Suzuki - A Way of Life, but not a good one

The following users thanked this post: Hoinar

Offline Hoinar

« Răspuns #293 : 03.Dec.2021, 10:36:02 a.m. »
Multumesc pentru poze! True ... nu arata estetic deloc.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline Solange

« Răspuns #294 : 03.Dec.2021, 10:38:32 a.m. »
Cu Suzuki nu le poti avea pe toate :)
  • SX 4 S Cross

Offline Solange

« Răspuns #295 : 03.Dec.2021, 02:22:58 p.m. »
Si mai  e deva dar vad ca in poza nu iese. Daca te uiti de afara spre bord chederul depaseste putin banda neagra a parbrizului. Nu se poate introduce mai adanc.  Tiganie dar macar e liniste, deocamdata cel putin.
Imi mai spune cineva si ca merge pus cheder doar pe mijlocul bordului. Cred ca arata la fel de urat si nici nu pot incerca pana nu ma fac rost de inca un cheder sa tai din el o bucata de 15-20 cm si sa il pun pe mijloc. Povestea continua  :)
  • SX 4 S Cross

Offline enicky

« Răspuns #296 : 03.Dec.2021, 02:28:33 p.m. »
Poze cheder
  La Vitara se aseaza perfect. Dar eu iti sugerez sa-l tai si sa pleci cu ambele de la capete, iar spatiu liber sa ramana la mijloc, cred ca va arata mult mai bine.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline CLOPO

« Răspuns #297 : 03.Dec.2021, 02:58:24 p.m. »
Poze cheder
  La Vitara se aseaza perfect. Dar eu iti sugerez sa-l tai si sa pleci cu ambele de la capete, iar spatiu liber sa ramana la mijloc, cred ca va arata mult mai bine.
Se poate o poza cum se așează la Vitara!?

Trimis de pe al meu SM-G970F folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara Hybrid 48V

Offline Solange

« Răspuns #298 : 03.Dec.2021, 05:06:23 p.m. »
Ma mai intreb ceva. Nu cumva prin golul acoperit de chedere venea aer pe parbriz ? Ori vine doar lrin grila de deasupra bordului ? M-am uitat si la pozele postate de mine si pot spune ca in realitate nu arata in halul in care arata in poze.
Ma indoiesc sa arate mai bine cu spatiul pe mijloc. Eventual am sa il scot si am sa il pun din stanga spre dreapta, sa ramana spatiu la pasager si nu mai vad.
E de vazut daca ramane in pozitie, sper sa nu il scuipe afara.
Arata ca naiba dar zgomotul ma deranja si mai rau. Raul cel mai mic cum ar veni.
  • SX 4 S Cross

Offline Solange

« Răspuns #299 : 04.Dec.2021, 08:00:22 a.m. »
Am mai gasit unul ce imita fibra de carbon. Eu cred ca atrage atentia spre respectivul loc si mai rau, dar poate e cineva interesat asa ca pun link.
https://www.joom.com/en/products/5e16cbf2f2b43b01015f714e
  • SX 4 S Cross