Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54717 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Solange

Re: Greierasi
« Răspuns #280 : 01.Dec.2021, 11:28:30 a.m. »
Acum am vazut ca sunt pe sectiunea Viatara. Imi cer scuze. Daca e posibil, rog un moderator sa mute primul meu post in greierasii de la SX, nu stiu daca nu sunt specii diferite de greierasi.
  • SX 4 S Cross
Suzuki - A Way of Life, but not a good one

Offline CLOPO

« Răspuns #281 : 01.Dec.2021, 11:34:07 a.m. »
Acum am vazut ca sunt pe sectiunea Viatara. Imi cer scuze. Daca e posibil, rog un moderator sa mute primul meu post in greierasii de la SX, nu stiu daca nu sunt specii diferite de greierasi.
Cred ca au aceasi mama greierasii prezenti pe Suzuki în general. :-))

Trimis de pe al meu SM-G970F folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara Hybrid 48V

Offline adrian_balan

« Răspuns #282 : 01.Dec.2021, 11:40:43 a.m. »
In principiu sunt unelte antizgariat, le gasesti si in auchan la pret de 15-20 lei. Si da, bagi incet pe langa el si ridici usor, mai mult ca sigur e prins in clipsuri, nu cred ca e lipit sau chestii de genu
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 boosterjet MT

Offline enicky

« Răspuns #283 : 02.Dec.2021, 12:20:50 a.m. »
Am citit postarea ta, dar zgomotul meu nu este de acolo. E vorba de parte superioara a bordului, in mijloc, acolo unde este grila difuzorului si mai e un bumb despre care lumea spune ca ar fi senzorul de lumina..
  Cauta aici : https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7058.50
si vezi cum se demonteaza. Iti trebuie niste scule de plastic ca sa nu zgarai.
Bafta !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Hoinar

« Răspuns #284 : 02.Dec.2021, 04:58:39 a.m. »
Prima data trebuie sa identifici exact de unde vine si apoi cautam solutii, eu am unul in drepata fata, e postat pe sectiunea corecta de S-Cross ... cred ca l-am ucis :) Trebuie sa ies in off-road sa vad daca mai face. Daca nu mai face, revin cu solutia... pe aria corecta :)
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline Solange

« Răspuns #285 : 02.Dec.2021, 06:42:02 a.m. »
Revin cu vesti bune deocamdata. Am dat de prietenul cu chederul si mai avea o bucata pe care am infipt-o intre parbriz si bord. S-a facut o liniste de mormant in masina.  Nu numai ca au disparut zgomotele puternice la rece dar nu mai sunt nici alte zgomote pe care nu le bagam in seama. Este o liniste impresionanta ca sa zic asa.
Arata cam naspa  dar macar am identificat ce trebuie facut. Chederul este asta https://m.aliexpress.com/item/4000522320761.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.6b2f592cHdnw1c&browser_id=d67ac0b7a2e944aaae328288fe0ea853&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=00117d774cbb102226605cf231c7c6faf25c870c10&gclid

Nu imi place insa cum vine si vreau sa cer la reprezentata sa puna bureti sub bord. Stie cineva daca cei de la reprezentanta au buretii respectivi si daca acestia pot sa fie introdusi sub bord prin locul dintre bord si parbriz fara ca bordul sa fie dat jos ? Sunt convins ca aceasta ar rezolva problema.
« Ultima Modificare: 02.Dec.2021, 07:09:00 a.m. de Solange »
  • SX 4 S Cross

Offline Hoinar

« Răspuns #286 : 02.Dec.2021, 08:10:28 a.m. »
Se gaseste si in Romania acel cheder: https://www.biaproject.ro/Unique/top-17730.htm
Poti sa pui si o poza cum arata te rog?
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline Solange

« Răspuns #287 : 02.Dec.2021, 08:17:56 a.m. »
Am sa fac o poza azi sau maine si pun. Merci pentru link-ul de romania, am dat pana acum comanda de 4 pe Ali si nu au venit produsele.
Nu se potriveste perfect, lungime chederulului este de 1.60 m si ramane cam 2 cm neacoperiti, sau poate ca nu am tras eu cum trebuie de el. Cei de pe Ali spun ca are 1.60, vad ca cei din romania spun de 1.55. Eu nu l-am masurat, cert este insa ca raman niste spatii. Iar cauciul nu arata formidabil
« Ultima Modificare: 02.Dec.2021, 08:40:41 a.m. de Solange »
  • SX 4 S Cross

Offline enicky

« Răspuns #288 : 02.Dec.2021, 01:19:19 p.m. »
  Chederul respectiv arata  si se potriveste foarte bine, dar pe ...Vitara. Face foarte bine trecerea de la parbriz la bord.
Eu la S-Cross n-am avut spatiul necesar pentru montaj, asa ca m-am lipsit.
  Probabil tocmai pentru ca a fost montat "fortat" nu arata bine.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Solange

« Răspuns #289 : 02.Dec.2021, 01:28:14 p.m. »
Poti spune de unde l-ai luat ? Link-ul de romania de mai sus se pare ca nu e functional site-ul, nu pot adauga in cos, nu pot face cont. Iar pe Ali e loterie daca vine sau nu. Prefer sa cumpar mai de aproape chiar daca e mai scump. Trebuie sa dau unul inapoi cui mi l-a dat si eventual mai cumpar 2-3 sa am de rezerva. Daca are pe aici cineva de vanzare sunt interesat.
Referitor montaj este posibil, cred ca este pentru prima oara in vaiata mea cand face ceva cu mainile mele la masina. Nu as fi vrut dar se pare ca la Suzuki alta cale nu prea este. Reprezentantele spun ca nu pot pune bureti sub bord decat daca dau jos bordul. Deci o sa raman cu chederul asta, nu vad alta posibilitate.
Nu am uitat de poze dar azi nu am plecat de acasa, maine insa rezolv
  • SX 4 S Cross