0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salut,De cand am cumparat masina se aude un tacanit in stalpul dreapta unde e prinderea centurii de siguranta. Am fost cu ea de doua ori la service in Timisoara si n-au reusit sa rezolve problema. A doua oara mi-au si spus ca nu au ce sa faca, ca e problema din fabricatie si ca vor sesiza producatorul.Ati mai intalnit problema asta? Poate ca in video, unde se aude prost fiind inregistrat cu telefonul, e mai putin evident, dar e foarte deranjant sunetul. Se aude inclusiv cu muzica data la volum normal/mediu.
Cu privire la stâlpul B de pe partea pasagerului, verifică dacă partea metalică a centurii de siguranță stă bine. Se mai întâmplă ca după folosire să rămână întoarsă și să atingă în stâlp.
Citat din: ntire2000 din 05.Sep.2019, 09:31:42 p.m.PS: ma enerveaza în schimb trosnitul numarului de pe haion atunci când închid usa. Si chiar am pus pe verso niste burete din ala cu adeziv, dar totusi suna în suportul de plastic.Sugestie: ia din hipermarket sau bricolaj plasa antialunecare pt covoare preferabil cat mai aproape de culoarea masinii (din aceea cauciucata cu gaurele), executa cu maiestie un mic sul si baga-l intre haion si suportul de numar, un pic fortat. Il am acolo de peste un an si nu a zburat. Daca nu uit fac poza la a mea. Ceva de genul https://www.inatech-shop.ro/wp-content/uploads/2017/12/Material-antialunecare-alb.jpg
PS: ma enerveaza în schimb trosnitul numarului de pe haion atunci când închid usa. Si chiar am pus pe verso niste burete din ala cu adeziv, dar totusi suna în suportul de plastic.
Despre asta e vorba ? Deci banda tesa