Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54713 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ElPolloLoco

Re: Greierasi
« Răspuns #260 : 31.Aug.2020, 10:41:08 p.m. »
Asa face si la mine, pe partea soferului.  :(.
Daca-i dai de cap sa ma anunti si pe mine.
La service voiau sa le las masina o zi/doua sa "constate", da nu am timp de asa ceva.
Am impresia ca si plasticul ala lucios de afara, de pe stalp mai scartie (apasa putin pe el).... daca ai timp si vointa, pune-i sa-l schimbe si pe ala, sau sa-l re-lipeasca.

Salut,

De cand am cumparat masina se aude un tacanit in stalpul dreapta unde e prinderea centurii de siguranta. Am fost cu ea de doua ori la service in Timisoara si n-au reusit sa rezolve problema. A doua oara mi-au si spus ca nu au ce sa faca, ca e problema din fabricatie si ca vor sesiza producatorul.

Ati mai intalnit problema asta? Poate ca in video, unde se aude prost fiind inregistrat cu telefonul, e mai putin evident, dar e foarte deranjant sunetul. Se aude inclusiv cu muzica data la volum normal/mediu.

• New Vitara

Offline VictorN

« Răspuns #261 : 28.Dec.2020, 09:20:45 a.m. »
Am și eu greierii din stâlpul B și garnitura geamului. Se aud și de partea pasagerului. Plus cel din bord.
Pe drum prost e o adevărată simfonie.
Ati rezolvat vreunul problema lor?

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #262 : 28.Dec.2020, 10:06:33 a.m. »
Cu privire la stâlpul B de pe partea pasagerului, verifică dacă partea metalică a centurii de siguranță stă bine. Se mai întâmplă ca după folosire să rămână întoarsă și să atingă în stâlp.

Offline vontst

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • Timisoara
« Răspuns #263 : 30.Dec.2020, 02:48:28 p.m. »
La mine, cei de la service au introdus o camasa subtire de cablu in locul pe care l-am marcat si in poza. De cand ii vreme mai rece nu se aude deloc, nu stiu daca are legatura cu frigul si s-a contractat ceva sau chiar s-a rezolvat de la camasa de cablu. Nu am gasit alta solutie pana acum.  :(
  • Suzuki Vitara GL+ 2020

Offline vontst

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Timisoara
« Răspuns #264 : 30.Dec.2020, 03:55:22 p.m. »
Cu privire la stâlpul B de pe partea pasagerului, verifică dacă partea metalică a centurii de siguranță stă bine. Se mai întâmplă ca după folosire să rămână întoarsă și să atingă în stâlp.

Merci, dar din pacate nu e asta problema, ar fi fost mult mai simplu de rezolvat.
  • Suzuki Vitara GL+ 2020

Offline VictorN

« Răspuns #265 : 30.Dec.2020, 04:18:45 p.m. »
Nu e zgomotul de la partea metalica a centurii.
Scârțâitul vine de la îmbinarea fetei de ușa cu geamul, cred, și zanganitul de la prinderea superioara a centurii, poate.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk

Offline adixplod

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • "Aceste cuvinte ma doare !"
    • BUCURESTI
« Răspuns #266 : 03.Feb.2021, 12:55:01 p.m. »

PS: ma enerveaza în schimb trosnitul numarului de pe haion atunci când închid usa.
Si chiar am pus pe verso niste burete din ala cu adeziv, dar totusi suna în suportul de plastic.

Sugestie: ia din hipermarket sau bricolaj plasa antialunecare pt covoare preferabil cat mai aproape de culoarea masinii (din aceea cauciucata cu gaurele), executa cu maiestie un mic sul si baga-l intre haion si suportul de numar, un pic fortat. Il am acolo de peste un an si nu a zburat. Daca nu uit fac poza la a mea.
Ceva de genul
https://www.inatech-shop.ro/wp-content/uploads/2017/12/Material-antialunecare-alb.jpg

Banda dublu adeziva TECSA daca zic bine pentru exterior si lipit numarul direct pe hayon . Fara suportul din plastic . Nu are moarte !
  • SUZUKI VITARA PASSION
VITARA PASSION 4WD 1.6 BENZINA

Offline enicky

« Răspuns #267 : 03.Feb.2021, 02:21:57 p.m. »
Despre asta e vorba ?

Deci banda tesa
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline adixplod

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • "Aceste cuvinte ma doare !"
    • BUCURESTI
« Răspuns #268 : 03.Feb.2021, 04:08:40 p.m. »
Despre asta e vorba ?

Deci banda tesa
Da . Asta e . Multam’ .
  • SUZUKI VITARA PASSION
VITARA PASSION 4WD 1.6 BENZINA

Offline adrian_balan

« Răspuns #269 : 17.Sep.2021, 10:00:17 a.m. »
Salutare! am reusit sa gasesc unde era "casuta" greierasilor de deasupra cluster-ului :
Problema e rama de plastic ce inconjoara plansa de bord si cluster.
Pe extremitatiile suruburilor acea rama este mai goala si si de acolo apar sunetele dubioase (chiar pe colturi) .
Solutia e simpla si dureaza 10 min :
- se desfac suruburile
- se pune cate o bucata mica de burete (mai dens) pe acele doua colturi.
- se strang suruburile si problema dispare.
Am facut aceasta modificare in urma cu 3 saptamani si de atunci nu am mai avut nicio problema cu zgomotul din acea zona.
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 boosterjet MT

The following users thanked this post: enicky, ..., gxx