Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 56316 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Greierasi
« Răspuns #250 : 25.Feb.2020, 01:55:39 p.m. »
Torni apa, ies greierii singuri...

Offline ntire2000

« Răspuns #251 : 25.Feb.2020, 09:29:51 p.m. »
Sau îi tragi un pumn si ameteste....  :-j
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Svoicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #252 : 12.Iun.2020, 04:25:12 p.m. »
Salutare, eu am 2 greierasi, mai exact un sunet metalic, in fiecare stalp central al masinii. Am fost la reprezentanta, temporar problema s-a rezolvat dar dupa 1 saptamana au revenit zgomotele.

Astazi am desfacut eu chederele si am tras de capacul din inerior ce acopera centura de siguranta (cel pe care scrie “airbag”) si din cate am putut vedea acolo exista niste cleme metalice iar cei de la reprezentanta au bagat un fel de  spuma/burete care probabil s-a miscat si din aceasta cauza au reaparut sunetele. Am reusit cu o surubelnita mai lunga sa misc acea spuma iar acum a disparut sunetul dar nu cred ca o sa tina prea mult.

In final, as fi recunoscator daca ma poate ajuta cineva cu cateva informatii despre cum as putea demonta de tot capacul de la airbagul din stalp (foto) astfel incat sa pot sa pot pune material insonorizant pe acele cleme.

Va multumesc anticipat pentru ajutor!

• Vitara 1.4

Offline wolfin

« Răspuns #253 : 13.Iun.2020, 09:57:54 p.m. »
Salut

Ai nrvoie de https://m.emag.ro/scule-pentru-demontare-interior-auto-set-4-piese-smallgear-5949096245436/pd/D52X0GBBM/?cmpid=86724&gclid=CjwKCAjw8pH3BRAXEiwA1pvMsQC-V2dHlSPtgd4BQmd980qiHfECulR1eaEv1zcqZF3ms81YMAFKhBoCFr4QAvD_BwE

Trebuie sa scoti tot panoul. E prins in cleme. Mai intai desfaci centura.

Varianta cea mai buna e sa te duci in service/vopsitorie auto. Au deja dexteritatea formata
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline adrian_balan

« Răspuns #254 : 22.Iun.2020, 04:00:00 p.m. »
Salut!
Am fost deja de doua ori la reprezentanta pentru remedierea greierasilor deasupra cluster-ului; nici o interventie nu a tinut mai mult de 2 zile. Sunt pe punctul de a face reclamatie la Bucuresti pentru ca de fiecare data m-au tinut fara masina o saptamana.
Pana acuma am mers la reprezentanta din Timisoara, dar ma bate gandul sa merg la Arad, poate la ei se va rezolva. Aveti ceva pareri despre ei?
Mersi!
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 boosterjet MT

Offline ntire2000

« Răspuns #255 : 22.Iun.2020, 04:04:14 p.m. »
Sunt care nu si-au rezolvat probleme tehnice legate de cutie, motor, turbina, etc.
Sa tii masina în service o saptamâna pentru niste greieri mi se pare totusi o fudulie.
E adevarat ca e dreptul tau ca si consumator, dar nu cred ca exista masina care sa nu aiba greieri.
Am vazut un clip cu Mercedes de 100000 de euro la care-i atârnau plasticele dupa 35k de km.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Dogy

« Răspuns #256 : 22.Iun.2020, 07:16:35 p.m. »

Pana acuma am mers la reprezentanta din Timisoara, dar ma bate gandul sa merg la Arad, poate la ei se va rezolva. Aveti ceva pareri despre ei?
Mersi!

Cand te programezi, cere sa-ti faca lucrarea pe loc, zi-le ca nu le lasi sub nicio forma masina, nici macar o noapte.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline ntire2000

« Răspuns #257 : 22.Iun.2020, 07:22:33 p.m. »
Nu au cum sa o faca în aceeasi zi, când o demonteaza rup baietii toate clipsurile, pe care neavându-le pe stoc le comanda si vin cam într-o saptamâna.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Ruhestand

« Răspuns #258 : 27.Iul.2020, 10:17:06 a.m. »
de cateva zile am niste greieri din ce in ce mai enervanti in portiera de la sofer care se manifesta in felul urmator:
- daca e geamul ridicat la maxim se trezesc;
- daca las putin geamul sau daca apas pe buton pentru inchidere (cand e deja inchis geamul) nu se mai aud...cand iau degetul de pe buton si se detensioneaza macaraua, iar apar;
- daca tin genunchiul lipit de zona butoanelor nu se mai aud...de aici am tras soncluzia ca acolo ar fi sursa.

Intentionez sa ajung in service in curand...a mai avut cineva o situatie similara?...sa stiu spre ce sa-i indrum. Intreb pentru ca am mai avut greieri in portiera care au tacut atunci cand am fost in service si replica a fost "localizeaza-i tu ca daca nu stim de unde sunt nu putem sa desfacem portiera si sa cautam sursa"....cam de prost gust...atunci eram cu alte treburi si am trecut peste, mai ales ca se auzea si destul de rar...acum sunt hotarat sa nu accept aceasta "solutie"...si o sa schimb si service-ul sa vad daca altii isi dau mai mult interes
  • Suzuki Vitara S

Offline vontst

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • Timisoara
« Răspuns #259 : 24.Aug.2020, 11:24:27 a.m. »
Salut,

De cand am cumparat masina se aude un tacanit in stalpul dreapta unde e prinderea centurii de siguranta. Am fost cu ea de doua ori la service in Timisoara si n-au reusit sa rezolve problema. A doua oara mi-au si spus ca nu au ce sa faca, ca e problema din fabricatie si ca vor sesiza producatorul.

Ati mai intalnit problema asta? Poate ca in video, unde se aude prost fiind inregistrat cu telefonul, e mai putin evident, dar e foarte deranjant sunetul. Se aude inclusiv cu muzica data la volum normal/mediu.

• Suzuki Vitara GL+ 2020