Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54727 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cristian Iulian

Re: Greierasi
« Răspuns #240 : 21.Sep.2019, 05:46:47 p.m. »
Salut.
Se aude si la mine un fel de scartatit mai ascutit in timpul mersului. Nu se aude la rece ci doar dupa 30 - 40 de minute de mers. Il aud mai bine cand merg usor pe stradute inguste cu masini stanga-dreapta. Nu stiu daca e ceva din interior de prin bord sau ceva de la roti / placute / etc. Am fost de doua ori la reprezentanta si au curatat placutele in ambele cazuri iar ultima data mi-au zis ca ar fi fost o tablita indoita de la o placuta de frana dar au rezolvat. Ideea e ca tot se aude. E vorba de un vitara S luat anul trecut prin aprilie.
  • Vitara S 1.4, Allgrip, MT, Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #241 : 21.Sep.2019, 06:32:01 p.m. »
E explicatia corecta se aduna jeg(pilitura) in santul placutei si apasa pe o tabla subtire care zdrangane
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Cristian Iulian

« Răspuns #242 : 21.Sep.2019, 06:56:12 p.m. »
E explicatia corecta se aduna jeg(pilitura) in santul placutei si apasa pe o tabla subtire care zdrangane

Ok, dar la curatarea placutelor, acea pilitura nu este inlaturata ? Ieri am fost la ei si dupa cativa km s-a auzit iar. Ideea e ca nu s-a auzit in primii 30 de mii de km. Sau tine si de uzura placutelor in timp si se va remedia doar la schimbarea cu unele noi ?
  • Vitara S 1.4, Allgrip, MT, Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #243 : 21.Sep.2019, 07:00:33 p.m. »
Habar n-am cred ca e tablita proasta
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline katalanu

« Răspuns #244 : 24.Feb.2020, 04:15:27 p.m. »
Salutare,

Ma adresez celor care au apelat la service pentru "omorarea" greierasilor. A mai aparut vreunul dupa interventie ... sau vreo alta problema "extra"? Ma bate gandul sa fac o programare dar mie sa nu ma aleg cu mai multe zgomote ciudate decat inainte sau sa ramana aia cu piese in plus dupa ce pun bordul la loc  :D

Multumesc!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline dthem

« Răspuns #245 : 24.Feb.2020, 06:15:35 p.m. »
La mine a apărut unul suplimentar după ce mi-au schimbat cablul usb. Operațiunea a presupus demontarea unor ornamente din zona bordului.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline ntire2000

« Răspuns #246 : 24.Feb.2020, 10:44:44 p.m. »
Ma adresez celor care au apelat la service pentru "omorarea" greierasilor.

Un prieten mecanic mi-a sugerat o solutie simpla: da muzica mai tare. :-))
Oricum, definitiv nu o sa-i omori.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Dogy

« Răspuns #247 : 25.Feb.2020, 01:07:02 a.m. »
Mie uneori parca imi vibreaza parbrizul. Sau asa mi se pare.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline kellogs

« Răspuns #248 : 25.Feb.2020, 01:22:30 p.m. »
Ca sa stabiliti de unde vine vibratia / greierul: se apasa cu un deget, cu forta moderata, obiectul suspectat. In caz ca suspectul este vinovat, la aceasta manevra greierul va tacea.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline dthem

« Răspuns #249 : 25.Feb.2020, 01:48:46 p.m. »
Cum apesi ceva care se aude din interiorul bordului, din spatele volanului sau pe sub maneta de viteze? Nu toti greierii sunt de suprafata.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019