Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54728 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Greierasi
« Răspuns #210 : 20.Mar.2019, 08:41:09 p.m. »
Pff...pai daca nu se mai intepeneste la loc mai bine o las asa decat sa-mi stea pe creier priza nefixata...
  • Suzuki Vitara S

Offline aavii

« Răspuns #211 : 22.Mar.2019, 02:41:56 p.m. »
Pff...pai daca nu se mai intepeneste la loc mai bine o las asa decat sa-mi stea pe creier priza nefixata...
Aa nu nu.. ea se pune bine la loc, nu zdrangane sau sa iasa singura. Doar ca daca de exemplu incerci sa invirti de ea, reusesti :)
  • Suzuki Vitara S grade

Offline aleksanders

« Răspuns #212 : 23.Apr.2019, 08:14:29 p.m. »
Salutare. Nu sunt suparat.... am un nou job care este foarte solicitant, si acasa 2 fetite ce ma toaca zilnic  :notlst: si nu mai apuc sa deschid forumul.
Pe scurt... Plansa de bord a fost data jos pentru ca undeva pe mijlocul plansei, in zona ceasului se auzea un zarnait la denivelari - se pare ca acolo este o garnitura ce  fixeaza ceva, poate ca e vb de tubulatura de ventilare. Rezolvarea a fost prin siliconarea acelei garnituri pe garantie la Autonet. Durata este de o zi lucratoare, se desface tot bordul.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: toma, croco

Offline Linu

« Răspuns #213 : 23.Apr.2019, 10:31:00 p.m. »
Si eu am acel sunet, insa parca este prea mare deranjul de-a demonta tot bordul. Si in plus mi-e frica de alti "greieri" care s-ar putea naste din aceasta operatiune destul de complexa. So, eu zic ca ai fost curajos  :)
« Ultima Modificare: 23.Apr.2019, 10:43:44 p.m. de Linu »
  • Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

Offline aavii

« Răspuns #214 : 24.Apr.2019, 11:09:58 a.m. »
Salutare. Nu sunt suparat.... am un nou job care este foarte solicitant, si acasa 2 fetite ce ma toaca zilnic  :notlst: si nu mai apuc sa deschid forumul.
Pe scurt... Plansa de bord a fost data jos pentru ca undeva pe mijlocul plansei, in zona ceasului se auzea un zarnait la denivelari - se pare ca acolo este o garnitura ce  fixeaza ceva, poate ca e vb de tubulatura de ventilare. Rezolvarea a fost prin siliconarea acelei garnituri pe garantie la Autonet. Durata este de o zi lucratoare, se desface tot bordul.
Deci asa arata :)
Si eu am facut aceasta operatie acum vreo 2 ani. Totul ok si acum!
  • Suzuki Vitara S grade

Offline enicky

« Răspuns #215 : 24.Apr.2019, 03:18:03 p.m. »
  Acum era momentul de insonorizat zona... :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

« Răspuns #216 : 25.Apr.2019, 10:22:18 p.m. »
 :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline katalanu

« Răspuns #217 : 28.Apr.2019, 01:12:06 p.m. »
Am avut la mine un spray siliconic pentru suprafete din plastic pe care l-am aplicat pe marginea
plansei de bord inainte sa fie introdusa la loc, in ideea ca siliconul va reduce frecarea dintre plansele de bord si voi
rezolva astfel problema cu greierasii din bord. 

Salut, Poti sa-mi spui si mie ce spray siliconic ai folosit? Multumesc!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline aavii

« Răspuns #218 : 02.Mai.2019, 04:16:15 p.m. »
:D
Materialul de dedesupt... cate e materialul? :)
Ala e exact ce e nevoie in zona bordului!
  • Suzuki Vitara S grade

Offline dandoru

« Răspuns #219 : 22.Mai.2019, 06:05:22 p.m. »
Săptămâna trecută am făcut primul drum mai lung și am constatat în montantul stânga am un greiras foarte enervant. Pe drumul de întoarcere, a apărut încă o problema. La denivelări și trecerea peste limitatoare de viteză vibra ceva în zona ceasurilor de bord. Azi am fost la DAB Auto și au demontat carcasa din jurul ceasurilor au meșterit pe acolo și sa rezolvat. La fel și cu greierasul din montant. Fiind cu copii nu am putut să stau în service să văd despre ce a fost vorba să vă pot împărtăși. Sunt foarte mulțumit că sa rezolvat.

Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk