Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54738 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Greierasi
« Răspuns #200 : 19.Mar.2019, 02:38:16 p.m. »
Salut,
Stie cineva cum e sistemul de prindere la priza din bord? De ceva vreme am un greieras in zona...am crezut initial ca e de la plasticul care acopera mufa USB.
S-a dovedit zilele astea ca de fapt priza face figuri - am descoperit tinand apasat pe stecherul de la prelungitor.
Speram sa aiba in capat un surub pe care sa-l strang ca sa rezolv problema...dar se pare ca nu e cazul.
  • Suzuki Vitara S

Offline thematriksz

« Răspuns #201 : 19.Mar.2019, 03:47:37 p.m. »
Salut,

Am si eu un greieras de o vreme, in bord partea din fata, sub parbriz de undeva... de parca ar fi cazut ceva in zona unde sufla aerul pe parbriz, mijloc. M-am uitat, am cautat nu am vazut nimic, si totusi dupa ce-l aud de vreo luna mi-se pare ca nu-i un biect strain acolo, mai degraba ceva slabit...

A mai patit cineva?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion 2WD 5MT / Savanna Ivory

Offline mariusl82

« Răspuns #202 : 19.Mar.2019, 03:48:52 p.m. »
la fel si eu... cand e mai frig se aude mai tare
sigur e vreun cablu care zdranganane pe acolo... cert e ca e ca ff enervant
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline ASZ

« Răspuns #203 : 19.Mar.2019, 03:53:12 p.m. »
Si eu am un greier din acea familie ... si ma gandeam daca sa risc au ba sa le spun la service de el ... ca de cumva cumva se vor indura sa demonteze bordul (slabe sanse), ma voi trezi cu alti balauri care vor suna :(
Si cum masina iese din garantia internationala in iulie ... dupa aia pot uita de remedierea tematicii ..
Chiar is curios daca i s-a remediat cuiva aceasta problema. (costuri, durata, service unde au facut asta)

Offline mariusl82

« Răspuns #204 : 19.Mar.2019, 04:37:23 p.m. »
pai daca iasa din garantie mai bn o repari tu....
e un owner de Suzi care a avut problema asta si a lasat masina o zi intreaga, era ceva cablu de la bord, l-au prins bine si prob a disparut....dar la fel cum spui si tu... cine stie ce alti balauri or sa mai apara dupa interventie....
mai ales dupa prob mea cu cardanul unde m-am plimbat ceva luni intre service-uri..... mai bn dau muzica mai tare......
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline wolfin

« Răspuns #205 : 20.Mar.2019, 08:57:00 a.m. »
@aleksanders  a dat jos plansa de bord la autonet. la el era acel fir care lovea prin bord...sursa greierului
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline aavii

« Răspuns #206 : 20.Mar.2019, 11:54:15 a.m. »
@aleksanders  a dat jos plansa de bord la autonet. la el era acel fir care lovea prin bord...sursa greierului
Serios?? Se poate sa fie ? Daca ne referim la vitara, eu abia daca am reusit sa trag de cablul ala sa leg bricheta auxiliara pentru camera de bord (care bricheta auxiliara a ramas sub bord)
Acel cablu de la bricheta e oarecum scurt, imbracat intr-o camasa de plastic.

Sistemul de prindere al brichetei nu l-am inteles exact dar o poti scoate daca o rasucesti pana cand una din cele doua "urechi" dun spate ajunge in dreptul unei decupaturi in plastucul din bord (bricheta se va misca intr-o parte) si apoi tragi putin mai tare de ea in afara (sau o impingi daca lucrezi prin spatele bordului ca ajungi cu mana la ea)

Interesant este ca odata scoasa, nu reusesti sa o mai fixezi la fel de "tapan" la loc si asta nu inteleg de ce ca nu e nimic practic care se slabeste/smulge/rupe

Cred ca are si un fel de adeziv pe ea dar nu as putea garanta
  • Suzuki Vitara S grade

Offline wolfin

« Răspuns #207 : 20.Mar.2019, 12:42:32 p.m. »
La alecs era la ceas problema...

E detaliat pe jurnalul lui. Vad ca nu mai posteaza...o fi suparat....
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline aavii

« Răspuns #208 : 20.Mar.2019, 01:07:17 p.m. »
La alecs era la ceas problema...

E detaliat pe jurnalul lui. Vad ca nu mai posteaza...o fi suparat....
Este uimitoare abilitatea mea de a amesteca subiectele :) Promit sa o dezvolt!
  • Suzuki Vitara S grade

Offline wolfin

« Răspuns #209 : 20.Mar.2019, 01:09:33 p.m. »
 :dknw:
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970