Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54711 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ecodrive

Re: Greierasi
« Răspuns #20 : 11.Dec.2015, 11:35:30 a.m. »
De vreo cateva zile am constatat dimineata, când masina e rece, ca o anumita parte a bordului intra in rezonanta cu o anumita frecventa a motorului când accelerez in treapta a 2-a si a 3-a, undeva pe la 2000-2200 rot/min. Dupa ce se incalzeste masina, nu se mai simte la fel.

A mai experimentat cineva acest fenomen?
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline aleksanders

« Răspuns #21 : 11.Dec.2015, 07:02:40 p.m. »
masinile sunt unicat - fiecare se manifesta in felul ei  =)) - pentru centura din dreapta existaq o solutie - se lipeste pe stalp acel material textil ce se regaseste lipit pe prinderea centurii (cel cu butonul rosu) - partea proasta este ca nu am gasit inca acel material  :-))
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Laurentiu

« Răspuns #22 : 11.Dec.2015, 09:26:59 p.m. »
...când masina e rece, o anumita parte a bordului intra in rezonanta ... Dupa ce se incalzeste masina, nu se mai simte la fel.

A mai experimentat cineva acest fenomen?
Fenomenul de dilatare-contractie a metalelor e deja cunoscut.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline AT

« Răspuns #23 : 11.Dec.2015, 09:56:31 p.m. »
masinile sunt unicat - fiecare se manifesta in felul ei  =)) - pentru centura din dreapta existaq o solutie - se lipeste pe stalp acel material textil ce se regaseste lipit pe prinderea centurii (cel cu butonul rosu) - partea proasta este ca nu am gasit inca acel material  :-))

In magazinele de mercerie (ex.pentru Bucuresti -in complex comercial Crangasi, la subsol) se gasesc benzi (tip arici) de cativa centimetrii latime, benzile sunt autoadezive. Verifica la un asemenea magazin, poate este chiar materialul, respectiv solutia la care te-ai gandit.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: aleksanders

Offline aleksanders

« Răspuns #24 : 11.Dec.2015, 10:16:20 p.m. »
Caut-testez si va informez ;)
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline ariciul

« Răspuns #25 : 11.Dec.2015, 11:01:33 p.m. »
Salut

Revin la chestia cu vibratia portierei din dreapta si zic ca m-ati rezolvat  :D

M-am uitat in mod special dupa centura si mi-am dat seama ca ati avut dreptate. Tot la ceva material textil lipit in zona respectiva m-am gandit si eu. E chiar enervanta faza cu centura. Dar macar bine ca nu e ceva mai nasol  :)
Multam frumos
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline aleksanders

« Răspuns #26 : 11.Dec.2015, 11:32:31 p.m. »
Stai linistit. Suzuki iti dezvolta noi reflexe.
Eu am dobandit deja cateva.
1. Cand coboara pasagerul din dreapta in maxim 15 sec. intind mana sa aranjez centura.
2. Cand prind denivelari tin mana pe bord sa vad daca mai zarnaie.

si am gasit raspunsul... numele lui este
suzuki pavlov

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
« Răspuns #27 : 11.Dec.2015, 11:51:50 p.m. »
Eu as vrea sa gasim o solutie pentru gasca de greieri care se activeaza la polita portbagajuluj ( la trecerea peste denivelari).
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline Laurentiu

« Răspuns #28 : 12.Dec.2015, 09:58:06 a.m. »
Eu as vrea sa gasim o solutie pentru gasca de greieri care se activeaza la polita portbagajuluj ...
Rezolvarea e foarte simpla: 2 bucati  de furtun (garou de 5-6 cm lungime) de cauciuc moale lipite pe latura paralela cu spatarul banchetei spate care sa fie presate de haion in momentul inchiderii.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: danut1900

Offline aleksanders

« Răspuns #29 : 13.Dec.2015, 06:07:01 p.m. »
In zona respectiva au pus 2 garnituri de cauciuc care au si un locas prevazut pe catuseala hayonului.

The following users thanked this post: danut1900