Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54732 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Greierasi
« Răspuns #190 : 08.Mai.2018, 05:29:37 p.m. »
am incercat sa mut centura si tot la fel face indiferent de pozitie. de la gura de ventilatie nu e.
urmeaza sa-mi pun sotia sa stea in spatele meu la drum ca sa observe daca e de la stalpul meu sau mai din spate.m-am gandit c-ar putea fi si de la numarul de inmatriculare...dar totusi parca se aude prea tare ca sa fie de la ala.
ce-i drept, daca bat cu degetul in stalp zdrangane...dar la fel se aude si pe partea dreapta si totusi in mers nu face figuri...
  • Suzuki Vitara S

Offline Ruhestand

« Răspuns #191 : 10.Mai.2018, 07:58:59 a.m. »
se confirma faptul ca sunetul vine din stalp, zona de prindere a centurii. avand in vedere ca la inceput n-au fost probleme, sper sa se rezolve usor ca ma omoara zgomotul ala in ureche
  • Suzuki Vitara S

Offline lllAlexlll

« Răspuns #192 : 10.Mai.2018, 12:08:54 p.m. »
Bafta cu acei greierasi....asta am reclamat si eu la revizia de 1 an, mi-au spus ca e de la centura si ca au rezolvat-o. Nici nu am iesit pe poarta service-ului si facea la fel, nu am stat sa ma intorc la ei probabil o sa incerc alt service la revizia de 2 ani.  :(
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline Ruhestand

« Răspuns #193 : 10.Mai.2018, 01:56:53 p.m. »
nici nu concep sa nu se rezolve definitiv...daca nu reusesc sa-l elimne, desi pana pe la 1000km n-au fost probleme...deci teoretic e rezolvabila treaba, ii pun sa-mi umple stalpul de burete ca sa nu mai vibreze nenorocirea aia.
  • Suzuki Vitara S

Offline Ruhestand

« Răspuns #194 : 13.Mai.2018, 10:54:33 p.m. »
problema se rezolva in timp - singura solutie testata pana acuma de forumisti  :D

se pare ca japonezii astia au revolutionat de tot tehnologia...masina se "vindeca" singura  :-))
astazi cel putin, am descoperit cu uimire ca a murit greierele...sper sa nu apara altul dupa ce trec pe la service pentru verificarea de 1000
  • Suzuki Vitara S

Offline Ruhestand

« Răspuns #195 : 18.Mai.2018, 12:38:42 a.m. »
...si cum o minune nu tine niciodata prea mult...greierele se pare ca nu murise; doar adormise putin.
am fost astazi la verificarea recomandata...din pacate la Radacini Otopeni service-ul este mic si oricat de binevoitori sunt oamenii de acolo (sunt multumit 100% de tot procesul de achizitie, chiar daca s-a intarziat livrarea...pana la urma problema a fost generata de fabrica nu de dealeri), datorita faptului ca problema este "in" stalp, nu ma pot ajuta (nu au oameni specializati pe caroserie) si va trebui sa ma indrept catre un service mai mare.
  • Suzuki Vitara S

Offline lllAlexlll

« Răspuns #196 : 21.Mai.2018, 12:15:09 p.m. »
@Ruhestand cat de curand trebuie sa ajung si eu la service sa vad daca acopera garantia si "extirparea" greierasilor.

Acum pe langa stalp si bord, am observat ca au aparat si la aerisitoarea din stanga volanului...
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline Ruhestand

« Răspuns #197 : 21.Mai.2018, 12:28:01 p.m. »
eu nici nu concep sa nu se rezolve pe garantie. atat timp cat n-au aparut in urma unui accident si nici nu e vorba de "consumabile", ca orice alta problema trebuie sa fie acoperita reparatia pe garantie.
intre timp mi-am facut programare la DAB si am precizat ca ma bazez pe garantie...daca era ceva de comentat banuiesc ca ar fi anuntat la momentul discutiei.
joia viitoare o sa revin cu noi informatii legate de situatia mea
  • Suzuki Vitara S

Offline Ruhestand

« Răspuns #198 : 31.Mai.2018, 05:14:43 p.m. »
salutare,
am scapat azi de greiere; la DAB pe garantie. asa cum anticipam, era slabita prinderea centurii de siguranta. a durat mai putin de 2 ore intre momentul in care am lasat masina si cel in care m-au sunat sa-mi spuna ca e gata.
  • Suzuki Vitara S

Offline enicky

« Răspuns #199 : 02.Iun.2018, 11:35:13 a.m. »
  Foarte bine ! Este bine ca au fost receptivi si au incercat si au reusit sa rezolve problema !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip