Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54754 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline martzian

Re: Greierasi
« Răspuns #110 : 27.Ian.2017, 09:36:34 a.m. »
Masina are aproape 10 000.Zgomotul(refuz sa mai spun greierasi) se aude numai cand masina ruleaza pe drum prost.Pe asfalt nu se aude nimic.Ma intreb oare daca toate masinile testate de diverse reviste in conditii diferite de drum au zdranganit tot asa si jurnalistii nu au semnalat nimic?

Salutare,

Cum ai rezolvat problema asta? O am și eu și e destul de stresant...

Mulțumesc!
  • Suzuki Vitara Passion Cosmic Black Pearl MT 1.6 (M16A 120CP) 4WD

Offline toma

« Răspuns #111 : 27.Ian.2017, 09:50:50 a.m. »
Pai depinde de unde vine zgomotul. La mine zdrangane tot felul de chestii, nu ma mai chinui sa le deosebesc pe cele ale masinii de cele generate de obiectele adaugate de mine.

Solutia universala pentru greierasi este sa dai muzica mai tare  >:)

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline cydul79

« Răspuns #112 : 27.Ian.2017, 09:57:56 a.m. »
La mine la fel. Zdrangane peste orice denivelare si cum la noi drumurile sunt cum sunt e stresant rau. Zgomotul parca e de la trenul de rulare fata, scut sau mai stiu eu ce din zona asta. Am verificat scutul si e prins bine dar poate totusi loveste in ceva pe la motor.
  • Vitara S 4WD, MT- Cool White Pearl

Offline toma

« Răspuns #113 : 27.Ian.2017, 10:03:47 a.m. »
da, eu nu ma refer la zgomote din astea.... nu am remarcat asa ceva. Eu ma refer la "greierasi", zgomote minore de plastice si alte chestii care zornaie.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline cydul79

« Răspuns #114 : 27.Ian.2017, 05:31:19 p.m. »
Azi, dupa intalnirea cu un vitarist din iasi, caruia ii multumesc, am reusit si eu sa scap de trancaneli. Scutul de odorhei are niste tampoane mici de cauciuc dar acestea nu se lipesc fix pe motor permitand un joc de 1-2 cm scutului si implicit atingerea partilor masinii. Dupa adaugarea fortata a unor bucati de cauciuc intre scut si motor, cam in zona de mijloc a scutului vad ca zdranganelile au incetat. Aviz celor ce vor monta scuturi pe viitor sa loveasca in diferite puncte ale acestuia la montare si apoi sa rezolve cu respectivele bucati de cauciuc.
  • Vitara S 4WD, MT- Cool White Pearl

The following users thanked this post: martzian, emil_greus

Offline martzian

« Răspuns #115 : 28.Ian.2017, 11:49:36 p.m. »
Azi, dupa intalnirea cu un vitarist din iasi, caruia ii multumesc, am reusit si eu sa scap de trancaneli. Scutul de odorhei are niste tampoane mici de cauciuc dar acestea nu se lipesc fix pe motor permitand un joc de 1-2 cm scutului si implicit atingerea partilor masinii. Dupa adaugarea fortata a unor bucati de cauciuc intre scut si motor, cam in zona de mijloc a scutului vad ca zdranganelile au incetat. Aviz celor ce vor monta scuturi pe viitor sa loveasca in diferite puncte ale acestuia la montare si apoi sa rezolve cu respectivele bucati de cauciuc.

Multumesc. Luni merg in service, acum stiu ce sa le recomand sa faca. :)
  • Suzuki Vitara Passion Cosmic Black Pearl MT 1.6 (M16A 120CP) 4WD

Offline bogdanus

« Răspuns #116 : 14.Feb.2017, 10:04:42 p.m. »
Salutare,

Cum ai rezolvat problema asta? O am și eu și e destul de stresant...

Mulțumesc!
Salut
Nu am rezolvat inca.O buna bucata de timp zgomotul a disparut total.Acum cu venirea frigului a reaparut acel zgomot.Trebuie sa imi fac timp si sa merg in service.

Offline BTBogdan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Galati
« Răspuns #117 : 18.Feb.2017, 11:10:17 p.m. »
doresc sa achizitionez un vitara 1.6 motorina (cred ca luna viitoare) ce stiti de consumul real ?
  • Vitara

Offline aleksanders

« Răspuns #118 : 18.Feb.2017, 11:14:01 p.m. »
stim ca trebuie putin rasfoit intai forumul si apoi sa postezi unde trebuie  ;) - poate te ajuta sa incepi cu asta http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5837.0#gsc.tab=0
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline aavii

« Răspuns #119 : 18.Feb.2017, 11:38:50 p.m. »
@martzian daca te referi la zgomotele care vin din zona bordului, partea de ventilatie centrala, asa cum au mai raspuns bine unii colegi, zgomotul se rezolva prin demontarea completa a bordului, operatie ce se face in service pe garantie. Problema e ca masina trebuie lasata acolo peste zi. Eu le multumesc celor de la AutoNet ca au facut o treaba buna si zgomotul a disparut complet. Ei zic ca stiu de problema si ar fi  "a zecea masina care o fac" :)
  • Suzuki Vitara S grade