Autor Subiect: Greierasi  (Citit de 54725 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Greierasi
« Răspuns #100 : 05.Aug.2016, 01:24:09 p.m. »
1. centura din dreapta se retrage mereu pe pozitia corecta si nu freaca metalul pe plasticul montantului?
2. macaralele de la geamuri tin mereu ferm geamul fara sa aiba joc?
Remedii:
1. incuietoarea centurii se poate introduce foarte simplu in masca de plastic ("plasticul montantului") a stilpului (SX4).

2. pe denivelari se merge ori cu geamul perfect inchis ori, dupa o coborire a lui se va efectua un impuls in sens contrar (impuls pe urcare geam).
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline aleksanders

« Răspuns #101 : 05.Aug.2016, 01:38:13 p.m. »
vorbim de masini diferite... solutii diferite - centura nu are un locas anume iar faza cu geamul inchis - unde anume e placerea mai mare decxat la munte sa mergi incet pe denivelari cu geamul deschis - iar data tu chiar crezi ca astea sunt solutiile pentru geam.... toata stima mea  :-((
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Laurentiu

« Răspuns #102 : 05.Aug.2016, 02:19:42 p.m. »
1. vorbim de masini diferite... centura nu are un locas anume ...
2. faza cu geamul inchis - ...  la munte ...
3. toata stima mea  :-((
1. Nu era vorba de un locas SPECIAL in primul rind; in al doilea rind, am specificat si tipul masinii (SX4) iar daca stilpul la Vitara e imbracat in doua jumatati elemente de plastic ca in pozele de mai jos, problema se poate rezolva foarte usor daca centura nu se retrage maxim:

2. Nu ved nicaieri ca ar fi vorba de drumuri de munte. Pt astfel de drumuri, poti merge cu geamul complet deschis (si optional cu antifoane, dopuri IN urechi sau chiar vata  :notlst: ).

3.  >:D<
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline enicky

« Răspuns #103 : 05.Aug.2016, 02:33:16 p.m. »
    Adevarul e ca la centura-pasager, daca la coborare acesta nu o aseaza, rareori se strange corect, si la primul semafor eu o asez. Dar pana la urma, important este ca la franare de urgenta isi face treaba si tine pasagerul la locul lui.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

« Răspuns #104 : 05.Aug.2016, 02:45:34 p.m. »
solutie centura

ca sa vorbim vorbe
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Laurentiu

« Răspuns #105 : 05.Aug.2016, 03:02:14 p.m. »
ca sa vorbim vorbe
Si prin scaiul ala din stilp, nu iese centura din "mosor"? Cine te impiedica sa bagi zavorul centurii in "scai"? Asta asa "ca sa vorbim vorbe" si sa rezolvam zgomotul produs de centura.  :)

Offline aleksanders

« Răspuns #106 : 05.Aug.2016, 03:06:56 p.m. »
te impiedica atentia la drum dupa ce iti coboara pasagerul - nu cred ca e cineva care sa stea sa isi aseze centura in acel locas... mai repede o intoarce sa revina pe pozitia normala.... eu nu am facut altceva decat sa nu zarnaie-zgarie plasticul pana am timp sa o intorc pe pozitia fireasca...

Offline aavii

Zdranganit in bord
« Răspuns #107 : 24.Nov.2016, 03:41:16 p.m. »
Am descoperit de ceva vreme un zdranganit destul de deranjant in zona ceasului central  sau undeva in bord. Se aude ca si cand ar lovi o mufa sau o clema pe plastic sau doua bucati plastic pe plastic. A mai sesizat cineva acest zdranganit?
Ce e cel mai interesant este ca zdranganitul nu apare la denivelari mari sau la zguduituri puternice ci dimpotriva la denivelari mici si uneori chiar dispare in situatii similare. Se aude ca si cum s-ar lovi doua sticle de plastic una de alta.
Poate cineva sa isi dea o parere?
  • Suzuki Vitara S grade

Offline Cosmin09

Re: Zdranganit in bord
« Răspuns #108 : 24.Nov.2016, 03:50:21 p.m. »
Aici ai citit inainte?
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline aleksanders

« Răspuns #109 : 24.Nov.2016, 04:13:15 p.m. »
o garnitura ce se deplaseaza - se rezolva la service pe garantie prin demontarea bordului (o zi de lucru)..