Autor Subiect: Service CLUJ (G&C Motors)  (Citit de 25131 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Service CLUJ (G&C Motors)
« Răspuns #20 : 13.Ian.2010, 05:57:53 p.m. »
Service-ul este pe Dorobanti, doar showroomul este linga Billa.

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #21 : 10.Feb.2010, 05:29:21 p.m. »
Oare cat costa revizia de 45000km in Cj?... sau iar o sa bat un drum pana la Oradea.
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline ASZ

« Răspuns #22 : 05.Nov.2010, 01:49:39 p.m. »
Am facut revizia de 2 ani la ei. Am lasat masina la ei la ora 9 iar la ora 10:30 am fost sunat sa merg dupa masina ca e gata. Mi-au arata si filtrele pe care le pun, pot spune ca sunt diferite fata de cele de la Redtor (adica sunt originale Suzuki). Acesta este si motivul probabikl pt. care pretul e cu ceva mai mare decat la Oradea. (a fost ~500 de lei, fata de 360 lei anuntati de cei de la Oradea)
Uleiul a fost Castrol, din butoi.

Offline ASZ

« Răspuns #23 : 05.Nov.2010, 01:52:06 p.m. »
Azi am fost din nou la service, pt. 3 operatiuni scurte: scartatitul de la scaun, gresearea usilor din spate(scartaiau) si inlocuirea suportilor de numar (s-au cam stricat de la mai multe montari/demontari).
La ora 8:50 am intrat in service la ora 9:00 am iesit cu toate aceste probleme rezolvate si totul a fost gratuit.

Offline ASZ

« Răspuns #24 : 08.Dec.2010, 10:35:57 a.m. »
Azi am scapat de greierii de la scaun, prin inlocuirea suruburilor care prind sistemul de reglaj in inaltime, de scaun.
Eficient, si rapid.
Multumiri echipei de la Service.

Offline Paul10

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #25 : 09.Apr.2011, 06:23:59 p.m. »
Parere buna despre service-ul Suzuki Cluj. Desi nu arata grozav locatia oameni par sa stie ce fac si chiar vor sa te ajute.

Offline Stropinel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
« Răspuns #26 : 23.Nov.2011, 12:46:14 p.m. »
Mai functioneaza la adresa respectiva service Suzuki? Sunt proaspat mutat in Cluj (de la jumatatea lunii august) si nu cunosc foarte bine orasul, dar merg relativ des la poligonul Dacia Rex, care e pe Dorobanti 33. Teoretic, 29 ar trebui sa fie aproape, dar nu am remarcat niciodata sa fie acolo un service. Am nevoie de informatie, pentru ca am remarcat pete care par a fi de rugina in interior, pe tapiseria cupolei, la imbinarea cu stalpiidin fata, la colturile parbrizului. E cam mare umezeala inauntru. :-/
De ce are veverita coada la spate? Pentru ca in fata sta ea...

Offline ASZ

« Răspuns #27 : 23.Nov.2011, 02:54:38 p.m. »
Da, este vizavi de popicaria de pe Dorobantilor, in curte fiind si o spalatorie auto (Tip-Top ... parca).
Gasesti date de contact pe site-ul lor.

Offline Stropinel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
« Răspuns #28 : 23.Nov.2011, 04:21:02 p.m. »
Multumesc mult, ASZ! Uneori, solutiile bune si simple sunt cel mai usor trecute cu vederea. Mea maxima culpa :pardon:
De ce are veverita coada la spate? Pentru ca in fata sta ea...

Offline hugbear

« Răspuns #29 : 23.Nov.2011, 04:55:21 p.m. »
am remarcat pete care par a fi de rugina in interior, pe tapiseria cupolei, la imbinarea cu stalpiidin fata, la colturile parbrizului. E cam mare umezeala inauntru. :-/
Nu-i rugina, sunt pete de adeziv. Le am si eu, le au si altii. Probabil o sa-ti spuna ca n-au ce sa le faca. Si chiar nu stiu cu ce se pot scoate. Vezi cum te descurci...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon