Autor Subiect: Service CLUJ (G&C Motors)  (Citit de 25129 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

Re: Service CLUJ (G&C Motors)
« Răspuns #10 : 03.Mai.2009, 11:26:10 a.m. »
 Nu cred ca referitor la aducerea pieselor de schimb ar trebui sa dam vina pe service.Sa nu ma intelegeti gresit,sunt ultimul care ar lua aparare la vreun service din rromanica,eu oricum am renuntat alongtimeago sa mai intru in vreunul,dar si dincolo e la fel,au pe stoc doar consumabile,pentru revizii si fleacuri. Dupa ce fac constatarea merg pe net,comanda piesa si spun ca vine in 4-5 zile(in cazul meu pt. EGER). Dar cand a fost sa monteze piesa nu a plecat ungurul acasa pana nu a terminat treaba,.A inceput la 12.00 si la 18.45 a terminat,toti au plecat la 17.30. Poate ca nu e peste tot asa dar eu de atunci doar la ei la Mako merg si daca vrea cineva o recomandare nu ezit sa recomand SUZUKI TACACS din Mako.Daca aveti mecanici buni (cei din TM) e un tip pe Buziasului care aduce orice piesa din HU in 2 zile.

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 04.Mai.2009, 10:16:28 p.m. »
 E frustrant sa vezi ca la o masina de 10 luni nu beneficiez de garantia Suzuki Global (aia cu carnetelul), iar altii care au nasini de cateva luni beneficiaza de ea. Nu am putea face o petitie pe undeva?
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline ASZ

« Răspuns #12 : 05.Mai.2009, 12:22:37 a.m. »
Am scris si eu la Suzuki Cluj si Suzuki Romania ... am intrebat la delerii din Ungaria ... insa cred ca vom fi ignorati ca si panba acum.
Pur si simplu am cumparat deja masina ... nu mai prezentam interes pentru ei.

Una peste alta ... mi-e teama de ce va urma daca voi avea probleme si eu la Cluj cu ea ....

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #13 : 05.Mai.2009, 09:30:13 a.m. »
@ admin , moderatori si cu acceptul lui aliodor
propun sa modificam numele topicului in numele service-ului din cluj. ce ziceti? ar merita o mare antireclama alaturi de ceilalti cu puncte negre din lista.

OK :) anyone?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline ciprig

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
  • SX4 1.6 GS 4WD
« Răspuns #14 : 11.Iun.2009, 09:38:17 a.m. »
Am fost la prima revizie. Total costuri 550RON.
Filtrele le-am luat de la G&C 180RON din care 110RON filtru de aer  :-O, care in mod normal costa pe la 35RON.
Revizia am facut-o la Proton Auto  deoarece G&C vor avea service doar peste o luna.
Am optat pentru ulei Castrol SLX Pro 5-30W (220RON 4l) in loc de Castrol 10-40W  :D.
In rest au fost foarte prompti intr-o ora era totul gata. Filtrele vechi (aer si polen) le-au lasat in masina si erau destul de negre de la praf asa ca merita sa fie schimbate chiar daca in manual nu scrie ca ar fi absolut necesar.

Drum bun   :)

Offline miocrl

« Răspuns #15 : 11.Iun.2009, 09:54:26 a.m. »
Bine ai venit ciprig.
Costul descris de tine este unul mediu, se paote si mai scump si mai ieftin(in Oradea)
ai sx4?

Offline ciprig

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
  • SX4 1.6 GS 4WD
« Răspuns #16 : 17.Iun.2009, 09:12:31 p.m. »
Da mai exact SX4 1.6 GS 4WD  :D

Offline ASZ

« Răspuns #17 : 25.Oct.2009, 07:21:49 a.m. »
In sfarsit se pare ca G&C Motors a deschis service-ul Suzuki din Cluj.
Ramane sa vedem ce lucrari si de ce calitate vor efectua (daca e ca si cel comercial, atunci e excelent) si preturile acestora (revizii, etc.). Ar fi important sa aflam si daca vor efectua reparatii pe garantie.
Atelierul este pe Str. Dorobantilor nr. 29 si am fost informat de deschiderea lui prin SMS   :good:

Offline edy 2009

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #18 : 13.Ian.2010, 05:13:32 p.m. »
Dragi mei de doua luni umblu cu masina la toti mecanicii din cluj,prima data bineinteles la reprezentanta unde nu au aia nici o treaba ,a venit un baiat de vreo 18-19 ani si pune testeru ,clar nu da nici o eroare,stiam asta, dar de ce se opreste masina ,raspuns: duceti masina in alta parte pe noi ne depaseste. Sper ca pe viitor sa angajeze oameni cu pregatire (ceva cursuri in ungaria). TARE DEZAMAGIT

Offline asterisc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58
« Răspuns #19 : 13.Ian.2010, 05:22:04 p.m. »
Putin offtopic, dar, service-ul este tot in acelasi punct unde este si showroom-ul? (Manastur, langa Billa).
Am fost sa intreb detalii despre un Jimny, acu vreo un an, si voiam un test drive. Faptul ca nu erau pe stock nu m-a deranjat foarte mult, insa am lasat datele sa fiu sunat peste 1-2 saptamani, ca sa mergem in test drive, si, se pare ca nu au trecut. Voiam masina in leasing, avans 50%.
Din cauza lor uite ca am ajuns la Vitara, dar nu pot sa zic ca-mi pare rau. Simt doar aceiasi dezamagire de care vorbesti si tu.
Reality is for those who cannot face Science Fiction!