Autor Subiect: Update software - altele decat pentru sistemul mulimedia  (Citit de 30607 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aavii

Re: Update software
« Răspuns #10 : 18.Oct.2017, 09:51:38 a.m. »
Un lucru nu inteleg :) Nu hotarasem ca acest topic este dedicat oricarui alt tip de update software cu exceptia infotainmentului? Pentru acela cred ca sunt threaduri separate!
  • Suzuki Vitara S grade

Offline mariusl82

« Răspuns #11 : 19.Oct.2017, 03:29:25 p.m. »
si nu e doar unul......
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline wolfin

« Răspuns #12 : 19.Oct.2017, 03:36:30 p.m. »
nici voi nu suteti mai breji cu off topicu  :P :cheers:
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline mariusl82

« Răspuns #13 : 19.Oct.2017, 03:46:27 p.m. »
rade ciob de oala sparta  :)))))))))))) :cof:
acum sunt curios cine o sa riste sa isi faca update de SW masinutei ,la orice altceva decat la infotaiment.... update de SW apar la cateve luni la fiecare componenta HW, dar nu cred ca se risca cineva sa faca de pe net.
daca e ceva grav te cheama in service in cel mai bun caz, sau iti face pe sub pres la urmatoarea revizie :D si tu primesti o cafa sa nu vezi ca e cu tester-ul pe ea :))))
sau la cele (cea deoarece e un singur producator care face asta) care e cloud base, se face automat, user-ul habar nu are ca se schimba ceva
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

The following users thanked this post: wolfin

Offline tsf

« Răspuns #14 : 05.Feb.2018, 05:38:56 a.m. »
buna ziua.doresc sa fac update la sistem dar linkurile nu mai sunt functionale.
de unde pot face download??
ms frumos
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #15 : 05.Feb.2018, 01:39:55 p.m. »
La ce sistem vrei sa faci update?
Desi a avut un lung derapaj, acest thread este dedicat actualizarii sistemelor masinii altele decat cel multimedia. Presupunand ca pe tine te intereseaza cel din urma, cauta in sectiunea “in car entertainment” http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?board=15.0http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?board=15.0
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline TVS

« Răspuns #16 : 18.Iun.2018, 06:34:12 p.m. »
Am fost la service pt o problema cu senzorii de parcare fata . Mi- a pus electricianul testerul pe masina dupa care mi- a spus sa-i dictez VIN-ul mașinii pt ca apare un update de software pt ceasurile din bord .Am sperat sa fie legat de vizualizarea posturilor de radio in bord ,asa cum e la alea nemțești  :), dar nu a fost sa fie . Din câte am vazut eu, update-ul E legat de ACC si de ceas , nu mai ramane ceasul in urma fata de cel de la navigatie. Legat de CC, am observat ca acum , cand apeși butonul de Cruiser , apare întâi pictograma ( un Ceas cu o Săgeata la ora 10) in format mai mare . Cand apeși butonul de selectare a distantei fata de masina din fata , acum imi apare ca masina , un ignis . Aici nu mai știu cum era inainte pt ca nu am am mai ieșit de mult din oraș si ma gândesc ca acum trei ani nu știau inca cum va arata Ignisul . Asa ca va întreb , pe cai cu mașini din 2015 , ce masina apare la voi cand activati CC ? Chiar sunt curios daca asa era sau s-a modificat odată cu update-ul sau daca m-am ramolit eu  :-j
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

The following users thanked this post: DarkDuck

Offline jupanul1

« Răspuns #17 : 18.Iun.2018, 07:16:22 p.m. »
Grafica ACC e aceeași și la Vitara. Tot un Ignis apare...

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #18 : 18.Iun.2018, 08:58:27 p.m. »
  Eu n-am ACC , dar intreb si eu, conteaza ce "marca" apare in grafica ?  :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #19 : 07.Iul.2018, 01:28:12 p.m. »
intrebari: de ce e lumea atat de disperata cu update-urile? exista un link unde apar modificarile aduse cu fiecare versiune? sunt atat de multe beneficii aduse la fiecare update?
ca o comparatie, la camera de bord pe care o folosesc, sunt cu 2 releasuri in urma pentru ca ultimele update-uri au cam stricat functionalitatea ei :)
  • Suzuki Vitara S