Autor Subiect: Senzorii si presiunea in roti  (Citit de 91803 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Senzorii si presiunea in roti
« Răspuns #460 : 19.Dec.2018, 08:16:08 p.m. »
nu e nevoie! Eu și enicky avem păreri proprii
   Inteleg ca nu esti fan senzori de presiune, dar sa stii ca nici eu n-am sarit in sus de bucurie cand le-am simtit prezenta si nici cand a trebuit sa mai cumpar un set pt. "iarna" ! :)
   Ca sa nu mai zic, ca am condus vreo 24 de ani si fara senzori de presiune. Nu stiu daca acest device era indispensabil la masinile moderne, dar m-am gandit si am incercat sa expun ce influente ar avea presiunea deficitara din anvelope.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #461 : 19.Dec.2018, 08:32:34 p.m. »
Singurele beneficii pe care le vad sunt ca nu pleci cu ea pe janta sau daca o spargi in mers nu tai anvelopa.
Altceva nu prea vad.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

« Răspuns #462 : 19.Dec.2018, 08:51:20 p.m. »
  N-ar fi singurele, eu as zice cele mai importante(nu pleci cu ea pe janta sau daca o spargi in mers nu tai anvelopa). Dar oricum, cu senzorii nu prea ai cum sa ajungi in aceasta zona de pericol.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

« Răspuns #463 : 19.Dec.2018, 08:52:43 p.m. »
N-ai taiat nicio anvelopa pe linia de tramvai?

Offline Zota_Dragos

« Răspuns #464 : 19.Dec.2018, 09:07:25 p.m. »
nu e nevoie! Eu și enicky avem păreri proprii
   Inteleg ca nu esti fan senzori de presiune, dar sa stii ca nici eu n-am sarit in sus de bucurie cand le-am simtit prezenta si nici cand a trebuit sa mai cumpar un set pt. "iarna" ! :)
   Ca sa nu mai zic, ca am condus vreo 24 de ani si fara senzori de presiune. Nu stiu daca acest device era indispensabil la masinile moderne, dar m-am gandit si am incercat sa expun ce influente ar avea presiunea deficitara din anvelope.
De acord cu tine! Nu aveam nevoie de ei!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Offline jante.otel

« Răspuns #465 : 20.Dec.2018, 07:00:29 a.m. »
N-ai nevoie, n-ai nevoie...
Ce te faci cu afisajul de bord blocat?
Nu ca n-ai putea conduce cu el asa galbior cum devine, dar mie tare deranjant mi se pare.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline Zota_Dragos

« Răspuns #466 : 20.Dec.2018, 07:03:04 a.m. »
N-ai nevoie, n-ai nevoie...
Ce te faci cu afisajul de bord blocat?
Nu ca n-ai putea conduce cu el asa galbior cum devine, dar mie tare deranjant mi se pare.
Pai aia e problema.,.daca nu era alertă aia era perfect

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

« Răspuns #467 : 20.Dec.2018, 07:13:22 a.m. »
Folosesti ca mine,pe rotile de iarna, simulatorul lui @kellogs si dispare galbenul.

The following users thanked this post: kellogs

Offline dacbuc

« Răspuns #468 : 20.Dec.2018, 08:40:42 a.m. »
Nu stiu altii cum sunt, dar eu imi doream un astfel de sistem, de pe vremea cand inca nu se inventase... Acuma il am si sincer, sunt multumit: cu cat stiu mai multe detalii despre starea si functionarea masinii, cu atat mai 'safe' ma simt. Ori, exact senzatia de siguranta si confortul oferit de masina iti permit relaxarea la volan necesara unui condus eficient (a se citi 'preventiv'). Cu atat mai mult cu cat strazile sunt pline de 'crispati'. :-))

Domnilor, eu sunt prieten cu tehnologia!
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

The following users thanked this post: mpamfil

Offline McLeod

« Răspuns #469 : 20.Dec.2018, 03:25:13 p.m. »
La mine au fost chiar utili senzorii. Am luat un surub vara asta in vacanta. Am putut sa mai conduc inca 3 km cat aveam pana la destinatie:roata parea ok, inca nu se desumflase, dar am vazut surbul :). M-a scutit de o "surpriza" neplacuta a 2-a zi de dimineata :).
  • Suzuki Vitara, AllGrip, AT, 1.6 Benzina

The following users thanked this post: dacbuc