Autor Subiect: Senzorii si presiunea in roti  (Citit de 91806 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Senzorii si presiunea in roti
« Răspuns #370 : 25.Nov.2017, 10:04:38 p.m. »
La Suzuki service pot să calibreze senzori tpms, că mașina mea nu vrea să recunoască senzori. Și am martorul aprins Tpms service.

Cele de mai sus sunt o afirmație sau se vroia o întrebare?

Dacă e o întrebare răspunsul e în funcție de ce senzori sunt. Dar mai degrabă găsești o soluție la o vulcanizare generală, la service-urile Suzuki nu cred că folosesc alt tip senzori decât cei direct compatibili.

Offline enicky

« Răspuns #371 : 26.Nov.2017, 02:17:04 a.m. »
Ce fel de senzori, aftermarket sau cei livrati cu masina/VDO?
Aftermarket din păcate
                Cred ca ne dam seama cu usurinta ca este o intrebare.... o intrebare care ar trebui adresata telefonic service-ului.  Ar fi mai simplu. Exclus vulcanizare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline marius_gxg

« Răspuns #372 : 07.Dec.2017, 07:32:32 p.m. »
Cautand pe un site cu totul altceva pentru suza am dat de astea:

https://www.euautopiese.ro/catalog-piese/sistem-de-rulare/sistem_de_control_al_presiunii_aerului_in_roata-10934/suzuki/vitara/vitara-ly/121230-1-6-allgrip-apk-416

Tin sa mentionez ca nu vreau sa fac reclama, nu am cumparat nimic inca de la acest magazin, si nu am probat senzorii acestia pe vreo vitara, dar par mai ieftinii decat cei VDO si avand in vedere ca se gasesc destul de greu m-am gandit ca poate ii e util cuiva care vrea mai multe variante la senzori (in special daca e vb de bani mai putini)
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 VVT

The following users thanked this post: Ash

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #373 : 08.Dec.2017, 03:54:08 p.m. »
Acesti tip de senzori trebuie programati. NU sunt recunoscuti de masina ca cei VDO.
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline Ocsi

« Răspuns #374 : 22.Dec.2017, 10:58:40 p.m. »
Până la urmă a trebuit să scot senzori (schreder), nu au putut să-l facă nici la service să-l recunoască. Trebuie să cumpăr cel VDO, din câte am citit pe forum.
  • vitara

Offline kellogs

« Răspuns #375 : 27.Dec.2017, 03:15:13 p.m. »
Până la urmă a trebuit să scot senzori (schreder), nu au putut să-l facă nici la service să-l recunoască. Trebuie să cumpăr cel VDO, din câte am citit pe forum.

Domnule, nu ai citit forumul cu atentie. Cateva pagini mai in urma ;)
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Ocsi

« Răspuns #376 : 30.Dec.2017, 09:09:09 a.m. »
Când am avut probleme, am început să caut rezolvarea, așa am găsit forumul. Dar omul învață din greșeli. Data următoare, mai întâi, mă documentez aici pe forum.
  • vitara

Offline Roxi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Femeie
    • Timisoara
« Răspuns #377 : 30.Ian.2018, 11:01:58 a.m. »
Buna! Am un Vitara din 2017, am trecut la cauciucuri de iarna(nu de la Suzuki), am cumparat senzori care se pare nu s-au potrivit, m-am intors la service ptr verificarea senzorilor si au zis ca asta e.. nu au ce face. Dar problema e ca acum imi apare eroare la bord TPMS ID not registred. Ce sa fac in acest caz?

PS: de o perioada nu pot nici sa imi conectez prin cablu telefonul, nu il recunoaste. Doar pe bluetooth
  • Suzuki vitara

Offline enicky

« Răspuns #378 : 30.Ian.2018, 11:44:38 a.m. »
   Pai sunt doua alternative : schimbi senzorii(alternativa scumpa dar de preferat) sau cumperi un dispozitiv de "pacalire" a  acestora, astfel incat sa nu-ti mai afiseze eroarea. Cauta in sectiunea "senzori de presiune".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: dacbuc

Offline ...

« Răspuns #379 : 30.Ian.2018, 11:45:20 a.m. »
Eu as zice sa iei legatura cu colegul @kellogs, a confectionat si vinde un dispozitiv pentru a pacali sistemul TPMS al masinii.
In cazul telefonului, poate o resetare sau un update al unitatii ar rezolva problema. Zic si eu.