Autor Subiect: Senzorii si presiunea in roti  (Citit de 91757 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Senzorii si presiunea in roti
« Răspuns #30 : 23.Dec.2015, 10:52:39 p.m. »
Si la mine senzorii indica presiunea ptr fiecare roata , si la cele de vara si la cele de iarna (set Suzuki) .Cu precizarea a arata o presiune cu 0.3 atm mai mare decat cea reala
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline magicoolje

« Răspuns #31 : 23.Dec.2015, 11:11:49 p.m. »
Coso, indica presiunea pe fiecare roata in parte in Kpa. Adica 240 kpa inseamna 2.4 bari...cum suntem...obisnuiti. Singura chestie care am testato si eu...este ca trebuie sa mergi cateva sute de m ca sa poata citi presiunea. Mie personal mi se pare o grija in minus la capitolul intretinere masina.
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline Cosmin09

« Răspuns #32 : 24.Dec.2015, 09:01:19 a.m. »
Am reverificat aseara ca sa vad daca imi arata tot asa, la o singura roata, dar de data asta mi-a aratat din nou pt toate rotile.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline drago1970

« Răspuns #33 : 24.Dec.2015, 09:27:57 a.m. »
@dragos - nu stiu ce ai achizitionat si de unde - dar atat senzorii livrati odata cu masina cat si cei la pachet cu anvelope de iarna indica nominal presiunea - eu cred ca trebuie luat putin de guler acel dealer
Asa-i , dar cateodata ti se face lehamite. Sunt departe de el , eu sunt din Onesti , si desi am baiatul student in Brasov si ajung pe acolo ,mi-e sila de ciorovaieli , mai ales ca mi s-a oferit o pseudo-explicatie , iar pretul setului de iarna a fost bunicel.Nu ma deranjeaza in mod deosebit ,ma deplasez f. putin iarna. Mentionez ca cele originale de vara sunt OK (adica normale  ;) ).
  • Suzuki Vitara 2015

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #34 : 25.Dec.2015, 11:23:35 p.m. »
Salut,

Daca te ajuta cumva, si eu am patit ceva de genul : montat cauciucuri noi + jante + senzori. La proba de drum n-a aratat nimic, la a 2 -a proba de drum, iar ...nimic. Am plecat de la service cu mentiunea "trebuie tinuta sub observatie, daca e ceva si tot n-arata valorile, te intorci".
A 2-a zi, am rulat in modul 4x4, adica "lock"o bucata de drum si au aparut toate valorile in bord, ca prin minune. Poate merge.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

The following users thanked this post: drago1970

Offline enicky

« Răspuns #35 : 06.Apr.2016, 04:40:39 p.m. »
     Deci pe unde se gasesc senzori de presiune si la ce pret ? La e.piese.ro, am scris degeaba, ca nu stiu sa raspunda. Multumesc !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Bar

« Răspuns #36 : 06.Apr.2016, 05:50:43 p.m. »
240 lei bucata VDO, originali si speciali pt S-cross. Același model si pt Vitara.
Cred ca au bagat putin in pret, dar ma grăbeam ca vine iarna si era singurul loc unde găseam.
Prin Bucuresti parca alti colegi au gasit mai ieftin ( si bun ).
Ii montezi si se calibreaza singuri.
http://www.cauciucurijante.ro/contact/
  • X

The following users thanked this post: enicky

Offline barry

« Răspuns #37 : 06.Apr.2016, 10:34:12 p.m. »
Senzori VDO pentru S-Cross si Vitara.
Colegul Catalin a cumparat acesti senzori aici.
  • Vitara Passion Allgrip 1.6VVT 2015

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #38 : 14.Apr.2016, 02:44:22 p.m. »
pentru S-Cross si Vitara.
Colegul Catalin a cumparat acesti senzori

Va multumesc tuturor pt. support, mai ales @Catalin ca a avut inspiratia sa puna si foto.
      Astazi am primit si eu senzorii de la e.piese.ro, au fost ok, n-au luat nici bani pe transport, sunt Made in France, aceasi ca cei din poza lui @Catalin. Acum urmeaza jantele.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #39 : 27.Mai.2016, 06:01:33 p.m. »
Pana ieri consideram TPMS-ul mai mult un moft util. Dar azi m-am bucurat ca exista asa ceva pe masina mea :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka