Autor Subiect: Discutii pro natura  (Citit de 10718 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Discutii pro natura
« Răspuns #20 : 04.Mai.2009, 01:56:01 p.m. »
Barbatii erau la birt, femeile la barfa. Doar niste soldati in termen sapau niste santuri. Cand au aflat ca am venit cu ceva moca au  tabarat toti pe mine...

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #21 : 04.Mai.2009, 02:20:26 p.m. »
trist...e de plans ce tara si ce oameni (nu toti) avem
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline bogdanb

« Răspuns #22 : 08.Mai.2009, 10:12:36 p.m. »
Tara e frumoasa, pacat ca e locuita. De Paste m-am plimbat pe langa Arges in zona Dumitrana-Darasti. Atatea deseuri de plastic ca pe AMBELE maluri ale Argesului n-am vazut decat la groapa de gunoi nou infiintata la Chitila.
Alta chestie, tot de mediu: de 1 mai am fost la Sinaia si am vazut ursoaica cu puiul in padure. Le-am facut o poza, i-am privit un timp si mi-am vazut de drum. Dupa mine insa, unii s-au dus la ea probabil sa-i dea de mancare sau sa puna mana pe ursulet (e drept ca era dragalas foc, dar totusi...) Si ce credeti ca s-a intamplat? Evident, ursoaica i-a atacat!!!
Deci, dupa ce ca le-am invadat habitatul cu asfaltul si deseurile noastre (inclusiv fonice), tot ne ducem peste ei. Cat de idiot sau de nesimtit trebuie sa fii ca sa faci una ca asta???  X-(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hugbear

« Răspuns #23 : 08.Mai.2009, 11:24:33 p.m. »
Dupa mine insa, unii s-au dus la ea probabil sa-i dea de mancare sau sa puna mana pe ursulet (e drept ca era dragalas foc, dar totusi...) Si ce credeti ca s-a intamplat? Evident, ursoaica i-a atacat!!!
Ca o ursoaica cu pui ataca niste imbecili nu-i nici o surpriza (si nici tristete prea mare nu-mi provoaca). Ce ma deranjeaza e ca in final tot ursoaica ajunge sa plateasca prostia descreieratilor...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #24 : 08.Mai.2009, 11:32:31 p.m. »
prostia descreieratilor... e ca vanatoarea ursilor care coboara in Brasov sa manance din tomberoane, in conditiile in care mediul lor natural le-a fost defrisat aproape in totalitate. Ce sa faca bietele animale? Sa moara de foame pentru ca exista o specie care nu-si mai poate cuprinde propria lacomie? Sa astepte acel final in care lacomia va duce omenirea la pieire?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline miocrl

« Răspuns #25 : 09.Mai.2009, 07:25:49 a.m. »
fiecare dintre noi suntem cate un spine infipt in spatele naturii; unii un spinut altii un spinoi. si ca orice sistem in viata, natura isi va scoate spinii incet incet. asa ca ar trebuii sa fim cat mai mult in armonie cu natura. :ceas:

razak

• Vizitator
« Răspuns #26 : 09.Mai.2009, 01:18:44 p.m. »
zici si tu bine :) mai ne da un reply de tsunami, mai o tornada, putina zgaltaiala si mai scapa de cateva sute de mii de spini intr-un an

Offline miocrl

« Răspuns #27 : 10.Mai.2009, 11:45:43 a.m. »
treaba cu "spinii"e un fel de actiune-reactiune

an gasit cum ca ar fi in 5 Iunie, ZIUA MEDIULUI.

filmulet

Offline miocrl

« Răspuns #28 : 08.Iun.2009, 11:14:58 p.m. »
« Ultima Modificare: 08.Iun.2009, 11:19:20 p.m. de cristyyy2003 »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline miocrl

« Răspuns #29 : 09.Iul.2009, 04:18:14 p.m. »
proiectie in aer liber in TM: