0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ok, sunt ceva explicatii logice, inafara de partea cu mersul inainte.......Parchez cu spatele si ies numai cu fata a. i. sa nu se mai intample.
este o piesa de metal de la placute. Am lasat-o asa, mecanicul la revizia de an n-a avut chef sa se uite si acum vad ca nu se mai aude zgomotul cu pricina.
Si la mine se aude dimineata la plecarea din parcare si la plecarea din parcarea de la servici (deci, dupa ce sta masina un timp). Azi am pus rotile de iarna si placutele par inca la 75% ... deci nu de la uzura lor suna.
.... dar a meritat.. sper. Acum aud scartait numai de la altii cand stau la semafoare.
Semeringul de la cardan...am dat wd40...provizoriu, nu mai face..la mine asta este..la revizia a doua o sa cer schimbarea rulmentului(semeringul).Va spun si eu, poate ajuta..Cat a tinut pana a inceput din nou sa scartaie?L-ai schimbat pana la urma?
Problema e scartaitul bordului, nu e inchegat deloc,nu trebuie sa fie gropi,ci e de-ajuns sa merg pe plan inclinat sau denivelari, si paraie dupa cum isi schimba sasiul profilul, se pune ceva presiune pe bord din partea stalpilor . Deranjant uneori!