0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
multumesc pentru orice incercare de lamurire a problemei...maine sau in perioada imediat urmatoare voi merge la service pentru prima revizie...
...nu inteleg cum geometria rotii poate duce la acel harsiit si asta doar cand plec de pe loc dupa o perioda mai indelugata de stationare si numai daca plec in marsarier ,cu alte cuvinte roata ar fi asa de deformata incat sa atinga elementele imediat adiacente ? mi-e greu sa cred...
2. Normal ca n-ai auzit din moment ce echilibrarea se face pt intreaga roata. Daca scoti toti plumbii de pe o janta (tabla sau aliaj), ai impresia ca e perfect echilibrata?
multumesc pentru orice incercare de lamurire a problemei...maine sau in perioada imediat urmatoare voi merge la service pentru prima revizie si voi incerca acolo sa lamuresc problema daca voi avea timp ( sper sa nu fiu blamat pentru acel "daca")nu sunt cunoscator in domeniul mecanicii auto , totusi sunt inginer de profesie si am un oarecare bagaj de cunostinte tehnice , e drept in alte domenii dacat acesta , totusi nu inteleg cum geometria rotii poate duce la acel harsiit si asta doar cand plec de pe loc dupa o perioda mai indelugata de stationare si numai daca plec in marsarier ,cu alte cuvinte roata ar fi asa de deformata incat sa atinga elementele imediat adiacente ? mi-e greu sa cred...
am crezut ca zgomotul e de la faptul ca sta pe loc mai mult decat circula...
si eu am acest zgomot cand dau cu spatele, o fasaiala asa, de parca freace ceva pe ceva, am decis sa-l ignor. Daca pana acum n-a crapat nimic, poate asa face ea. La revizie a iesit bine dar am un sentiment ca daca as fi zis ceva, as fi plecat cum as fi venit. Eu zic ca ni se pare noua, glumesc, evident !
Buna @kartercst. Spune-mi, te rog, ai rezolvat problema ta cu zgomotul ciudat? Eu am de 1 an Vitara si mi-a aparut acelasi zgomot ca si la tine(mai intai ocazional la mersul inapoi, apoi constant cand se reduce viteza sub 15-20 km/h- deci cand opresti). Zgomotul a aparut dupa revizia de 15000km si a coincis cu schimbul anvelopelor de iarna cu cele de vara. Recunosc ca, avand masina de serviciu, circul mai rar cu SuziQ si am crezut ca zgomotul e de la faptul ca sta pe loc mai mult decat circula...dar vazand postul tau, am zis sa te intreb si apoi trag o fuga la reprezentanta sa plimb mecanicii (ca sigur nu vor sti dupa descriere ce are sau ce zgomot se aude) . Multumesc frumos pentru raspuns.Sent from my SM-N910C using Tapatalk