0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nu voi răspunde eu ca nu am încă masina. Pt cei care pot raspunde cred ca ar fi binevenite ceva amănunte, de ex. Fasait în partea dreapta, pare la roata, sau în spate, trepideaza volanul (asta patestc eu când trag de volan maxim pe loc sau la viteza f mica ) sau îmi pare din cutie, vibrație fina în schimbător, etc. Altfel poate fi și o punga agățată sub mașină care fasaie doar la viteza mica, glumesc.Îți doresc sa fie doar un zgomot firesc și nederanjant.
Si la mine face un zgomot nefiresc cand dau cu spatele dar cand e usor in panta. Poate e de la diferential sau din cauza tensionarii elastice a bratului stinga spate sau nu stiu..
Astazi am auzit si eu un zgomot asemanator cand am urcat pe spirala parcarii de la serviciu. Spirala urca in viraj la dreapta, asadar masina se inclina un pic spre stanga. Nu stiu daca rotile ating vreun plastic. O sa verific intr-o cu masina pe loc sa vad daca e ceva pe la roti care ar putea intra in contact cu anvelopele, pt ca zgomotul pare a fi de frecare a unui material plastic sau cauciuc cu rotile.Mai aveti vreo noutate legata de aceasta problema?