Autor Subiect: Filtru de Polen  (Citit de 10762 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: Filtru de Polen
« Răspuns #50 : 22.Aug.2009, 11:37:57 a.m. »
La Autonet nu face asa ceva? In privinta curatirii sa stiti ca are efect si vorba lui M_TM la pretul asta putem sa o facem mai des.Si cam pe unde la Brincoveanu?
  • Ignis

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
« Răspuns #51 : 22.Aug.2009, 04:45:34 p.m. »
Undeva pe dreapta, langa o vulcanizare, cum mergi spre statia de metrou Brancoveanu, cred ca dupa ultimul bloc de 8 etaje.
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #52 : 22.Aug.2009, 05:22:31 p.m. »
acolo am schimbat eu freonul , recomand ! e o vulcanizare si un service-auto

Offline sanduraveica

« Răspuns #53 : 22.Aug.2009, 05:44:29 p.m. »
Da, m-am luminat, multumesc de informatie si am sa trec si eu pe acolo.

Post Merge: 22.Aug.2009, 10:07:35 p.m.

Uitati ce am gasit!
« Ultima Modificare: 22.Aug.2009, 10:07:35 p.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline Luciano

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #54 : 07.Sep.2009, 08:32:31 p.m. »
Salutari tuturor. Sunt nou pe aici. M-a racolat unul din voi acum ceva timp la semafor in fata parlamentului  :good:

Am un Ignis 1.5 din 2004 rosu  :)

Sa va zic si voua ce am patit. M-am intors zilele trecute de la mare si pe autostrada tot imi spune nevasta ca ii picura apa pe picioare. Tot insista, pana opresc la benzinarie si ma uit care e treaba. De la capacul de la filtrul de polen, can l-am deschis a inceput sa curga apa destul de multa. Si dupa ce am golit ce s-a strans am remarcat ca tot picura  :(. Ce naiba poate fi. Oricum tr sa ma duc sa-i fac revizia in curand de 50K, dar mi se pare f ciudat. Pe langa asta, ca sa fie complet mi s-a rupt si ceva clema la interiorul parasolarului si acum se balangane in continuu. Offf.... Asa ca trebuie sa iau. Stiti de unde as putea sa comand piese la pret bun?
In rest, doamne ajuta, n-am avut nici o problema. Doar sa-mi aduc aminte cand trebuie sa fac reviziile si benzina. Ma jur. Sunt foarte bucuros de mititica.
Ignis 1.5 4x4 2004

Offline danker

« Răspuns #55 : 07.Sep.2009, 09:10:33 p.m. »
- Bine ai venit intre noi Luciano! imi pare rau ca ai nemultumirile respective, Problema AC- ului, o sa o rezolvi la revizie, cat despre parasolar, stiu ca si colegul @mxxa, avea aceeasi problema, si cauta sa-si cumpere dar era cam 1 milion el a intrebat la Autonet ,mai multe detalii aici : http://www.suzuki-club.ro/forum/bursa-auto/cumpar-parasolar-stanga-suzuki-ignis/
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Corbu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Suzuki Ignis 1.3 GS 2007
« Răspuns #56 : 14.Sep.2009, 12:35:37 a.m. »
Gasiti filtre polen mai ieftine (sub 50 RON) marca Zero Pollution la firma Szakal Metal. Nu va asteptati totusi la calitatea filtrului original pentru ca nu este la fel de bine facut .... dar de pretul unui original schimbat schimbi 3-4 din astea mai ieftine. AICI gasiti punctele de lucru Szakal Metal.

P.S. Ei vand in en gros si numai firmelor, dar vand si la bucata daca va duceti la ei la sediu; nu insistati prin telefon pentru ca probabil o sa va refuze. Mergeti la ei si cereti filtrul.

P.P.S. In primavara la Brasov aveau de vanzare pe raft si ulei Shell Helix  ;), sper ca inca sa mai importe.
« Ultima Modificare: 14.Sep.2009, 12:42:01 a.m. de Corbu »

Offline miocrl

« Răspuns #57 : 14.Sep.2009, 11:33:17 a.m. »
am o curiozitate legata de imbaxirea filtrului:

cand apasam butonul de Recirculare a aerului presupun ca se inchide intrarea de aer nou in masina dar nu stiu unde inainte sau dupa filtru?

daca atunci cand merg pe un drum cu praf in spatele cuiva si pun pe recirculare reusesc sa protejez filtrul de tot praful ala sau nu apasand recircularea?

Offline Corbu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Suzuki Ignis 1.3 GS 2007
« Răspuns #58 : 14.Sep.2009, 02:32:54 p.m. »
Pe recirculare filtrul e "protejat" pentru ca nu trage aer de afara, eventual filtreaza praful ce este deja in habitaclu. Chiar e recomandat sa pui pe recirculare cand e praf mult afara pentru ca filtrul de polen filtreaza cat filtreaza, dar are si el limitele lui. Plamanii tai sunt cei mai importanti.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #59 : 25.Oct.2009, 12:44:35 p.m. »
Vin cu intrebarea: a avut cineva dificultati in a scoate filtrul de polen? Si cum se poate proceda in aceasta situatie?
Incercand sa-l scot, nu vrea sub nici o forma sa mai iasa. Are o limbuta de care se poate apuca dar degeaba. Am incercat si prins cu patentul de acea limbuta de tragere dar se curbeaza rama sa de plastic si tot nu iese.

Se poate sa se fi agatat in ceva in interior? Sau a fost introdus in pozitie gresita de cei din service cind l-au pus?
Precizez ca limbuta de tragere este spre partea dreapta - opus volanului.  #:-S
Ignis 1.3 GLX+