Autor Subiect: Filtru de Polen  (Citit de 10760 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

Re: Filtru de Polen
« Răspuns #40 : 20.Aug.2009, 04:16:50 p.m. »
Ieri am facut si eu operatiunea cu produsul respectiv-mai putin lovitura la cap-.Sunt curios cat o sa se simta efectul .La 17 lei-atat am dat eu- se merita si un flacon pe luna -30zile,pentru mucaliti.  >:D<

Offline danker

« Răspuns #41 : 20.Aug.2009, 07:13:26 p.m. »
- Ce bine-mi pare ca ai revenit M_TM, imi era dor de "Mucalitul Banatean"  ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline sanduraveica

« Răspuns #42 : 20.Aug.2009, 08:14:15 p.m. »
Gata, am venit, m-am trezit  :pardon:am fost de noapte si ma bucur ca v-am fost si eu un pic de folos(mai putin patania ) ca si eu am invatat destule de la voi.Si chiar are dreptate M_TM asta putem sa o facem mai des doar e vorba de masinutele noastre nu?! Ma bucur ca v-am destins un pic cu patania mea si chiar e de ris :D. Citat de la un clasic in viata -Ale batrinetii valuri-. Si va mai spun ceva, sper sa nu fiu offtopic ,am sperante sa vin si eu la intilnirea de un an acum lucrez pe linga consoarta dar nu e nimic sigur :dream:         
  • Ignis

Offline M_TM

« Răspuns #43 : 21.Aug.2009, 12:26:41 p.m. »
E cam oftopic dar cred ca se poate si aici.Azi am facut si verificare la AC.In mod normal ,in instalatie trebuie sa fie:
510 g gaz
15cc ulei
La mene erau :
245g gaz
3cc ulei
S-a facut complectarea,plus dat cu jet de aer pe radiator(fata masinii)-praf ca la ofroad-  :P
Cost-200
Recomandari:Anual sa se faca operatiunea ca sa prelungim viata compresorului -uleiul se consum
                     La spalatorii sa rugam se bage jet de apa de la DISTANTA in radiatoare sau cu aer daca avem posibilitate
bdw-e un frig de clantane dintii  :D

Offline danker

« Răspuns #44 : 21.Aug.2009, 01:55:27 p.m. »
- Buna treaba ai facut, inseamna ca ar trebui sa ne verificam si noi instalatia ca la mine cel putin, nu e chiar asa de frig  :(
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline sanduraveica

« Răspuns #45 : 21.Aug.2009, 10:42:41 p.m. »
  :pardon: Am gresit, fara intentie, a fost prima oara cind nevasta a promis ceva de subiectul ala si mi-a scapat. Cit despre verificarea AC-ului ai facut o treaba excelenta,nu e deajuns ce am facut noi, ca la Danker nici nu mai face asa frig da' dupa 2 ani musai sa verifici instalatia.De cantitati cine stia? :inteligent:
  • Ignis

Offline M_TM

« Răspuns #46 : 21.Aug.2009, 10:46:28 p.m. »
Aparatul cu care se face umplerea AC,scoate un fluturas pe care scrie cantitatea de gaz si ulei din momentul verificarii.La terminarea operatiei scrie si cu cat a complectat.  :inteligent: simplu

Offline sanduraveica

« Răspuns #47 : 21.Aug.2009, 11:02:03 p.m. »
Buna M_TM, pare si este simplu dar daca n-am fost deloc pina acum.....Am sa fac si eu faza asta dar mai tirziu ca n-am kesef acum !!
  • Ignis

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #48 : 22.Aug.2009, 09:25:22 a.m. »
eu am  reumplut instalatia anul trecut , nu mi-a trecut prin cap sa vad parametrii de pe biletel dar s-a simtit diferenta inside  :)

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
« Răspuns #49 : 22.Aug.2009, 10:30:17 a.m. »
'Neata!
Am luat si eu un spray de curatat, dupa ce m-am intors din vacanta acum o saptamana, cu 20 lei din Carrefour. Am facut operatiunea, dar nu stiu ce rezultate are, pentru ca a doua zi am dus masina la Autonet sa schimbe bara spate (problema cu accidentul de acum o luna si ceva).
Treaba cu verificarea si completarea lichidelor in instalatia de ac este foarte buna, sper sa o realizez si eu la anul. Pe Brancoveanu este un service unde costa 140 lei.
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное