ei bine am temrinat si cu revizia .. am mai inchis un capitol
- am intrebat cum stau treburile cu uleiul pe care l-am avut in masina la 15ooo.. care se zice ca e pt Diesel. raspuns: e OK.. ok.. ce sa spun.
- am intrebat ce ulei voi primi si daca e de la butoi. raspuns: uleiul de la butoi e chiar m ai bun decat cel de bidon.. OK.. ce sa spun.
peste ceva timp, pana s-a scurs uleiul din masina:
- am intrebat ok dar daca eu vreau uleiul la bidon care e mai scump se poate? raspuns: da.
peste catva timp:
- sa mergeti cu mecanicul in magazie sa vedeti ca uleiul nu e la butoi. pai bine bine zic dar ati spus ca de la butoi imi puneti, acum nu mai puneti de la butoi. dar cel de la butoi ati zis ca e mai bun.. de ce imi puneti din celalalt? raspuns: ca s-a termiat stocul. hm
- cand scoate uleiul.. era
0W30 si il pune in motor. eu intreb .. dar asta e cam scump nu? zice DA. paizic si de ce nu ma intrebati daca imi permit sa il cumpar? raspuns pai nu enici o problema il scoatem daca vreti.
- mecanicul voia sa imi puna 4 litri 200 sa ajungem cu nivelul la MAX. si am zis ca .. mersi dupa ce ca e asa scump nu vreau la max lasa sa stea la mijloc nivelul ca e ok. ce sa fac cu restul de 8ooml ce ramaneau
bujiile nu le-am mai scos sa vedem daca sunt cu iridiu pt ca zicea nenea ca mai dura jumate de ora sigur si stateam deja la service de 3 ore. din care 1 ora nu s-a lucrat la masina deloc.. doar au incalzit-o in hala
, am verificat daca si la masinile noi e rugina sub volan. si este si la cele noi dar nu asa multa ca la mine
PLATA:
am cerut si un breloc.
pe deviz era de plata 460 fara reducere. super. ma uit mai bine.. lipsea filtrul de polen. ii spun, reface devizul, semnez, se uita mai bine, uitase uleiul de cutie de viteze. alt deviz.. asa m-am ametit prin 5-6 devize incat nu sunt sigur ca am beneficiat de reducerea de membru asa ca am cerut pe mail explicarea si detalierea operatiilor si pieselor astfel incat sa pot face un calcul si sa vad ca intr-adevar am primit reducere.
brelocul era trecut pe deviz cu 3 lei.. mi s-a parut putin. am spus lucrul asta si a refacut devizul cu breloc 0 lei
- cadou.
am sa revin cand primesc explicatiile pe mail