Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91050 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #90 : 21.Ian.2010, 06:04:59 p.m. »
Din ultimele pagini citite razbate o unda de regret ca distanta Timisoara-Bucuresti (recte Autonet&WOL :">) este asa de mare! Dar tot pe aici am citit ca Szeged-ul e mai atractiv !
Eu cred ca este important ca sa fim tratati corect la service, sa fim avizati ce li se intampla iubitelor noastre masini si sa putem alege in cunostinta de cauza unde si cum facem reviziile. Poate merita o excursie de cateva sute de km pentru revizie daca simtim in sinea nostra ca am facut alegerea corecta (si nu ma refer aici doar la pret)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline miocrl

« Răspuns #91 : 03.Feb.2010, 04:28:39 p.m. »
ei bine am temrinat si cu revizia .. am mai inchis un capitol

- am intrebat cum stau treburile cu uleiul pe care l-am avut in masina la 15ooo.. care se zice ca e pt Diesel. raspuns: e OK.. ok.. ce sa spun.
- am intrebat ce ulei voi primi si daca e de la butoi. raspuns: uleiul de la butoi e chiar m ai bun decat cel de bidon.. OK.. ce sa spun.

peste ceva timp, pana s-a scurs uleiul din masina:
- am intrebat ok dar daca eu vreau uleiul la bidon care e mai scump se poate? raspuns: da.

peste catva timp:
- sa mergeti cu mecanicul in magazie sa vedeti ca uleiul nu e la butoi. pai bine bine zic dar ati spus ca de la butoi imi puneti, acum nu mai puneti de la butoi. dar cel de la butoi ati zis ca e mai bun.. de ce imi puneti din celalalt? raspuns: ca s-a termiat stocul. hm
-  cand scoate uleiul.. era 0W30 si il pune in motor. eu intreb .. dar asta e cam scump nu? zice DA. paizic si de ce nu ma intrebati daca imi permit sa il cumpar? raspuns pai nu enici o problema il scoatem daca vreti.
- mecanicul voia sa imi puna 4 litri 200 sa ajungem cu nivelul la MAX. si am zis ca .. mersi dupa ce ca e asa scump nu vreau la max lasa sa stea la mijloc nivelul ca e ok. ce sa fac cu restul de 8ooml ce ramaneau

bujiile nu le-am mai scos sa vedem daca sunt cu iridiu pt ca zicea nenea ca mai dura jumate de ora sigur si stateam deja la service de 3 ore. din care 1 ora nu s-a lucrat la masina deloc.. doar au incalzit-o in hala :P, am verificat daca si la masinile noi e rugina sub volan. si este si la cele noi dar nu asa multa ca la mine

PLATA:

am cerut si un breloc.
pe deviz era de plata 460 fara reducere. super. ma uit mai bine.. lipsea filtrul de polen. ii spun, reface devizul, semnez, se uita mai bine, uitase uleiul de cutie de viteze. alt deviz.. asa m-am ametit prin 5-6 devize incat nu sunt sigur ca am beneficiat de reducerea de membru asa ca am cerut pe mail explicarea si detalierea operatiilor si pieselor astfel incat sa pot face un calcul si sa vad ca intr-adevar am primit reducere.
brelocul era trecut pe deviz cu 3 lei.. mi s-a parut putin. am spus lucrul asta si a refacut devizul cu breloc 0 lei :) - cadou.

am sa revin cand primesc explicatiile pe mail

« Ultima Modificare: 03.Feb.2010, 04:45:11 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline M_TM

« Răspuns #92 : 03.Feb.2010, 04:34:52 p.m. »
Pai ..daca e OK..inseamna ca-i Ok.. :D
Daca nu stiam despre ce e vorba ..puteam sa jur ca citesc din Caragiale.... =))

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #93 : 03.Feb.2010, 04:42:08 p.m. »
Ok-ul asta imi aduce aminte de celebrul Okkeeeiiii din filmul Les visiteurs  :)

E trist totusi ca dupa atata timp serviceul Suzuki din Timisoara nu a evoluat spre normalitate.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #94 : 03.Feb.2010, 04:45:44 p.m. »
Mda.. ce sa zic, mai bine ca nu ma pricep si nu stau langa masina :-j Ca altfel probabil mi-as face 1000 de draci.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #95 : 03.Feb.2010, 04:52:13 p.m. »
mecanicul zicea: e din cauza apei care sta pe presul de cauciuc.. se evapora...
eu: nu ma intereseaza ca apa. ca soarele.. ca toate masinile sunt supuse la aceleasi conditii indiferent de producator.
ei: da dar cate ati desfacut sub bord sa verificati
eu: nu multe, dar nici una nu era ruginita
ei: dar stiti ca nu aveti voie sa o deschideti dumneavoastra sub volan
eu: da stiu ca mi-am pus singur Cruise, dar atata timp cat nu am nici o eroare la computerul de bord sau sa se fi ars ceva.. care ar fi problema
ei: pai e ok cu cruise-le dar stiti ca toate opertiile trebuie facute in service, chiar si schimbatul filtrului de polen
eu: pai si sa aduc cruisele jos sa vin sa il puneti inapoi? sa stau jumate de ora pentru filtrul de polen ..

a facut poze si a zis ca trimite la unguri

aa da asta a fost prime replica:
nu aveti voie sa stati in service, la replica mea automata cu protectia muncii a zis ca nu e nenea cu PM in firma.. si le-am zis ca e problema lor.

Offline adrian_r5

« Răspuns #96 : 03.Feb.2010, 04:58:40 p.m. »
ei: dar stiti ca nu aveti voie sa o deschideti dumneavoastra sub volan

=)) =)) =))    =)) =)) =))    =)) =)) =))
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #97 : 03.Feb.2010, 05:00:41 p.m. »
PS. cuvintele si termenii folositi sunt ale mele nu am citat mot-a-mot

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #98 : 03.Feb.2010, 05:04:48 p.m. »
@miocrl ce sa zic? In cazul meu nu s-au intamplat asa multe chestii...a fost mai simplu, suma pe care mi-au zis-o a si fost pe factura...
Nemultumirea a fost mai mult legata de faza cu caseta de directie si cu ceea ce am eu si @Laurentiu(problema cu poticnelile cand dau in spate si iau maxim dr sau st)...anume faptul ca ma asteptam sa imi spuna ei inainte de a-mi da eu seama ca e o problema...sa imi spuna dupa revizie "uite, ai o problema la directie sau la caseta, mai las-o o zi sau ia un mecanic cu tine in masina si arata-i clar ce are,etc" ...
Saptamana viitoare voi merge, pe luni probabil, sa schimb caseta. Inainte de a lasa masina acolo voi lua un meserias de acolo cu mine si ii voi arata tot...

Pana acum  nu au fost neseriosi...sper doar sa-si faca treaba bine cand apelez la ei...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #99 : 03.Feb.2010, 05:13:37 p.m. »
(offtopic oarecum)

din tot ce citesc pe aici pare ca cei de la valcea sunt cei mai ok din tara  :D