Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91052 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #80 : 20.Ian.2010, 12:40:11 p.m. »
Sa nu dramatizam te rog...vrei sa iti trimit si tie o poza (sa pun pe acest topic) cu respectivul manual sa te (va) convingi (convingeti)?
P.S. un ulei 0w20 este mai scump decat unul 5w30/5w40 asa ca nu vad unde e goana asta dupa profit de care zici tu.

"trimite" poza cu pricina ... ca poate atunci pricep ce vrei sa spui  >:D<
Nici la "P.S." nu prea imi dau seama despre ce vorbesti  :(

In rest ... all the best ... si ramin la parerea mea ca dealerii nu sint interesati ca masinile noastre sa nu aiba probleme dupa expirarea garantiei ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

« Răspuns #81 : 20.Ian.2010, 01:02:32 p.m. »
Uleiul pe care mi l-au pus este recomandat la motor diesel D19AA...
De unde pana unde 5w30 este pentru motoare diesel?
@WayOfLife, mai citeste inca odata cu atentie mesajul lui Cosmin referitor la ulei ( http://www.suzuki-club.ro/forum/service-suzuki/sara-motors/msg48594/#msg48594 ); e vorba de ulei cu viscozitate 5W40 si nu 5W30.
« Ultima Modificare: 20.Ian.2010, 01:15:52 p.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

« Răspuns #82 : 20.Ian.2010, 02:16:05 p.m. »
va rog frumos sa nu incepem cu discutia despre ulei general valabila .. pentru toti dealerii si aici

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #83 : 20.Ian.2010, 02:58:55 p.m. »
nu cred ca-i asa o mare tragedie. :angel:

Tragedia e alta ... in goana dupa profit dealerii nu sint interesati ca masinile noastre sa nu aiba probleme dupa expirarea garantiei.

Sa nu dramatizam te rog...vrei sa iti trimit si tie o poza (sa pun pe acest topic) cu respectivul manual sa te (va) convingi (convingeti)?
P.S. un ulei 0w20 este mai scump decat unul 5w30/5w40 asa ca nu vad unde e goana asta dupa profit de care zici tu.

Din moment ce uleiul asta se pune pe la toti dealerii... nu cred ca-i asa o mare tragedie. :angel:
Uleiul pe care mi l-au pus este recomandat la motor diesel D19AA...
E normal ca la un motor pe benzina neetilata sa-i pui ulei pt motor diesel (5W40) ?

De unde pana unde 5w30 este pentru motoare diesel?

Merci @Laurentiu...@wof : Esti cam virulent...distribui cumva ulei la dealeri suzuki? :))

Sa trecem peste asta si maine la intalnirea  suzukistilor vom studia problema....o sa vb si cu Mihai de la SRM sa vina...
« Ultima Modificare: 20.Ian.2010, 03:01:01 p.m. de cosmin »
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #84 : 21.Ian.2010, 10:09:24 a.m. »
@ Laurentiu: Imi cer scuze! Nu am fost atent!  :pardon:

@cosmin: nu distribui ulei. Ca sa nu zic in topicul lui Sara cine sunt si sa fac reclama aiurea arunca un ochi pe topicul Oferte pentru membrii Suzuki - ... si o sa iti dai seama ce fac eu. Sau, mai simplu, iti spune altcineva :D

@adrian_r5:

Tu ai zis asa : "Tragedia e alta ... in goana dupa profit dealerii nu sint interesati ca masinile noastre sa nu aiba probleme dupa expirarea garantiei." dupa ce Khaos a zis ca in masina ei am bagat 5w30 si i-am demonstrat ca scrie pe carte asta si ca este recomandat acest ulei.

Se baga 5w30 strict in BUCURESTI deoarece conditiile de trafic sunt extreme si un ulei mai subtire (0W20) nu ar face fata si s-ar duce mult mai repede.Asa se baga varianta de mijloc pentru toate anotimpurile si conditiile de trafic.

Daca ar fi sa bagam 0w20 pretul lui este mai mare decat cel al lui 5w30 asa ca nu rezulta nici un profit.Am putea baga 0w20 in motoare dupa care se vor aprinde niste pompite de ulei in bord dupa mersul in "conditiile extraordinare de trafic din Bucuresti" in acest anotimp dupa care stim cu totii cine va face scandal ca i s-a aprins ceva in bord, nu? Evident clientul.Asa ca am ales varianta de mijloc.

La vara o sa avem optiunea de a alege intre 0w20 si 5w30.

Va rog imi cer scuze pentru off-topicul MASIV!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline miocrl

« Răspuns #85 : 21.Ian.2010, 10:46:33 a.m. »
daca ai primit 5W40 e naspa. dar acum dupa poza  de la wol o sa merg linistit la service sa ii dau sa bea 5W30. de fapt o sa imi cumpar eu uleiul asta si merg cu el. WATCH ME :P

Offline adrian_r5

« Răspuns #86 : 21.Ian.2010, 10:48:15 a.m. »
Tu ai zis asa : "Tragedia e alta ... in goana dupa profit dealerii nu sint interesati ca masinile noastre sa nu aiba probleme dupa expirarea garantiei." dupa ce Khaos a zis ca in masina ei am bagat 5w30 si i-am demonstrat ca scrie pe carte asta si ca este recomandat acest ulei.

Vezi ca am pus si eu o poza ... aici   ;)

In ceea ce priveste interesul dealerilor (care evident au si un service) ca masinile noastre sa aiba sau nu probleme dupa expirarea garantiei ... treaba e simpla - daca masina nu se strica e evident ca n-ai nici un motiv sa le faci vizite (si nu ma refer aici la cele de curtoazie)...

Daca ar fi sa bagam 0w20 pretul lui este mai mare decat cel al lui 5w30 asa ca nu rezulta nici un profit

... ultima data cind am pus mina pe o carte / curs de economie a fost cu vreo 21 de ani in urma iar respectivul "bucvar" se numea "Economie Politica. Politica economica a PCR"... asa ca daca spun vreo prostie ... am o scuza   >:D<
Deci ... imho ... daca 0w20 este mai scump decit 5w30 atunci si adaosul comercial in valoare absoluta este mai mare la 0w20, chiar daca procentual este acelasi  >:D<

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #87 : 21.Ian.2010, 11:52:08 a.m. »
ok...this is going nowhere....incerc sa fac "a difference" si mi-o fur din toate partile...Asta e...Viata e dura, mergem inainte, tinem aproape  >:D< ... Cred ca asta ar fi un moment bun sa incetez sa mai postez pe topicul de la Sara ca dupa aia se intelege altceva  =))
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline miocrl

« Răspuns #88 : 21.Ian.2010, 12:10:19 p.m. »
va rog frumos sa nu incepem cu discutia despre ulei general valabila .. pentru toti dealerii... si aici

noa poate moderatorii sterg sau muta la ULEI toate astea.
WOL.. nu are rost sa te bagi. asta e politica AUTONET.. restu cu treaba lor.. altfel te enervezi degeaba

Offline adrian_r5

« Răspuns #89 : 21.Ian.2010, 12:26:25 p.m. »
Cred ca asta ar fi un moment bun sa incetez sa mai postez pe topicul de la Sara ca dupa aia se intelege altceva  =))

Legenda spune ca un celebru fumator de trabuc avind o confruntare cu liderul unui partid extremist de dreapta i-a spus "Eu ştiu că eu am dreptate şi tu nu ai dreptate, dar pentru dreptul tău de a nu avea dreptate sunt gata să mor"  ;)
« Ultima Modificare: 21.Ian.2010, 12:28:35 p.m. de adrian_r5 »