@ Laurentiu: Imi cer scuze! Nu am fost atent!
@cosmin: nu distribui ulei. Ca sa nu zic in topicul lui Sara cine sunt si sa fac reclama aiurea arunca un ochi pe topicul Oferte pentru membrii Suzuki - ... si o sa iti dai seama ce fac eu. Sau, mai simplu, iti spune altcineva
@adrian_r5:
Tu ai zis asa : "Tragedia e alta ... in goana dupa profit dealerii nu sint interesati ca masinile noastre sa nu aiba probleme dupa expirarea garantiei." dupa ce Khaos a zis ca in masina ei am bagat 5w30 si i-am demonstrat ca scrie pe carte asta si ca este recomandat acest ulei.
Se baga 5w30 strict in BUCURESTI deoarece conditiile de trafic sunt extreme si un ulei mai subtire (0W20) nu ar face fata si s-ar duce mult mai repede.Asa se baga varianta de mijloc pentru toate anotimpurile si conditiile de trafic.
Daca ar fi sa bagam 0w20 pretul lui este mai mare decat cel al lui 5w30 asa ca nu rezulta nici un profit.Am putea baga 0w20 in motoare dupa care se vor aprinde niste pompite de ulei in bord dupa mersul in "conditiile extraordinare de trafic din Bucuresti" in acest anotimp dupa care stim cu totii cine va face scandal ca i s-a aprins ceva in bord, nu? Evident clientul.Asa ca am ales varianta de mijloc.
La vara o sa avem optiunea de a alege intre 0w20 si 5w30.
Va rog imi cer scuze pentru off-topicul MASIV!