Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91053 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #70 : 14.Ian.2010, 12:07:25 p.m. »
Uleiul pe care mi l-au pus este recomandat la motor diesel D19AA...WTF??? Isi bat joc de mine?
Nu stiu. Poate e o eroare umana sau nu au alt ulei in stoc. Ar fi bine sa-i intrebi (telefonic sau prin e-mail).
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #71 : 14.Ian.2010, 12:12:04 p.m. »
Astfel de erori nu cred ca se pot face ,mai ales cand vinzi masini si ai un service de ani buni.Stai linistit ca nu ai sa patesti nimic daca ai in motor 5W40, daca era 10W40 ....atunci faceai scandal!
Go Terios!!!:)

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #72 : 14.Ian.2010, 12:13:42 p.m. »
Daca e eroare umana, probabil nu e prima data, deci ma intreb de ce n-au o lista cu ce trebuie pus in fiecare tip de masina.
Daca n-aveau altceva in stoc, e cam enervant ca nu avertizeaza clientul inainte de a-i pune alt tip de ulei - dar asa fac si medicii, la urma urmei... Nimeni nu simte ca clientul merita sa plece acasa lamurit complet.
Grow up.

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #73 : 14.Ian.2010, 01:09:25 p.m. »
Totusi e frustrant sa ai incredere in ei si dupa aia sa vezi ca nu le pasa chiar asa de mult de ce ai putea zice tu ca si client...chiar imi ziceam ca @adrian_r5 are el ceva personal de impartit cu ei :) si uite ce patesc eu...:)
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline adrian_r5

« Răspuns #74 : 14.Ian.2010, 02:13:53 p.m. »
chiar imi ziceam ca @adrian_r5 are el ceva personal de impartit cu ei :) si uite ce patesc eu...:)

... capu' lu' adrian_r5 vrem  =)) =)) =))

PS - da' nu va grabiti ... ca inca sint la Dr. Tr. Severin ... mai catre seara plec spre Tm  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #75 : 14.Ian.2010, 02:21:18 p.m. »
Si eu am primit la revizie ulei 5w30; mi-a si aratat @WOL o carte de SX4 (probabil mai noua) in care era trecut si acest ulei. Din moment ce uleiul asta se pune pe la toti dealerii... nu cred ca-i asa o mare tragedie. :angel:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline adrian_r5

« Răspuns #76 : 14.Ian.2010, 03:55:09 p.m. »
nu cred ca-i asa o mare tragedie. :angel:

Tragedia e alta ... in goana dupa profit dealerii nu sint interesati ca masinile noastre sa nu aiba probleme dupa expirarea garantiei.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

« Răspuns #77 : 14.Ian.2010, 04:53:23 p.m. »
Din moment ce uleiul asta se pune pe la toti dealerii... nu cred ca-i asa o mare tragedie. :angel:
Uleiul pe care mi l-au pus este recomandat la motor diesel D19AA...
E normal ca la un motor pe benzina neetilata sa-i pui ulei pt motor diesel (5W40) ?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #78 : 14.Ian.2010, 05:01:56 p.m. »
Si eu am primit la revizie ulei 5w30; mi-a si aratat @WOL o carte de SX4 (probabil mai noua) in care era trecut si acest ulei. Din moment ce uleiul asta se pune pe la toti dealerii... nu cred ca-i asa o mare tragedie. :angel:

Dar nu mi-au pus 5w30 ci 5w40...chiar ca e o diferenta...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #79 : 20.Ian.2010, 12:16:27 p.m. »
nu cred ca-i asa o mare tragedie. :angel:

Tragedia e alta ... in goana dupa profit dealerii nu sint interesati ca masinile noastre sa nu aiba probleme dupa expirarea garantiei.

Sa nu dramatizam te rog...vrei sa iti trimit si tie o poza (sa pun pe acest topic) cu respectivul manual sa te (va) convingi (convingeti)?
P.S. un ulei 0w20 este mai scump decat unul 5w30/5w40 asa ca nu vad unde e goana asta dupa profit de care zici tu.

Din moment ce uleiul asta se pune pe la toti dealerii... nu cred ca-i asa o mare tragedie. :angel:
Uleiul pe care mi l-au pus este recomandat la motor diesel D19AA...
E normal ca la un motor pe benzina neetilata sa-i pui ulei pt motor diesel (5W40) ?

De unde pana unde 5w30 este pentru motoare diesel?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension