Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91047 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
  • Gen: Bărbat
Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #50 : 16.Nov.2009, 11:24:56 a.m. »
:) Ma apuca rasul...:)Asta devine un fel de jurmal de bord al interventiei service asupra masinii mele... :)

Una peste alta, azi dimineata am lasat masina la SRM. Doamne ajuta!
S-a ocupat de receptie Pityiu ...sper ca am scris corect....:)...atitudine ok sa speram ca si finalul va fi la fel si imi voi putea lua masina macar pe vineri! :-)

Suzuki SX4 1,5 SE

Offline cosmin

• Sr. Member
« Răspuns #51 : 22.Nov.2009, 05:04:47 p.m. »
OK...so...

Luat masina de la SRM joi. Totul pare ok, mici scapari au fost dar nu sunt demne de semnalat la modul reclamatii. De ex , semnalizatorul de pe aripa are un joc dar se poate rezolva asta cu un picur de super glue. :) O alta chestie care a fost mai naspa era ca am gasit masina plina pe mocheta de un fel de praf alb, ca de creta. Iarasi, nu prea deranjant.

Dar plusurile exsita : am ridicat-o cand mi s-a si zis la predare ca o pot ridica. Nu a mai trebuit sa sun la asigurari sa ma milogesc de ei sa plateasca, au facut-o cei de la Sara. O bila mare alba pentru asta!
O alta bila la pachet este ptr Pityiu si Razvan, care au avut o atitudine asa cum trebuie. Nu stiu cine dintre mecanici a lucrat la masina dar se pare ca si-a facut treaba. O chestie interesanta : mi s-a schimbata fata portierei dreapta. Mai tineti minte ca ma plangeam ca imi scartaie plasticul de la portiera? Ei bine, acum a mai ramas doar scartaitul de la stalp! :)

Una peste alta, well done! Astept cu nerabdare revizia mult hulita! Se va intampla in decembrie...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline Imre

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #52 : 04.Ian.2010, 01:12:10 p.m. »
Salut,

Sper sa nu gresesc topicul...
Am o intrebare catre SRM-Team , as dori sa-mi pun in masina (Splash 1.0 GLX) incalzire in scaunele fata, primit cadou un kit de la Waeco http://www.waeco.com/en/4381_651.php (nu e reclama).
Masina e inca in garantie si nu as vrea sa ma bag in partea electrica deocamdata, am observat ca siguranta pentru SH exista la locul ei.
Se poate asta instala de catre service?

Multumesc,
Imre

Offline miocrl

« Răspuns #53 : 04.Ian.2010, 01:37:36 p.m. »
salut,
daca Sara nu face, poti sa mergi la Logtuning. ei instaleaza alarme si altele pe care Sara nu le face.

Offline cosmin

• Sr. Member
« Răspuns #54 : 05.Ian.2010, 09:54:56 p.m. »
salut,
daca Sara nu face, poti sa mergi la Logtuning. ei instaleaza alarme si altele pe care Sara nu le face.

Si ce e mai important, Sara ii recunoaste ca parteneri si chiar ii recomanda la anumite chestii. Deci in mod normal n-ar trebui sa-ti faci probleme cu garantia. Dar cine stie...? Eu zic ca inainte de a te duce la montaj sa obtii ceva scris care sa-ti confirme ca Logtunning sunt acceptati ptr lucrari in garantie.
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline miocrl

« Răspuns #55 : 06.Ian.2010, 10:31:43 a.m. »
si mai un lucru... IMRE vezi ce fel de butoane vrei ca poti sa le pui pe cele Stock Suzuki daca platesti bineinteles.

Offline Imre

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #56 : 06.Ian.2010, 10:44:27 a.m. »
Mersi de ajutor si de sfaturi/informatii...
O sa incerc sa vad, vineri am programare la SRM pentru revizie si miau spus sa aduc kitul de incalzire sa vada mecanicul(?) si imi spune daca se poate la ei sau nu....
Vedem ce spun vineri si daca nu o sa intru la Log, ca oricum mar interesa de la ei niste proiectoare pe LED pentru lumina de zii.... daca tot nam de ceata.

Offline miocrl

« Răspuns #57 : 06.Ian.2010, 10:53:09 a.m. »
cool si @cosmin vrea sa faca verificare vineri.

sa intrebi de reducerea de 10% de membru

si.. un buton de incalzire in scaune original e pe la 25 de euro :(

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #58 : 06.Ian.2010, 01:01:30 p.m. »
mai nou are si sara reducere pentru membrii? :D
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cosmin

• Sr. Member
« Răspuns #59 : 13.Ian.2010, 04:02:59 p.m. »
La Sara inca nu s-a bagat treaba cu reducerea. Am vb cu Mihai si mi-a zis ca studiaza serios problema.

Pe de alta parte, azi mi-am facut prima revizie. Atitudine si viteza de reactie - 10. Putine pete de ulei pe masina dar le-am sters , nu m-a deranjat prea tare. Partea cea mai proasta este ca mi s-a adeverit chestie cu caseta...au zis si ei ca zdrangane. Mi-au mai spus ca au trimis un mail in Ungaria si asteapta raspuns in cateva zile(probabil verifica daca a fost din lotul cu probleme).
Nu m-a interesat sa asist la revizie, as fi fost doar putin curios.
Preturile reviziei o sa le pun la topicul respectiv.
Suzuki SX4 1,5 SE