OK...so...
Luat masina de la SRM joi. Totul pare ok, mici scapari au fost dar nu sunt demne de semnalat la modul reclamatii. De ex , semnalizatorul de pe aripa are un joc dar se poate rezolva asta cu un picur de super glue.
O alta chestie care a fost mai naspa era ca am gasit masina plina pe mocheta de un fel de praf alb, ca de creta. Iarasi, nu prea deranjant.
Dar plusurile exsita : am ridicat-o cand mi s-a si zis la predare ca o pot ridica. Nu a mai trebuit sa sun la asigurari sa ma milogesc de ei sa plateasca, au facut-o cei de la Sara. O bila mare alba pentru asta!
O alta bila la pachet este ptr Pityiu si Razvan, care au avut o atitudine asa cum trebuie. Nu stiu cine dintre mecanici a lucrat la masina dar se pare ca si-a facut treaba. O chestie interesanta : mi s-a schimbata fata portierei dreapta. Mai tineti minte ca ma plangeam ca imi scartaie plasticul de la portiera? Ei bine, acum a mai ramas doar scartaitul de la stalp!
Una peste alta, well done! Astept cu nerabdare revizia mult hulita! Se va intampla in decembrie...